PTT 1. LİG 31. HAFTA | Adana Demirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 30 April 2015, 21:53:56

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Esasen, bu maç dahil önümüzdeki 3 maçta 9 puan alırsak Play-Off garanti. Bence 7 puan bile bize yetecektir. İçeride Buca ve Denizli; dışarıda ADS ve Altınordu.

Ancak silinen 3 puanımızın dönmeyeceğini de düşünürsek, kaybetmememiz gereken bir maç. Kazanırsak Play-Off'u garantiye almış oluruz, kaybedersek ise Play-Off ciddi tehlikeye girer.

Furkan

Aslında bu maçı kaybetsekte play off icin yine büyük bi şansımız var 2 hafta sonra urfa alanya macı var her halükarda işimize yarayacak bi şekillde bitecek. Kaybedelim bu maçı Ankaralı orospu çocukları çıkacağına ADS çıkmış olsun.
Tribün kültürü olan tribünlere selam olsun
https://www.youtube.com/watch?v=IBIoAq28aL8

muzaffer4

Beraberliğin cok isimize yarayacağı mac haftaya urfa alanya var
50 ser puanla maca ciksalar berabere bitse 51 51 averajla uste cikariz biri yense 1 puan farkla play offa gireriz ancak bucayı yenmemiz sartiyla

Desiqner

Alıntı yapılan: NeverMind - 02 May 2015, 01:41:32
ARTI Olarak olasi Ads yenilgisinde bu akşam duyum aldim Erhan altin ile yollar ayrilacak tüm arkadaşlarin bilgisine.

Erhan gidecekse yenilelim... Nasıl olsa Play-off'a bir şekilde kalırsak Erhan ile hiç olmayacak hissi var herkeste...

Desiqner

Göztepe'nin başında değil mi Metin Diyadin ?

beşnumara

Erhan gönderilirse yeni hoca ile uğraşmazlar. Playofta başarı için rakımı tanıyan biri olmalı. O da altyapı sorumlusu Mehmet Ali Çınar'a verirler 3 maçlık görevi.  Zaten takım oynuyor bu takıma engel olunmasın yeter.

fanatik samsunsporlu

Mehmet Ali  Çınar i getireceklerini hiç olası bulmuyorum

jean

Konusmak icin cok erken olacaginada ihtimal vermiyorum metin diyadin olursa cok guzel olur

bayfa55

biz hariç herkes çok iyi top oynuyor. Şanlıurfa,Alanya çok iyi oynuyorlar.

Shane_Falco

Yarin Osmanli kazanirsa Ads bizim maça uzun süre sonra ilk 2 dışında kalmiş olarak çıkacak. Bu da genç oyuncularıyla beraber kariyerinde bu tarz dönüm maçlarını fazla yaşamamış olan hocalarını sağlam strese sokacak diye düşünüyorum.

Maçta ilk dakikaları kazasız belasız atlatırsak galip çıkacağımızı düşünüyorum.

fanatik samsunsporlu

Attamah cezalı değil.Alanyanın yenmesi çok kötü oldu.Ads maçını puansız geçersek çok büyük sıkıntı.
Urfa nin kalan maçları alanya,bolu ve iddiası kalmayan kayseri.Alanya nin Urfa,ordu,antep.Hangisini aşağıya alırız kestiremiyorum.

Kaya

scouter55

Bu sistem(sizlik) ve bu hoca ile önümüzde çok zor 4 maç kaldıki her biri iddia taşıyan rakiplerle, İşin en berbat tarafıda bu zaten.
1) A.demir beraberlik bile mucize,
2) Buca maçı ki düşmemek için son maça kadar ümidi olan bir takımın ölümüne maçı. Manisa maçından daha zor olacak. 3 skorlu bir maç.
3) Altınordu : Bence bu sene bu ligin kapasitelerine göre tartışmasız en flaş iki takımından biri. Diğeri ise Kalpar'ın Albimosudur. Şimdi çok kuvvetli playoff ümitleri taşıyan bu takım sahasında bizi çok hırpalayacak çok. Eğer takımda bu hoca olursa 1 puan bile bizim için lüx sayılır.
4) Son maaççç ve Denizli. Yine küme düşmemeye oynayacak bir takım. Ki son haftaya kadar süreceğini düşündüğüm Manisa-Buca ve Denzli nin düşmeme mücadelesini hele birde son haftaya taşırsa Denizli işte o maçta bizim için 3 sonuçlu bir maç olur.
Göründüğü gibi son 4 haftada Orta sıralarda hiç bir iddiası olmayan takımlarla oynamak yerine hepside birbirinden önemli iddia taşıyan takımlara karşı denk gelmesi bu da bizim fikstür cenabetliği olsa gerek herhalde. Allah yardımcımız olsun ama eğer takımda bu kifayetsiz hoca kalacaksa şansımız Altınordu'dan daha az. 3 puanımız iade edilmezse, fikstür şimdiki 6 ile kapanır. Altınordu Plase.   

Raqua55

Adana Demir ileride çok iyi bir takım yüklendikleri Zaman istediğiniz kadar kapanın bir şekilde golü buluyorlar.Fakat defans hattı da bir o kadar berbat Kapanmadan hücumu düşünüp saldırırsak en kötü bir puan alırız tabi Jose Erhan takımı kapatır sonrası allah kerim. Bu futbolla adana demirden puan almak mucize gibi. Kontra atak sistemi adana demire karsı tutmaz attamah mbilla ve ofeoduyla çok rahat baş edebilecek bir topçu. Jose Erhan yine Tahayı çıkarıp Doğanı oyuna sokarsa sonrasını düşünmek bile istemiyorum.

kamuri

tahmınım deplasmandakı urfa macı gıbı bı mac bızı beklıyo beraberlık kokuyo yenılmeyelım de ne olursa olsun