PTT 1.LİG 14.HAFTA Denizlispor-SAMSUNSPOR'UMUZ

Başlatan samsunmania, 29 November 2015, 23:18:59

« önceki - sonraki »

CoRaqLi55

Maraton cezali olmasaydi haftaya bunlara guzel bir ayar çekilirdi.

jean

CoRaqLi55

Karabudun

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 05 December 2015, 16:27:29
oguzhana acıyorum vallahi çocuk boşuna kendini parçalıyor  :(

Seneye tutamayız elde. Bahtı açık olsun. Ndiaye'nin de helali var, işini yapıyor adam.

GurbetciFanatik

Bu hafta 5 e kadar ineriz artik.
Neydik ne olduk.

SametYılmaz55

Maçın 2. Dakikasında açtım televizyonu.Musa Aydın ikinci yarıda sakatlaninca ne zaman girdi lan oyuna dedim.ama oyundaymis zaten!!!! Canberk değişikligini,Erdi değişikligini anlatsana biz de bilelim hoca

desperate1

Tamam Ofoedu da etkisizdi ama Mustafa Sevgi ve Musa sahadayken  ,  Kone resmen oyunu sabote ediyorken çıkması gereken Ofoedu değildi.Kadro çok  kısıtlı fazla da eleştirmek istemiyorum ama Alperen bu ligde oynayabilecek bi kapasitede değil.Bu takımın altyapısında sadece Alperen mi var.Burhan'ı oynat , başkasını oynat niye bu çocukta ısrar ediliyor!

bayfa55

Valla gerçekleri konuşmak gerekirse Bu kadro kalitesiyle hangi hocayı getirsen en iyi ihtimal play  off oynar

fanatik samsunsporlu

3 haftadır gol atamıyoruz.yazık valla.en çok gol atan takimken.pas yüzdemizde düştü cok.devre arası 5,6 oyuncu gider bu takimdan

Vural temiz

Vural temiz

55.hakan

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Vural temiz - 05 December 2015, 16:34:50
Birkeredaha yasiyorum
ÜMIT ÖZAT istifa

yok o agir olur.
Tamam belki egosu yüzünden düsme olabilir ama bu kadroya yinede iyi puan toplattdi.
Kim gelir saniyorsun bu saatden sonra. Erhan mi Cinar mi Coskundere mi gelsin.
devre arasina kadar ne toplarsak kardir.
Ama
Musa ve Mustafa Sevginin oynicagi topun ben ........
Bu konuda hocayi elestirirm ama istifa kelimesi agir olur.

Karabudun

İşi hocanın istifasına kadar götürerek mübalağa ediyorsunuz. O kadar da değil! Hayır, sanki sezona şampiyonluk diye başladık da onun hayal kırıklığını yaşıyormuşuz gibi bir intiba oluştu. Abartmayalım, zararını görürüz.

GurbetciFanatik

Ümit Hocayla yola devam.
Egosunu düzeltsin Takimda düzelir.
Burasi Barcelona Bayern degil illaki bazi futbolcularda artistlik bencillik olcak.
Her gelene ceza kadro disi olmaz kadro zaten kisitli.
ama ( yok ben taktim bu ikiliye bugün ) o 2 bunagi oynatmasin.