YÖNETİM İSTİFA!!!

Başlatan kaptan 55, 20 October 2014, 12:28:03

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Klüpte şuan toplantı olduğu ve yönetimin istifa edeceği haberi dolanıyor internette...Doğrumudur bilemiyorum.

beşnumara

Ben inanmıyorum çünkü bunlar aylardır hiçbir şey yapmadılarını biliyorlar ve ısrarla orda duruyorlar. Bu düşüncede olan bırakıp gitmez. Israrla zaman kazanıp devre arasını görmeye çalışıyorlar.
Keşke gitseler...

özkan

Yuzsuzlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sosaka

Atilla Cebeci her hafta yönetim istifa edip olağanüstü kongre kararı alırsa , Şubat'ta tekrar genel kurul olacak diyor .
Bu olayın doğruluk payı nedir ?

Ayberk

İstifa etmeseler de Şubatta olağan kongre var zaten

Sadece Samsunspor

8.siradayiz hemde bu yokluk icinde. Su futbolculara bir miktar odeme yapacak bir yonetim gelse superlig yolu kesinlikle acik. Kadromuz buna uygun. Birazcik paraya bakar bu is.

sadece55

Böyle güzel bir kadro kurulmuşken bu kadar basiretsiz yönetici tayfası bu seneye yazık ediyor.

Duško Milinković

Alıntı yapılan: sosaka - 24 November 2014, 23:46:34
Atilla Cebeci her hafta yönetim istifa edip olağanüstü kongre kararı alırsa , Şubat'ta tekrar genel kurul olacak diyor .
Bu olayın doğruluk payı nedir ?

Şubatta kongre kararı alınır ancak formalite kongresi olur bu durumda. Yönetimi istifaya çağıramamalarının sebebi ve savunmalarının sebebi yöneticilerle aralarının iyi olması.İstifaya çağırsalar tesislere giremezler ve haber kaynağı kesilir.Olayın özü bu.

Kadir ÇELEBİ

Az sıkıya gelince kaçan çok yönetim gördüm ama böylesini ben ilk defa görüyorum kovsanda gitmiyorlar

Sadece Samsunspor

Yonetim bugun Gekasin parasinin hepsini odemis. Bahiaya da dava acmis. Benim hatirladigim emin kar varlen gekas borcu taksitlendirilmisti nasil odendi butun para ?

55.hakan

Yönetim bizi protesto etmesinler diye şunu yaptık bunu yaptık diyor.Cuma günü istifa protestosuna devam edilmeli.Aklı sıra zaman çalıyorlar.Futbolcuların parası hala yatmamış.

Raqua55

Sümüklü böcek gibi yapıştılar Arkadaş gidin be gidin

55.hakan

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 26 November 2014, 00:52:43
Cumaya kadar futbolculara ödeme yapılcakmış.
2 aydır yapılıyor zaten.

55.hakan

Kaptan Musa Aydın Yönetimi Topa Tuttu

Dün gece gerçekleştirilen basın toplantısında Başkan Mehmet Bank'ın "Kulübümüzün maddi sıkıntılarını herkes biliyor. Bunu saklamanın bir anlamı yok. Bizde her şey açık.  Olumlu gelişmeler var. Futbolcu kardeşlerimizin paralarını da 3-5 gün içinde ödeyeceğiz. Kimse merak  etmesin. Bu konuda ciddi çalışmalarımız var. Futbolcu kardeşlerimize hak veriyoruz. Pazartesi günü idman yapmadılar, bugün ise salonda çalıştılar. Yarın da sahada çalışmalarını sürdürecekler. Hocamızla sık sık görüşüyoruz, her şey düzelecek." açıklamalarının ardından Musa Aydın Haber Aks Tv'ye canlı yayında bağlandı.

Musa Aydın'ın açıklamaları şu şekilde: "Takım kaptanı olarak bütün arkadaşlarım tek tek beni aradı. Ağabey açıklamaları okudun mu diye. Şunu açıkça söylemeliyim ki resmi sitemizde yayınlanan salonda idman yaptığımız haberi kesinlikle yalan. Dün de bugün de idmana çıkmadık. Bizlere verilen sözler tutulmadı. Üstüne üstlük yaptığımız bunca fedakarlık varken, bu açıklamalar bizleri derinden yaralamıştır. Şunu açık yüreklilik ile söylüyorum. Yarın gerçekleştirilecek idmana çıkacaktık. Fakat, bu son açıklamalardan sonra çıkmayı düşünmüyoruz. Kamuoyu gerçekleri bilmeli" diye konuştu.

Musa Aydın'ın açıklamalarının ardından yönetime olan tepkiler çok daha şiddetli hale geldi. Sosyal medya üzerinden Samsunspor yönetimini topa tutan taraftarlarımız, cuma günü oynanacak maçta futbolcularımıza eskisinden kat be kat daha fazla destek olmayı planlıyor.

Samsunspor.biz

cembaba

Bu kadar da olmaz hakikaten. Resmi sitede ne yazıyor. Oyuncularımız idmana çıktı yazıyor. Ayıp harbiden ayıp...