PTT 1. LİG 15.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Balıkesirspor

Başlatan Karabudun, 07 December 2015, 00:57:08

« önceki - sonraki »

korayxyz

Alanya, Karabük, Giresun puan kaybetti. Eğer kazanırsak 2 haftayı da telafi etmiş olacağız. Bence sezonun hem puan anlamında hem de moral, motivasyon anlamında en önemli maçı. Eğer güzel futbolla kazanırsak hem yukarılara tırmanmış oluruz hem de son2 maçtan enaz 4 puan alırız. Allah utandırmasın

eprianu

Rakiplerin puan kaybettiği bu haftayı mutlaka kazanarak geçirmeliyiz.
Bir galibiyet bizi kendimize getirecektir İnşallah.

orhanbey5555

orucreis

Raqua55

Anteple Göztepe berabere kaldı Herkez puan kaybetti Mutlaka kazanmamız gerekiyor.

isa55

Balıkesir beraberlikler takımı. Zor maç olacak. Kilidi olumlu yada olumsuz yönde duran toplar çözecek gibi. İnşallah kazanırız.

Karabudun

Bu maç ve sonrasındaki iki maçı da kazanalım ilk yarıyı lider bitireceğiz. İnanıyorum ki bu maçı  kazanırsak diğer ikisini de rahatlıkla alacak kudreti göstereceğiz. Mübalağa etmiyorum ilk yarının en önemli maçına çıkıyoruz. Özellikle son üç haftadır kazanamıyor oluşumuz bu maçı bu denli önemli kıldı. Kazanırsak yolumuza bakarız. Kaybedersek yoldan saparız, hoca uçar ve takımda dengeler değişir. Akabinde yönetimi sorgulayacak bir güruh hortlar. Velhasıl kelam yenmek zorundayız.

55(tuncay)55

ramcQ_55

GurbetciFanatik

A.Demirspor bile yeniliyor kaldi 10 dakika.
Bu hafta sanki herkes bizim icin oynadi.
Yarinki mac artik 999 Puanlik mac benim icin oldu.
Al 3 Puani yak bi cigara cikar tadini misali.

yirmiuc

Yenersek tekrar ilk 2deyiz. Insallah bir aksilik olmaz da yeneriz.

Sent from my iPad using Tapatalk

CoRaqLi55

Bu adanademire de acımaya başladım.Adamlar her maç öne geçiyor bir türlü sonunu getiremiyorlar.  :D

eprianu

İstesek bu kadar güzel sonuçlar olmazdı.
Tüm skorlar lehimize oldu. Erciyes bile ADS'yi deplasmanda yendi.

Kazanırsak yeniden 2. sıradayız Allah'ın izniyle :)

jean

Alirsak ins yine hersey yoluna girer tam kazanma haftasi

mehmet yılmaz

Rakipler bize çalıştı. Şimdi kazanma zamanı..
Balkes tipik beraberlik takımı. 14 maçta 9 beraberliği var. Zor da olsa kazanırız inşallah.