PTT 1. LİG 5. HAFTA | Samsunspor'umuz - Adanaspor

Başlatan berusa55, 28 September 2014, 20:34:41

« önceki - sonraki »

beşnumara

Maç web tvde :(

55.hakan

İlk defa Samsun a gelip de maça gidemeyeceğim.Passolig sağolsun.

jean

Al kardesim sende dursun lazim olur birgun ben yazin aldim fransaya geri goturdum belki ind yine denk gelince lazim olur

brigand

Forumda, kurallar çerçevesinde her konunun konuşulabileceği başlıklar mevcut. Bu başlıklar dışında özel bir konuda (siyaset veya kişisel konular) tartışılırken lütfen özel mesajlarınızı kullanmaya özen gösterin. Sade ve rica içeren bir dille yazıyorum. Ancak gerçekten bu olaylara ilişkin son uyarıdır. Forumun sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesi için bu şart ! Özel mesajlarla ilgili kişilere ulaşmamıza rağmen aynı durumun tekrarlanması üzücü. Umarız tekrardan bu tür durumlarla karşılaşılmaz. 

nomak55

Kesinlikle mbillayi kesip adilovic oynamali recep hazirsa recep solda oynamali bence

Ölümüne sevda bizimkisi

ngonge

Mbilla'yı niye kessin hoca, gayet iyi oynuyor. Adil'le Mbilla'yı beraber oynatması lazım.

özkan

haydin aslanlar bize bayram hediyesini verin inşallah.

orucreis

beşnumara

Takimda bu sıkıntılar varken hic umudum yok maçtan.
Yarın sıradışı, çok farklı,garip bir mac olacağını düşünüyorum. Şöyle en az 6 gollü falan ;)

GurbetciFanatik

Samsunda hava nasil arkadaslar ??

Yagmur Günes ??

samsunum

Passolig sadece tribünlere değil bizim forumada vurgun yaptı herhalde  :o Gerçi uzun zamandır böyle önceden maç topiçleri 70 - 80 sayfa oluyordu.

beşnumara

Duško Milinković

Musa Aydın ilk 11'de. Doğan Yedeğe alınmış. Bence bu maç için doğru bir karar.

korayxyz

Bu hoca bizi kanser edecek  :kafa: Adil gibi bir adam nasıl oynatılmaz insan gerçekten hayret ediyor

Lusage

Musa'ya da Halil'e de çok söveriz bu maç. :(