PTT 1. LİG 22. HAFTA | Adanaspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 21 February 2015, 17:39:35

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Erhan hoca bu gol.sana girsinnnnn
Bu gol recebede girsinnnnnn
Yaziklar olsunnnnnnn
Yaziklar olsunnnnnnn

Ne zaman ümitlensek Hoca sen takimin icine ediyon

cgr

Senin yaptığın, yapacağın oyuncu değişikliklerinin ta aq Erhan Altın

Lusage

Sana da oynattığın futbola da duayenine de seni bu maçtan sonra kapının önüne koymayan yönetimin de...

oguz55

bu maglubiyetin tek sorumlusu teknik deha erhan altindir. Biraz utanman varsa cek git Allah rizasi icin.

Vural temiz

bayfa55

city ultras

nomak55

Adam resmen takimi geri cekti yaa inanamiyorum boyle aptalca degisiklikler olmaz arkadas

ugurozkan

kazanmak isteyen hak eden adana'ydı. kazandılar, cesur oynayan topçusu da hocası da hak etti. erhan altın, benden ilk iki filan beklemeyin benim çapım bu kadar dedi. bize yazık ediyor, el freni bir hocamız var. ayıp be.

bayfa55

Bu kadar ağır ve ruhsuz oyuncu grubu uzun zamandir izlemedim

jean

Belliydi boyle olacagi cok atak yedik son dakikalarda 1 puana raziydim yazik ettik kendimize

bayfa55

samsunum

kimi hoca vardır oyuncu değiştirir oyuna soktuğu adam 2 tane atar. kimi hoca vardır gol atacak oyuncuları çıkarır  >:(

samsunmania

Recep ben 1 ay antreman yapayım senden iyi oynamazsam...
Neden 20 li yaşlarda kulüp kulüp gezdiğin belli oluyor. Bu maçın katili erhan hoca ve recep niyazdır. şu golü atamayacaksın neyi atacaksın kardeşim.
Takım 80.dk dan sonra fizik olarak çöktü. Hiç böyle görmedim bizim takımı. Ama topu oynatacağına amele gibi koşturursan olacağı da bu. Yine bir adana maçı yine hüsran.

55.hakan

Takım atak üstüne atak yapıyor atak olup yağıyor Adana üzerine.Bizim Erhan Altın durur mu ! Takımın bütün atak yapısını bozdu ve frenledi takımı ne doğru dürüst atak yapabildik ne başka bir şey.Kazanılacak maçı kaybettik.Oynayan takımda değişiklik yapılır mı göz var nizam var takım oynuyor neredeyse gol atacak beklesene be adam illa ben yaptım oldu değişiklik yapacaksın değil mi?Ben de buradayım diyeceksin durduk yere.Bu adamın burada durması kafadan 30 puan kayıptır.