PTT 1. LİG 13.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Giresunspor

Başlatan Kaya, 23 November 2015, 00:40:07

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Artık Giresun maçlarında şu Ordu tezahüratları kabak tadı verdi. Adamlara yenildiğimiz yetmedi, bir de makaraya aldılar bizi.   Nefesi olan kendi takımı için bağırsın...

korayxyz

Çok duygusal ve tepkisel yorumlar yapıyoruz. Bence bugün senenin en iyi toplarından birisini oynadık. En az 5-6 tane net gollük pozisyonumuz var ama şanssızlık ama beceriksizlik mağlup olduk. Adamların bir tane organize atakları yok, pozisyonları yok tamamen kaleci hatasından maçı verdik.
Tüm bunlara rağmen takım istekli ve çoşkuluydu. Karamsarlığa gerek yok önümüzdeki maçlarda mutlaka toparlanacağız

Lusage

Başka takım adı verip tezahürat yapanların başına o takımların nüfusu kadar taş düşsün.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

samsunmania

Alıntı yapılan: korayxyz - 29 November 2015, 21:49:15
Çok duygusal ve tepkisel yorumlar yapıyoruz. Bence bugün senenin en iyi toplarından birisini oynadık. En az 5-6 tane net gollük pozisyonumuz var ama şanssızlık ama beceriksizlik mağlup olduk. Adamların bir tane organize atakları yok, pozisyonları yok tamamen kaleci hatasından maçı verdik.
Tüm bunlara rağmen takım istekli ve çoşkuluydu. Karamsarlığa gerek yok önümüzdeki maçlarda mutlaka toparlanacağız

İnşallah kardeşim de ayakta kalamıyoruz son 2 maçtır. Bir sıkıntı var. İnşallah dediğin gibi bir toparlanma olur. Ben kolay kolay ağzımı açmam ama bugün çok beceriksizdik. Hoca da fantezinin dibini bulmaya başladı. yerinin adamını oynatmak gerek ne kadar tecrübesiz olursa olsun.

CoRaqLi55

Haftaya Denizlispor maçımız var.Kesinlikle kazanmamız lazım.Onun dışındaki bütün sonuçlar uçurumun dibindeki takımımızı uçurumdan atmaya yeter.

Karabudun

Alıntı yapılan: samsunmania - 29 November 2015, 21:39:56
Hemşerimin kralı, @karabudun
Avukatlık yapmak herkesin harcı değil zaten. Rahat ol.  Ben de az çok yaş itibarı ile ve gurbette 25 yıldır yaşayan bir insan olarak ne kadar giresunlu gördüysem hepsi ts li. özellikle genç nesil. Mesela balıkesirde 10 tanesini tanıyorsam 9 u değil 10 u da tsli. Sen biraz yaşı büyüklerden bahsediyorsun ama işler değişti artık. Bu gergin ortamda kafamız bozukken böyle ufak konularda gerilmeyelim. Şu an ellerim titriyor ve çok üzgünüm. Başka zaman konuşalım lütfen. Şu an mevzu başka.

Renktaşlarımla didişmek pek adetim değildir. Belli kafan bozuk, dengesiz girmişsin söze keza hepimizin canı sıkkın. Ancak benimki, senin yazdıklarının yanında çok daha nazikti. Neyse gerçekler senin bildiklerinden ibaret olsun bu sefer ya da başka sefere dökeriz konuyu. İyi akşamlar, dravdan söylemiyorum cidden iyi bir akşam temenni ediyorum.

Bu arada bizim tribünde Giresun'dan göçüp gelen çok adam var, gücendirmemek lazım.

samsunmania

29 November 2015, 22:07:12 #156 Son düzenlenme: 29 November 2015, 22:41:49 samsunmania
1 kere alıntı yapsaydın daha iyiydi ben 1 kerede de anlayabilirim. ;D ;D ;D
Mevzu didişmek değil zaten. Nezaketsizlik için de bir şey yazmadım emin ol. Kırdıysam özür dilerim.
Benim tepkim tartışacak bol malzeme varken anlamsız bir ayrıntıda takılmak. İsterse hepsi ts li hepsi geseli olsun. Yıllardır deplasman tribününde bize yapmadıkları pislik yok. Hepsi tese yalakası emin ol. elki sana denk gelmedi ama bana gelenlerin hepsi mi tesadüf?
Boşver bizim şu an kimin ne olduğu değil bizim ne olacağımızı tartışmaya ihtiyacımız var. Millet şampiyonluk kovalıyor biz şampiyonluğun yanında var olma savaşı veriyoruz. Bu takım lig atlamadan kurtuluş şansı yok. her geçen gün de sarpa sarma ihtimalimiz var. İki senedir play off finallerinde statta yaşadığımız hayal kırıklıklarından sonra bu yenilgiler o yüzden bir travma tadında. Bu arada herkesi genellemiyorum ben. Fb li Trabzonlular da var. Benim amacım giresun üzerinden ts propagandası yapanları eleştirmek. Bizim arkadaşlarımız başımız üstünde.
Anlayışın için teşekkürler. Sağlıcakla kal renktaşım.
Bu arada samsunsporlu olup dengeli kalabilen varsa bana ulaşsın. altın madalya takacağım. ;)

korayxyz

Hocaya kızan arkadaşları hele hiç anlamıyorum. Eldeki kadro belli, bence çıkarılabilecek en iyi kadroyu çıkardı ve sonradan yaptığı müdahaleler de gayet yerindeydi. Skora göre yorum yapmamak lazım. İlk10 dk 2 tane net pozisyon var, onlardan birini atsak maç farka giderdi.

