PTT 1. LİG 30. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Osmanlıspor

Başlatan Kaya, 26 April 2015, 18:01:15

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: NeverMind - 28 April 2015, 13:36:03
Melih gökçek ailesi ile maca gelecekmiş yak8n cevresinden duydum.

Pasoligten baktım 8 adet Misafir tribün bileti satılmış.

Ahmeti

özkan

SametYılmaz55

Hunharca vursak şunlara,3-4 oyuncusu kırmızı kart görüp tepetaklak olsalar ne güzel olur  :) Futbolla uzaktan yakından alakası olmayan haramiler futboldan bahsediyor  ;D

RT55

Türkiye liglerinin en gereksiz takımı ..sanane cas tan, silinen 3 puandan..bu zihniyet kendi kendini taşlatıp ,oynamadan puan peşinede koşar eminimki.. >:(

jean

deado

Geçecen o işleri Gökçek efendi. Boş beleş açıklamalarla bir yere varamazsın. Samsunspor'un senin aklının almayacağı kadar futbol kültürü, geleneği vardır. Gerilen birileri varsa o da sen olmuşsun. Sahada futbolcular gereken cevabı verir basar yollarız sizi.

samsunmania

Bunların yöneticilik becerileri sayesinde Ankaragücü tarih olmak üzere. 100 yıllık kulübü ne idüğü belirsiz iki yılda bir isim değiştiren takım için harcayan yöneticilerin bizimkilere bok atması da ayrıca komik olmuş. Castaki Ankaragücü dosyaları da sizin eseriniz onlara bir bakın sayın Ankaraosmanlıgökçeksporbb.

berusa55

Alıntı yapılan: Raqua55 - 28 April 2015, 09:00:59
Ofeoudu'nun durumu nedir bilen var mı oynayabilecek mi

Takımla beraber antremana çıktı bugün. Maç kadrosunda da olacak muhtemelen ama ilk 11 çıkar mı o gün göreceğiz.

alperen_55

Şu gökceksporu yenmek super lige cikmak kadar önemli bence.1-0 olsun bizim olsun.

berusa55

29 April 2015, 03:06:40 #40 Son düzenlenme: 29 April 2015, 03:18:26 berusa55
SPOR KAMUOYUNA

28.04.2015 19:48:08  

30 NİSAN 2015 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 17.00'DA OYNAYACAĞIMIZ SAMSUNSPOR - OSMANLISPOR PTT 1.LİG MÜCADELEMİZİN HER TÜRLÜ GERGİNLİKTEN UZAK, SADECE FUTBOLUN KONUŞULDUĞU BİR ZEMİNDE OLMASINI SAĞLAMAK ADINA RAKİBİMİZİN, KULÜBÜMÜZ VE YÖNETİM KURULUMUZ İLE İLGİLİ YAPTIĞI İDDİALAR VE AÇIKLAMALARA, MAÇ OYNANDIKTAN SONRA CEVABEN AÇIKLAMA YAPACAĞIMIZI BİLDİRİRİZ.

BU VESİLE İLE SEVGİLİ TARAFTARLARIMIZI MAÇ GÜNÜ SAMSUNSPORUMUZU ONA YAKIŞIR BİÇİMDE DESTEKLEMEYE DEVAM ETMEK ÜZERE STADYUMA BEKLEDİĞİMİZİ BİR KEZ DAHA TEKRAR EDERİZ.

SAYGILARIMIZLA,

SAMSUNSPOR YÖNETİM KURULU

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1986

eprianu

Şu karaktersizlerin yaptığı açıklamaya bakın hele. İşi siyasete çekmek istemiyorum ama milletin oyunu alıp harami oldu adamlar. Samsunspor gibi elli yıllık camianın adını anarken on kere düşünmeleri lazımken yaptıkları açıklamaya bakın. Işte bu mantıktan dolayı biz en kötü zamanımızda bile bunları eledik evine gönderdik. Inşallah bu maçta da eli boş gönderecez. Allah mahçup etmesin

usare

gökçeksporlu futbolcular provokatif hareketler yapacaktır muhtemelen. Dikkatli olmamız gerekiyor. Muhammete şut attırmamalıyız. Özellikle 2. toplarda iyi vuruşları var. Mehmet Yıldız oynarsa bir nebze daha zorlanırız diye düşünüyorum. Çünkü çok iyi top saklıyor. Ama Uğur pek oynatmıyor galiba ilk 11 de.

s_uzunkaya

futbola siyaseti sokalı çok olduydu da bu açıklama siyasetten de uzak tam bir bizans oyunu.... bire gökçekkkk senin ankaradaki maçlarına bilet alıp gelen kaç taraftarın varda biz kendi seyircilerimiz tirübünlerimiz de dahil olmak üzere sırf maddi sıkıntıdan dolayı biletleri 400 tl yaptık diye adice, sinsice açıklamalar yapıp ta kendini çok akıllı milleti çok saf-salak yerine koyuyorsun. Senin maçlarına gelen davulcu zurnacılar ve biletlerinin yanına bide kumanya vererek içeri aldığın 300-500 işsüz güçsüz serseri grubudur... resmen sinirlere oynuyorlar resmen... maksatları aldıkları 15-20 tane bilet parası değil emin olun. tek amaçları bu açıklamalarla futbolcuları ve taraftarları gererek olay çıkarmak ve alicengizlerle samsunsporu al aşşağa etmek...
  aman arkadaşlar geriye bile düşsek taşkınlık yapmadan 90 dakka işimize bakalım....

s_uzunkaya

haa birde unutmadan geçen sene sırf bu kansızlar yüzünden final maçında tarafsız sahada seyircisiz oynama gibi saçma bir cezaya çaptırıldık. akıllı olalım. taşkınlık yapmadan koyalım geçelim sonrada dalgamıza bakalım. "it ürür kervan yürürrrr"