PTT 1. LİG 30. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Osmanlıspor

Başlatan Kaya, 26 April 2015, 18:01:15

« önceki - sonraki »

yirmiuc

401 lira da guzel rakam ama keske 1453 lira yapsalarmis deplasman bilet fiyatlarini :)

beşnumara

gökceksporun iki gündür bizim maç ile ilgili resmi sitelerinden yaptığı açıklamaya baktığımda puanimizin silinmesi için tffye baskı yapanın, bizim çıkışımızdan rahatsız olan kulübün bunlar oldugu kanaatine vardım. Çünkü son açıklamalarında gündemde olmayan bir açıklama yaparak camiamızdaki birlik beraberligi bozucu, insanların aklına kurt düşürücü cümleler kurmaya, iftiralar atmaya çalışmışlar. Bakalım maç öncesi ve maç esnasındaki oyunları ne olacak bunların?
Anladılar çünkü milyonlar döktükleri halde bizi saha içinde yenemeyeceklerini. Onun içindir bu bizans oyunları.

fanatik samsunsporlu

Umar'a ve Tisdel'e karşı kimi oynatacagimiz çok önemli.
İnşallah Ofeedu oynar da topu ileri taşıyabiliriz.

CoRaqLi55

Bu maça koreografi ne güzel giderdi aslında  :)

55.hakan

Alıntı yapılan: yirmiuc - 29 April 2015, 13:06:34
401 lira da guzel rakam ama keske 1453 lira yapsalarmis deplasman bilet fiyatlarini :)
Ben olsam 404 yapardım internette hatalı sayfalar için kullanılır   :)

özkan

Bu şehirde yaşayıp,bu şehirde para ve unvan kazanıp,bu şehirde ticaret yapan,aslında kendisini Samsun şehrine borçlu hisseden yada bu şehirden bir şeyler almış herkesin yarın bunu şehre verme günüdür.Yarın saat 4'de paydos edin.Hiç bir şey kaybetmez,o izin verdiğiniz emekçinin gelecek mesailerindeki aşkı,çalışma azmini,iş yerinizin artacak olan sinerjisini kazanmış olursunuz.Kendisini bu şehirden bir şeyler almış hisseden herkes yarın o stadda olmalı !

Raqua55

Sosyal medyada umarın taraftardan korktuğu yedek çıkmak istediği söyleniyor.

beşnumara

Doğru mudur yanlış mıdır bilemem ama öyle sayfaların haberlere inanmam.

Shane_Falco

Ben bi şekilde kendini bu maça cezali mezali ayarlar gelmez diye düşündüm ama yapmadi. Buraya kadar gelipte korkudan yedek çıkmak felan istemek felan hikaye.

kuzey55

korkar mı bilmem ama sağlam tepki gösterirsek olumsuz etkilenir mutlaka :)

Raqua55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 30 April 2015, 00:22:29
Ben bi şekilde kendini bu maça cezali mezali ayarlar gelmez diye düşündüm ama yapmadi. Buraya kadar gelipte korkudan yedek çıkmak felan istemek felan hikaye.

Bende öyle düşünüyordum kendini ayarlar cezalı duruma düşer diye ama öyle bir şey yapmadı Bencede buraya kadar gelen adam oynar yedek çıkmak istemez.

özkan

Kaya

binikalamadım

futbol içinde ' muteber ' bir nesne yok osmalıspor gibi ,
olmaya osmanlıspor cihanda , bir şerefli Samsunspor gibi...

Türkçe Meali = osmanlıspor futbol dünyasında muteber olduğunu zannetsede ,bu futbol dünyasında Samsunspor kadar şereflisi yoktur  ;)

bu maç neden Perşembe günü arkadaşlar ?

beşnumara

30. Hafta maçları hafta içi oynanacak. Bizi de perşembeye attılar.