PTT 1.LİG 14.HAFTA Denizlispor-SAMSUNSPOR'UMUZ

Başlatan samsunmania, 29 November 2015, 23:18:59

« önceki - sonraki »

binikalamadım

balına gol atıp üstüne yatmaktan başka çare kalmadı  :-X

GurbetciFanatik

Kone bugün sendende eser yok.
O nasil kacar be

CoRaqLi55

Şu iğrenç maç bitse de artık bu işkenceye daha fazla katlanmak zorunda kalmasak.

Karabudun

Büyük değişim yaşıyoruz takım olarak. Kone ,mübalağa etmiyorum, ahlaksızlığı iyice ele aldı. Sevgi, hiçbir numarası olmamasına rağmen ısrarla duran topların başına geçebiliyor. Orta sahada iki top yapamadık. Musa hala futboldan ekmek yiyebiliyorsa en uçlardaki hayallerinize sıkı sıkı sarılın arkadaşlar. İbretlik yemin ediyorum. Gariptir ki geride Ndiaye ve Oğuzhan'dan sonra en etkili isim Ekigho. Yanlış yerde mi oynatıyoruz acaba diye düşünmeden edemiyorum. Ayrıca bir halta yaramayan altı yedi topçunun yanında iyi kötü pozisyona girebilen hangi oyuncuyu çıkartırsan çıkart bozulur. Ofi hocaya sövse haklı. Hayır, Musa'da neyi gördün de oyunda tutuyorsun?

GurbetciFanatik

Mustafa Sevgi senin oynicagin topun ben taaaaa

GurbetciFanatik

Hepinize yaziklar olsun.
Oguzhan- Ndiaya-Furkan - Fatih hariç

551

Bugün 2005 2010 arası karanlık dönemi gördüm.

eprianu

Geçen hafta yenildik ama çok pozisyona girdik. Bu hafta o da yok.
Hayırlısı olsun ne diyelim.

binikalamadım

geçen hafta oynadık yenildik...bu hafta oynamadık puan aldık...futbolun adaleti yok...

muzaffer4

3 haftadır gol atamıyoruz süper lig lafını şu anlık ağzımıza almayalım

Duško Milinković

Teknik direktör sinirli halleri futbolcularla takışması hata üstüne hata yapması sebebiyle error veriyor.

55(tuncay)55

GurbetciFanatik

Mustaf sevginin tac ataşini gördünüzmü.
Şerefsizzzz haysiyetsizzz .
Şeyimden aşaga kasimpaşa misali oynuyor yavşak.
Ümit hoca en sonunda bana kendine küfür ertiedin ya helal.olsun sana. Ulan mal musa 90 dakika gezdi öküz gibi seyretdin. Muharem Efe oynatsana.
O 2 bunak oynadiği sürece orta saha dan bisey beklemeyin.

havzalı55

Hocaya inat kimse oynamadı sanki öyle bi hava vardı

55(tuncay)55

oguzhana acıyorum vallahi çocuk boşuna kendini parçalıyor  :(