YÖNETİM İSTİFA!!!

Başlatan kaptan 55, 20 October 2014, 12:28:03

« önceki - sonraki »

ask55

Alıntı yapılan: Kaya - 11 November 2014, 01:07:29
Bu site ya da kazık yemeye deneyimli her bir Samsunspor taraftarı oyuna gelecek ve ona göre hareket edecek insanlar mı ?
olanı da var olmayanı da var.
ben genel olarak hem yerel medyada hem sosyal medyada hemde sitede yazılanlara karşı bir yorumda bulundum.

özkan

11 November 2014, 04:30:38 #91 Son düzenlenme: 11 November 2014, 09:59:33 özkan
Doğan abı kimse senın Samsunspor'luluğunu sorgulayamaz.Hayatta bazı şeyler vardır öyle olması gerekiyordur öyle olmuştur.Bu arada doğan abıyı yakınen tanımayanlar ıcın dıpnot:Kendısı bedavacı dobı hasan gıtsınmı kalsınmı oylaması yapılırken masada tek gıtsın dıyebılendır.Öylede Samsunspor'ludur.Kararın en hayırlısı abi.

Sadece Samsunspor

AlıntıYönetimimiz, son günlerde kamuoyunda sıkça tartışılan Olağanüstü Genel Kurul yapılması konusunda  görüşünü belirledi.

Buna göre, kısa vadede Olağanüstü genel kurul kararı alınmasıyla 25 günlük bir boşluk oluşacağı, bu boşluğun kulübü zor durumda bırakacağı ve yönetim zaafiyetine düşüreceği, yönetim zaafiyetinin oluşması ise kulübe telafisi mümkün olmayacak yaralar açacağı, bu süre içinde doğacak sıkıntılar sonucunda 1 Aralık itibariyle futbolcularımızın bir çoğu Futbol Federasyonu'na başvurduğu taktirde serbest kalacağı görüşünde birleşmiştir.

Sonuç olarak; kulübe zarar vermeden, belirli bir noktaya getirme adına şehrin ileri gelenleriyle birleşilmesi durumunda yönetim kurulumuz bir sonraki toplantıda Olağanüstü Genel Kurul kararı alınması konusunda da hem fikirdir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Yönetim Kurulu

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=4496.42525

ngonge

El altından sopa göstermişler. Bizi zorlamayın oyuncuları salarız diyorlar. Zaten bozuk Türkçeleri de kendini ele vermiş:

bu süre içinde doğacak sıkıntılar sonucunda 1 Aralık itibariyle futbolcularımızın bir çoğu Futbol Federasyonu'na başvurduğu taktirde serbest kalacağı görüşünde birleşmiştir

eprianu

Hiç bu kadar seviyesiz bir yönetimimiz olmamıştı

Ellibeş Numara

Bu açıklama da anladığım kadarıyla; 'Aday çıksın, o zaman kongre kararı alırız' diyorlar. Erkut Tutu, bir an önce adaylığını açıklasın. Şunlarda defolup gitsinler.!

beşnumara

Ayak yapıyorlar. Kim çıksa kılıf uyduracaklar. Erkut çıksa bu adamın döneminden 3 milyon lira açık var diyecekler. Başkası çıksa projesi yok biz Samsunsporu buna teslim etmeyiz deyip devre arasını bi şekilde getirecekler.
Akıllarınca siyasileri tehdit etmişler. İsterseniz destek vermeyin yoksa oyuncular serbest kalır kaçar giderler demişler ama bu süreçte Samsunsporun hem saha ici hem saha dışı olumsuzluklar hiç umrunda değil bunların.
Recep Hun'u anladık alacağı var ve onun için gitmiyor. Diğerlerinin ne menfaati var? Samsunsporlu değil mi bunlar? Bu isimleri unutma Samsunsporlu. Samsunspora bu ihaneti yapanları unutmayın.

orucreis

Bi kere kendileri ile çelişiyorlar kulübe zarar vermeden diyor ama bu kulübe verdikleri zararları görmüyorlar herhalde. Daha öncesinde nerdeydiniz. Emin başkanla beraber niye bırakıp gitmediniz. Şuan futbolcuya para ödeyememen senin sorunun ve hatan. Aynı şekilde futbolcu serbest kalırsa da senin hatan fakat sen futbolcu serbest kalır gibi tehditkar,ucu açık cümle kurarsan sen bu kulübe yemek için geldim demiş olursun. Alacağımı alim birakicam diyorsun resmen .

55.hakan

Sen kongre kararı aldıktan sonra takımın başında neden kalmıyorsun?Kongre kararı alanlar kaçıp gidecek diye bir şey yok.Kongreye kadar takımın başında kalırsın olur biter.Neymiş boşluk oluşacakmış.Kargaları bile güldürmeye başladınız artık yeter.

Şurada açıklama yapan suratı bir tahlil edin bakalım nasıl kaçak güreşiyor.Ne dediğini bilmiyor.

http://www.haber55.com/samsunspor-olaganustu-genel-kurul-karari-aldi-mi/?utm_source=SamsunHaberMerkezi

Ayberk

1 Aralık'a kadar oluşacak yönetim boşluğu ne demek? Şuan yönetim dolu mu demek oluyor bu?

özkan

Bunların açıklamasını 5ncı sınıf çocukları yapmaz. Kongre kararı alınca yönetim boslugumu oluyomus.su an çokmu dolu ayrıca.umarı pazarlıyonuz satılırsa kayar sıze haberiniz olsun.umarı satamadık dıyın canım yönetim boşluğu olmasın degıl.

cgr

imza toplanacaksa 1 imzada benden.

Ayberk

amisos5506

kulübü arayıp metin koçer ile görüştüm.1300 kongre üyesi varmış.buna göre 260-270 imza alınması gerek.

altunay

Bu sene kadromuz iyi yönetim kötü sosyal medyadan örgütlenşek kongre üyelerine çağrıda bulup 300 imzayla gönderelim bunları arkadaşlar