PTT 1. LİG 10. HAFTA | Orduspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 09 November 2014, 00:05:17

« önceki - sonraki »

samuray

öncelikle futbolculara aralar ödenmeli bi şekilde takım çıkışa geçebilir yinede tüm bu olumsuzluklara rağmen yaptıkları mücadeleden dolayı kutlamak lazım hepsini takımda malesef umarda adiloviçte formsuz inşallah ordu maçıyla kendilerine gelirler ama malesef erhan locayla tipik beraberlik kokan bi maç

5trawberry

Abicim sen şaka mısın?
Recep'i forvet yaptın, hadi onu geçtim Tuna'yı da forvet yaptın.
Sonra çıkıp Serkan, Hakanla kıyaslanmayacak kadar sağlam golcüydü diyorsun. Futbola gerçekler penceresinden baktığına emin misin?
Yazmak için mi yazıyorsun, dikkat çekmek için mi.

fanatik samsunsporlu

bu maçta tek handikap ordunun hoca değişikliği

brigand

http://www.radikal.com.tr/samsun_haber/samsunspor_ordusporu_uzaktan_vuracak-1234730

Mbilla ve Canberk'in son durumları tam olarak ne bilmiyorum ama geçen hafta ki kadroyu bozmamak gerekir bence. Ayrıca Ordu belki an itibarıyla ligin dibinde bulunabilir ama milli maç arasında kampa girdiler, kadro dışı oyuncularını affettiler. Bu maç onlar için ilk hedef. Maç içinde onları cesaretlendirecek, özgüvenlerini artıracak tempoya ve oyun gidişatına izin vermememiz gerekiyor. İlk golü bulmak bu maç için en önemli anahtar gibi duruyor. Hücum organizasyonunda alternatif yaratabilirsek ve dengeli oyunu bırakmazsak kazanırız.

Saha dışı olaylar ile ilgili hiçbir şey diyemiyorum artık. Gündeme hergün ayrı bir konu ekleniyor. Zaten maddi sıkıntı içinde olan takım ve camianın birde böyle şeylerle uğraşması, az olan gücü daha tüketiyor. Sıkıntıların  sorumluları farklı olabilir ama bu sürecin sorumlusu tamamen yönetimdir benim gözümde.

mehmet yılmaz

Şartlar ne olursa olsun, maç günü yaklaştıkça yine bir heyecan sarıyor.
Futbolcularımıza diyecek bir şey yok. Sağ olsunlar.
Herkesin yapmayacağını yapıyorlar.
Aylardır tek kuruş para almadan oynamak adamlık gerektirir.
İnşallah maça çıkınca yine her şeyi unutup, işlerini iyi yapmaya konsantre olurlar.
Kazanabiliriz.

amisos5506

taraftarlarımız şu ana kadar tam olarak 100 adet misafir tribünü bileti satın aldı.

amisos5506

ramcQ_55

İki  takımda ruhsuz cıkacak sahaya
Bence Cok gollü gecer ama berabere biter

GurbetciFanatik

Hersey Orduspor un lehine gözüküyor.
Yeni bir Teknik Direktör
Antalyada kamp yapdilar
Ölüm Kalim maclari neredeyse
ya biz
Moral 0000000
Para yokkkkkk
Idmana cikmadilar ( hakli olarak )
Yönetim derdi

insallah yanilirim ama 0 cekip gelecegiz gibi

jean

Forvetim

bugün sahada urfa maçında ki mücadeleyi göremeyebiliriz, elbette yenilmek için çıkmayacaklar ama canla başla mücadele edeceklerini sanmıyorum, haklılarda

ngonge

Ben tam tersini düşünüyorum. Bu maçı alır takım. Bizim moral sıfırsa onlarınki -1000'dir.
İlk defa rahat kazanacağımız bir maç olacağını düşünüyorum.

maraton

orduda maç var ve ben gitmiyorum; bu hale nasıl geldik ben bile şaşkınım..  :kafa:

samsunum

Ordu da öğrenciyiz şu maça gidemiyoruz.Yazıklar olsun sana passolig!

Integral

İlk 11
12. FURKAN KÖSE
3. ERCAN YAZICI
4. FATİH KILIÇKAYA
7. MUSA AYDIN
9. SERGES FLAVIER MBILLA ETAME
14. AMINU UMAR
21. HASAN KILIÇ
26. MUSTAFA SEVGİ
32. MURAT AKYÜZ
88. TAHA YALÇINER