PTT 1. LİG 10.HAFTA | Vartaş Elazığspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 27 October 2015, 00:02:52

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Bizim kaleci yan toplarda gerçekten saatli bomba gibi. Bence faulle ilgisi yok pozisyonun!!!

GençKozluklu

Sol Açık

Karabudun

Aferin lan Kone! Ulan olacaktın ki Karabük maçında ağlatacaktık herifleri.

Sol Açık

GurbetciFanatik

Sadece Samsunspor

55ertan

eprianu

Sanırım Ümit Özat ve Mehmet Çakır'dan dolayı Elazığspor'un tribünleri çok gergin.
Bu gerginlik Elazığspor'da aceleciliğe yol açıyor.

Şu ana kadar 4-5 bile olabilirdi. Takım olarak çok iyiyiz hamdolsun.
İnşallah kazasız belasız biter bu maç.

GençKozluklu

Netten sevinci geriden izliyorum ama iste Kone . Sakin bir daha bu takimi yalniz birakma

Sol Açık

İlk yarıda şaşırtıcı derecede iyi bir skor aldık. Bir dizi gözlemim:

1. Spiker sahanın ne kadar harika olduğundan bahsetse de bence zemin hiç de o kadar iyi gibi değil. Top sürekli sıçrayarak ilerliyor ve bu tip sahalar bizim takım için çok zorlayıcı oluyor.
2. Bizim takım ya rakipten, ya da bizim hocadan çok korkuyor gibi. Topu ayağına alan hemen pas vermeye çalışıyor (örn. Hasan, Muharrem, Mehmet Çakır) ve kimse pas alınabilecek noktalara hareketlenmiyor. Bu durum ilk yarı oyun kurmamızı çok zorlaştırdı.
3. Rakibimiz gerçekten de oldukça etkisiz. Takımımız, savunmada dirençli ve Elazığ zoru görünce hemen yılıyor.

Forumda Hasan'a karşı bir öfke oluşmuş gibi, ama bunu doğru bulmuyorum. Yanındaki Muharrem iyi niyetle oynasa da etkisiz. Kanatlarda Mehmet Çakır ile Musa Aydın ve önde de Mustafa Sevgi'yi düşününce rakibe basma işinin çoğu Hasan'da. Bence fena da yapmıyor bunu (2.golü onun kaptığı topla bulduk), ama pas trafiğine katkısı sınırlı.

Bu maçtan 3 puan çıkartmamız gerçekten çok büyük bir başarı olacak. Umarım bunu başarabiliriz, ama sonuç ne olursa olsun, devre arasında takıma takviye gerekli! Elazığ bize karşı 5 yabancı ile oynarken, 15.dakikadan sonra sahada bizim tek yabancımız var! Yedeklerdeki (Musa sahada olduğundan) 6 oyuncumuzun yaş ortalaması 19.8! Sağ bekimiz Canberk'in yokluğunda Murat Gürbüzerol...

Herşey takıma takviye ihtiyacını gösteriyor...

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: Sol Açık - 30 October 2015, 18:24:01
Sezon başından beri Musa çok yetersiz, ama açıkçası Musa'ya kızamıyorum. Musa'dan fiziksel kalite beklememiz çok mantıklı değil. Oyunu bilen, iyi okuyan ve pas dağıtabilecek bir oyuncu, ama bu yaşta daha fazlası değil. Kadro yetersizliğimizden dolayı ona çok ihtiyaç doğuyor, üzücü kısmı bu.  :(

Kesinlikle katılıyorum. Ki bu ilk yarı baya pres yaptı ve koştu. Umarım bir sorun olmadan maçı bitirir.

CoRaqLi55

Hasan ve murat gurbuzerol iğrenç bir performans sergiliyorlar.Bu isimlere çok rahat 2 3 isim daha eklenebilir.Net olarak göze çarpan tek isim oğuzhan.Gerçekten müthiş bir enerjisi var.Ofoedunun yerine erselin alinmasi çok daha mantikli olurdu bence.Kalede de bekir tam bir saatli bomba her an herşeyi yapabilir pek güven vermedi.

evolution55

Sol Açık