PTT 1. LİG 31. HAFTA | Adana Demirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 30 April 2015, 21:53:56

« önceki - sonraki »

fındık

Her ne kadar maçları izleyemesem de durumum itibariyle inşallah kazanırız. Belki maçları izleyememek benim için handikap kanser olmuyorum. :)

isa55

A.Demir evinde ikinci, Samsunsporumuz deplasmanda üçüncü başarılı takım. A.Demir evinde, Samsunspor ise dışarda 22 gol atıp 12 yemişler.
İnsallah bu zorlu deplasmandan yenilmeden döneriz.

SametYılmaz55

Adana Demirspor'un defansı açık oynayan takımlar karşısında kevgire dönüyor.Hücumu düşünürsek her türlü golu buluruz.Bu maçın kaderini bizim oyun anlayışımız belirleyecek.Oyunu defansta kitlemeye çalışırsak bir şekilde gol bulurlar ama oyunu orta sahada kitleyip hücumu düşünürsek yeneriz.Erhan Altın denen zat gene mallık yapıp oyunun içinde Taha'yi cikartirsa o zaman hepimize geçmiş olsun

eprianu

Sorun da orda zaten bizim oyun anlayışımız yok.

maviay55

An itibari ile 7.sıradayız rakipler alanya ve urfa 3 puan önümüzde,olurda puansız dönersek altınordu ensemizde  :-X her yandan çok şeyler olabilecek bi maç. adanademirin defansı kötü çok gol yiyorlar, osmanlı maçını rakibe veren erhan altında bitiyor herşey hücum düşünürse 3 puanla döneriz yok beraberlikte iyidir derse puansız döneriz ::)

mbilla
ofeodu    recep    musa
          hasan taha
mücahit  fatih sezer  murat
          furkan

amisos5506

Alıntı yapılan: maviay55 - 03 May 2015, 21:08:40
An itibari ile 7.sıradayız rakipler alanya ve urfa 3 puan önümüzde,olurda puansız dönersek altınordu ensemizde  :-X her yandan çok şeyler olabilecek bi maç. adanademirin defansı kötü çok gol yiyorlar, osmanlı maçını rakibe veren erhan altında bitiyor herşey hücum düşünürse 3 puanla döneriz yok beraberlikte iyidir derse puansız döneriz ::)

mbilla
ofeodu    recep    musa
           hasan taha
mücahit  fatih sezer  murat
           furkan

mustafa bence kesinlikle oynamalı.musa dan daha etkili olur.

vanlioglu

Bu maçtan en kötü 1 puan alamazsak işimiz mucizelere kalacak. Hadi hayırlısı.

GurbetciFanatik

samsun 47   urfa ve alanya 50
olasi bi maglubiyet alirsak bile haftaya bucayi yenersek ilk 6 ya girerbiliriz.
Urfa alanya maci var insallah berabere bitmezde biri 50 puanda kalir.
Bu mactan benim beklentim malesef 0 puan nedeni Erhan Altin.
Hiiiiiicccc ümidim yok elimiz bos döneriz Hoca sagolsun.
Insallah yanilirim ama sanmiyorum.
1 puan bile altin degerinde bucaya yenersek banko ilk6 kaliyoz urfa alanya nasil biterse bitsin.

ngonge

Hem 3 puan bizim olsun hem de Hoca gitsin. Çok şey mi istiyorum bilemedim.

özkan

Buradan alacağımız o 1 puan varya işte o 1 puan bizi playofa sokacak.İnşallah beceririz.

amisos5506

GurbetciFanatik

Erhan Hoca sen 1 puan uzmanisin. Hadi aldir burdan bize 1 puan yenemezsek eger.
Simdi biz 1 puan isteriz ya bu seferde hucum oynatir 0 aliriz. ;D

samsunum

Altınordu Antep belediyeyi 1 - 0 yeniyor.8 . Sıraya düştük. Eğer Altınorduyu izmirde yenersek ki ( çok düşük ihtimal) o zaman bu maçtan alınacak 1 puan iyidir.Birde Altınordu maçı ADS maçından daha zor.

Shane_Falco

Soner
Mustafa Sevgi
Fatih
Tuna
Murat Akyuz
Hasan
Taha
Musa
Ofeodu
Eren
Mbilla