PTT 1. LİG 22. HAFTA | Adanaspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 21 February 2015, 17:39:35

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Eski hocasina kiyamado resmen satilmiş adam.
Bakti ivanov tehlikeli oluyor cikardi oyundan.
Ben böyle düsünüyorum erhan bey aksini ispatla bana.
Taktik acisindan niye cikardin aciklama bekliyorum

55_OrHaN_55

Her şeyi bir kenara bırakalım, Ivanov gibi oyuncuyu çıkarıp yerine Mustafa Sevgi'yi oyuna alan adam ya futboldan anlamıyordur, ya da kasıtlı davranıp, görev yaptığı takıma ihanet ediyordur. Başka seçenek yok.

55.hakan

Ofoedu Recep Niyaz değişikliği doğruydu.O değişiklikten sonra oyunu ileri yığdık.Tam öne geçeceğiz Erhan Altın Iki değişiklikle bitirdi takımı.Oynayan takımı yerlerde sürünene kadar oynatacaksın.Ama sen bakın ben burda saksı değilim demesinler diye başladın oyuna müdaheleye.Hadi oyuna Eren i alsan anlarım forvet niyetine ki Recep niyaz ın kaçırdığı pozisyonda o olacaktı ve golü atacaktı.İşte oyunu okuyamamak bugün bizi bitiren taraf oldu.

Duško Milinković

Seni teknik direktör olarak orada tutanda suç.

isa55

Erhan ALTIN tepsiyi geri çevirdi.
Hedef ilk altıya döndü.

orhan

Bugün bu takım maça iyi hazırlanmamış.Sahada şu da iyi oynadı diyebileceğimiz bir tane futbolcumuz yoktu hatta vasat bile değillerdi.Üstüne birde erhan hocanın hatalı oyuncu değişiklikleri olunca kaçınılmaz son oldu.Soner konusuna katılmıyorum bence kalede güven veriyor.Aliye, recebe vereceğin şansı kupada oynattığımız gençlere versek çok daha iyi olur başka takım oyuncularını hazırlayacağimıza kendi gençlerimizi hazırlamalıyız.

Ertuğrul Sağlam

Ümitsizlige kapilmanin bir faydasi yok. Bu saatten sonra hoca'da degisilmez destege devam...

Sercan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 02 March 2015, 23:27:25
Ümitsizlige kapilmanin bir faydasi yok. Bu saatten sonra hoca'da degisilmez destege devam...

Abi Mersin play-off finalinden önce hoca değiştirdi. Biz niye değiştirmeyelim?

55_OrHaN_55

Dereyi geçerken at değiştirmek şart oldu, zira teknik direktörlük vasfı olmadığı bir yana, inadı ve takıntıları uğruna takımı sabote eden bir şahıs var.

mehmet yılmaz

Erhan Altının tercihleri ve sonradan girenler yaktı bizi :(
Üzülme diyor bir yanım, hatta üzülmüyorum diye de düşünüyorum ama olmuyor. Samsunspor'un her mağlubiyeti yürekte bir yara açıyor. Yakıyor.

orhan

Eren bugün kadroda yoktu sakatmıydı acaba bilen varmı birde murat maçtan sonra hastaneye kaldırılmış bilgisi olan yazabilirmi

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Sercan - 02 March 2015, 23:32:11
Abi Mersin play-off finalinden önce hoca değiştirdi. Biz niye değiştirmeyelim?
Miy gecen sezon playoff'tan onceki son sekiz macta dort beraberlik, uc malubiyet, bir galibiyet almis onlar icin hoca degisikligi kacinilmaz bir durum olmus ama bizde suan (benim gorusum) hoca degisikliginin bize faydasi olmaz diye dusunuyorum...

Desiqner

Hoca değişikliğinin bize zararı olmaz diye düşünüyorum bende.
Çünkü ne kadar kötü olabilir ki ?

Ollivanders

Forvetim

bu akşam ne oynadığımızı bilen var mı, sinirimden delireceğim, bu kadar berbat bi oyun bize hiç yakışmadı, ne diye ürkek oynuyorsunuz kardeşim maçı alsanız ilk 2 diyeceksiniz cesur oyna kaybet razıyım ama korkak olunca zaten kaybediyorsun yediğimiz goller mizaç konusu olur oyunumuz tam komedi, bu ne yahu, böyle futbol mu olur be. ne taktik var ne strateji, dan dun doldur boşalt. bu futbol 80 lerde bile yoktu. kaç maçtır bu recebe uyuz oluyorum bu maç çileden çıkardı beni. erhan sende maçı vermek için elinden gelenin fazlasını  yaptın. helal olsun hepinize.