Bu hoca bizim için nimet. Hemen 2 mağlubiyette harcamamalıyız. Geri kalan 4 maçtan 10 puan alacak gücümüz var. Biraz sabır gerek

samsunmania

Korayxyz vallaha moralimi düzeltiyorsun. İnşallah dediğin gibi olur kardeşim. Çok da haklısın. bu hoca her şeyden önce takım olgusu yarattı ve çok cesur. Bazen taşları yerinden çok oynatıyor. Eleştirimiz bundan. Yoksa Erhan ağa olsaydı ne yapardık mesela.

scouter55

Alıntı yapılan: samsunmania - 29 November 2015, 21:34:17
Tribünde de bu kadar ezildiğimizi görmedim. cımbızla tribün lokomotifleri çekilip alınmış ceza verilmiş. Ne büyük başımız var arkadaş kime ne yaptık bu millet bizimle uğraşıyor?
Spor bakanlığı bu şehirden olduğu sürece bu iş olmayacağa benziyor. Bu çok net anlaşıldı..

55.hakan

Defansta eksikliğin bedelini ağır ödedik.Bu maç mecburen Erdi oynayacaktı.En azından elinde stoper varken mevkiisi uygun olmayan bir adamı neden oynattın.Taha Hasan çok zayıf kaldı o bölgede.

scouter55

29 November 2015, 22:40:15 #161 Son düzenlenme: 29 November 2015, 23:00:05 scouter55
Ümit hoca kariyerinin geleceği açısından en iyi takımı bulduğuna bir kere şiddetle inanmış ve aşırı hırslı. Hatta daha da ötesini düşünüp takımı Süper ligde de sahiplenmek arzusunda. Ancak Birinci lig takımına Süperlig Hoca tavrıyla çok fazla atar ve ayar vermeye çalışıyor. Bir kere ikinciliği bile düşünmediği ortada. Playoff ise hiç kafasında bile değil. Dolayısı ile bu aşırı motivasyon hocada bazen hatalara da sebep oluyor. Bu yolda kimseye taviz vermek istemiyor. Maçta yanlış yaptığına inandığı kim olursa olsun ismine cismine bakmadan cezayı kesiyor hemen. Bu da takımda bazen huzurun kaçmasına da sebebiyet veriyor. Kestiğiniz adama birkaç maç sonra kadro yetersizliğinden mecburen işiniz düştüğü zamanda bu sefer o futbolcu sizin biletinizi kesmeye çalışıyor. Geniş bir kadronuz varsa bunları çok daha rahat yaparsınız ancak kadronuz çok darsa futbolcularla aranıza çok dikkat etmeniz gerek. Çok fazla endişeye gerek yok. Ben federasyondan bir engel çıkmazsa bu işi Ümit hoca'nın başaracağına eminim. Onda bu tecrübe, birikim, bilgi ve motivasyon var. Devre arasında kafasındaki isimleri ( Bir kere kaleci kesinlikle değişecek, olmadı kaleye kendi geçer  :D ) takıma monte ederse göreceksiziniz bu takım en az 5 puan farkla şampiyon olur. Haaa bu arada GEKAS ı Samsun'da görmüşler. Olurmu dersiniz. ? ( Bence bu yaşında bile 5 Ekigho yapar, üstü de artar )

eprianu

Sonuna kadar katılıyorum.

Alıntı yapılan: korayxyz - 29 November 2015, 21:49:15

GurbetciFanatik

Bu macta hic yedek kadroya baktinizmi.
Bir tane yarim adam bile yok macin akisini degistirecek.
Bu kadroyla cok bile iyi yerdeyiz.
Tek korkum devre arasi gelenen kadar yukaridan kopmamak.
Tabi insallah 3-4 Futbolcu alabilcek maddi kaynak bulunur , bulunmazsa 3 hoca gelse bu Takim cikamaz.

samsun 55

Ümit Özat: Bu Maçı Telafi Edeceğiz
Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda takımın iyi oynadığını söyledi.
İlk yarıda oynadıkları futbolla 3-1 önde olmaları gerektiğini savunan Özat, "Galip olarak soyunma odasına gideceğimiz ilk yarıyı 1-0 geride kapadık. Yani ilk yarı pozisyon vermeden 1-0 soyunma odasına gittik. İkinci yarı yüklendik, yüklendik atamadık. Sonra ikinci golü yedik. Söyleyecek bir şey yok. Futbolda bunlar var. Zaman zaman üst üstte kazanıyorsunuz, zaman zaman üst üstte kaybediyorsunuz" şeklinde konuştu.
Ligde ilk yarının bitimine 4 maç kaldığını hatırlatan Özat, "12 puandan en az 8'ini almak zorundayız. Bugün iyi oynamamıza rağmen olmayınca olmuyor. Artık bu maçın telafisini başka karşılaşmalarda yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.
Nijeryalı oyuncu Chikeluba Ofoedu'yu maç kadrosuna almadığını kaydeden Özat, "Ofoedu sorunlu bir oyuncu. Kadro dışı bırakmak çağ dışı bir yöntem. Onunla bundan sonra ne kadar iyi çalışırım bilmem. Biz onu kazanmak adına her şeyi yaptık ama o kendisini ulaşılmaz görüyor. Bu hareketlerine devam ettiği sürece ondan faydalanacağımı düşünmüyorum" ifadesini kullandı.