PTT 1. LİG 10.HAFTA | Vartaş Elazığspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 27 October 2015, 00:02:52

« önceki - sonraki »

evolution55

İstatistiklere göre en fazla gol atan takımız,en az gol gol yiyen takımlardan biriyiz ki 10 gol yemişiz bu 10 golün sanırım en az 4-5'i direkt kaleci hatası,averajımız çok iyi ve dolayısı ile lideriz ulan!! Ama yine de karabük maçına üzülmemek elde değil, 1 tane atabilseydik ah ulan kone

55.hakan

Biri Mustafa'ya dur demeli.Her kullandığı topu kaleye yollamanın alemi yok.Serbest vuruşlarda Musa oyundaysa o yapmalı ortaları.Geçen sene Musa'nın yaptığı ortalardan çok gol bulduk.Bunun yanında bugün Fatih'in olmayışı defansın aksamasına sebep oldu.Topu kazandıktan sonra biraz daha sakin oynayıp top yapmalıyız.Hasan çok kötüydü.Çok fazla top kaptırdı.Hava topların hepsi problem yarattı.Korner olmasın diye dua ettim.Kornerden yedik.Hava topu çalışması lazım takımın.Karabük yenemeyip biz de kazanamasaydık yazık olurdu.Allah'a şükür kazandık.

korayxyz

Önüzmüzdeki birkaç hafta nispeten daha zayıf rakiplerle oynayacağız ve rakiplerimiz birbirleriyle oynayacaklar. 3 haftadan 7 puan çıkarabilirsek puan farkı 3-4'ü bulur

Raqua55

Çok zor bir maç oldu.Yokluk içinde Maçı kazandık.Ofinin maçın başında sakatlanıp çıkması şansızlıktı.Kale konusunda bekir atlama zıplama gibi konularda iyide Yan toplarda çok kötü.Rakipler Bunu çözmüş her duran topta Bekir'in üstüne doğru 18 içine Topu atıyorlar.Bundan sonraki Fikstür daha iyi inşallah Seriyi yaparız.

Ellibeş Numara

orhan

Önümüzdeki haftaların kolay olduğunu söylemek son derece tehlikeli bir söz bu ligde herkes herkesi yenebilir özellikle zayıf diye düşünülen takımlar daha çok baş ağrıtıyor,o maçlara motive olmak daha zor  bu tip söylemlerden uzak durmak lazım.Bizdeki duran toplardan gol yeme hastalığı devam ediyor acil bu işe bir çözüm bulmalıyız her zaman yediğimizden fazla atamayabiliriz.Bugünkü galibiyetten dolayı emeği geçen herkesi kutluyorum.Çok zor olan bir maçtan böyle dönmek ancak büyük takımların yapabileceği bir iş TEBRİKLER SAMSUNSPORUM

isa55

Bir takım düşünün
Evinde, 1 saati 10 kişi, 23 dakikayı 9 kişi oynayan rakibini yenemiyor.
Deplasmanda lig ikincisini yeniyor.
İste bu takım Samsunspor.

Duško Milinković

Karabükspor bizden ağır yaralı çıktı. Yenemedik ama bu hafta mağlup olmalarında büyük etkimiz var.

usare

ngonge

Zor maçtı.. Geçen haftayı telafi ettik kesinlikle. Alanya geliyor bu arada..

jean

Tahminim dogru cikti cok sukur yendik bu kalecilerle ligin sonunu goturemeyiz cok acil kaleci lazim kendimize ozguven geri geldi ins seri galibiyetler baslar

55(tuncay)55

takımda kötü niyetli kimse yok ama bu mustafa sevginin anlamsız tavırları her duran top da topun başına geçmesi çok saçma ve gereksiz musa ve mehmet ayaklarına daha hakim oyuncular

orucreis

Mustafa sevgide anlaşılamayan bi durum var. kahraman mı olmak istiyorsun ben yaptım mı demek istiyosun anlamadım ki. Ofi nin erken sakatlanıp çıkması tamamen dengeleri bozdu.inşallah adana maçından galip ayrılıp araya rahat bi şekilde gireriz zaten ondan sonrası güzel gelecek

Stoper

İçerde kazanamadigimiz Karabük maçını telafi ettik. Rakip konumunda olan Elazığ'i deplasmanda yenerek çok değerli 3 puanla dönüyoruz. Takimda aksayan bir - iki isim var , onun dışında herkes %100 ile oynuyor. Devre arası transfer yapabilirsek , 2 nokta isimle bu işi bitiririz.

551

Ben hala Soner i neden gönderdik diye düşünüyorum sacmaliyordu arada ama güvende verdiği çoktu.