PTT 1. LİG 10.HAFTA | Vartaş Elazığspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 27 October 2015, 00:02:52

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih : 30.10.2015 Cuma
Saat : 18:00

Elazığ'da oynadığımız maçlarda şansımızın tuttuğu bir takım. Yenip gelirsek bundan sonraki fikstür avantajını çok daha iyi kullanabiliriz...

burakbas

celebi

orucreis

0-2 alırız maçı tam olmasada tama yakın bi kadro ile çıkacağız

muzaffer4

Bu takım 4 hafta üst üste puan kaybedemez bu sefer yeneriz.

orucreis

Alper ulusoymu ? bu hakem daha önce bizle maç yönettimi ? yoksa aklımda hakeme ayar olduğum  maç var onun hakemimiydi o sövmek serbest mi ?

nomak55

Artık yenmemiz lazım bu maçta kone' nin çok istekli olmasını ve takımı oynatmasını bekliyorum.

beşnumara

Ekighoyu takımdan uzak tutarsak yeneriz. Yoksa berabere kalırız.

jean

s_uzunkaya

çok önemli maç. üstten kopmama ve güvensizliğe düşmeme hatta kendimize iyice güven kazanma adına güzel bir maç. alırsak şansa alırız.... ha gayret arkadaşlar....

Karabudun

Elazığ öyle aman aman oynayan bir takım değil ancak kadro derinliği ve oyuncularının kalitesi ile bize karşı bariz bir şekilde avantajlılar. Bu artılarının aksine takım olmayı başarabilmiş değiller. Bizim ise en büyük kozumuz tam anlamıyla takım görüntüsü veriyor olmamız. Birkaç oyuncumuz silkelensin, hücumda etkili olabilelim en kötü bir puan alırız ki Elazığ'da alınacak bir puan fazlasıyla değerlidir. ALLAH utandırmasın, ne hikmetse rahat yenecekmişiz gibi bir his var içimde.

GurbetciFanatik

Burdan alinacak 3 puan sadece puan olmiyacak.
Yeniden dirilis özgüven ve direk rakibini altina alacak.

binikalamadım

Duško Milinković

Bu maçı rahat kazanacağız gibi bir his var içimde ama hadi hayırlısı.

kavak_55

bende alırız diye düşünüyorum inşallah 0-2 olur diye düşünüyorum.