PTT 1. LİG 3. HAFTA | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan berusa55, 15 September 2014, 21:38:10

« önceki - sonraki »

55ertan

1. yanlis Erhan Altin
2. yanlis taraftar in bir 15tl lik passolig almamasi

Bu sezon cikdik cikdik, cikamadik seneye ne umar kalacak ne baskasi

Musti

Bolu'nun ikinci golünde top çizgide sekti ama havadayken topun %100'ünün geçtiğini sanmıyorum.

Penaltı pozisyonunda Ahmet Burak'a net müdahele var ancak Ahmet Burak da kendini attı.

Biz kötüydük, hakem daha da kötüydü...

Kadir ÇELEBİ

Böyle bir kararla galip gelmek iyi olmadı ama yinede kazanmak futbolculara güven ve hırs verecektir aksi takdirde daha sitresli olacaklardı önümüze bakalım.

cany

bu hakem anca amatör ligde maç yönetir. ucuz atlattık neyse

Musti

Erhan Altın: "Bugün sahada futbol yoktu, sadece goller vardı. Hem kendi takımım hem rakip adına. Bu oynanan futbol değil. Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmak lazım, sürekli doldur boşalt, ileriye gelişigüzel toplar futbol değil. Ama bu ligde oynamak için bu gerekiyorsa bunu yapacağız bundan sonra"

Forvetim

bolu kötü biz ondan kötü böyle top mu oynanır sadece galip gelmek güzel fakat futbol diye bişey yok, dan dun oynuyoruz umarın kişisel becerileri olmasa daha çok sorun yaşarız. öyle böyle 2-1 öndeyken adamlar artık yıkılıyor 3'ü atmamız şarttı, hakemler tam fiyasko, benim gördüğüm top çizgiyi geçmedi ve banko penaltıyı çalmadı özür diledi abs ye çaldı. neyse 3 puan bizde kayseriye bir nebze güvenle gideceğiz.

jean

Sansa aldik vallahi hakem hatasindan bu futbolla yurumez bu is

evolution55

55ertan

kavak_55

şansa aldık ama hakemin vermediği ve rakibin gol olmadığı halde kazandığı 2. gol deki hatalarını unutmayalım tamam çok iyi değildik ama bu ligde oynamaya çalışırsan maç kazanmak zor erhan altında bunu söyledi. ben hayatımda bugünkü hakem kadar rezil bir hakem görmedim.

Lusage

20 September 2014, 21:47:16 #175 Son düzenlenme: 20 September 2014, 21:50:31 Lusage
Tuna ile Fatih hiç uyumlu değil. Ercan seçeneğini denemek için daha neyi beklemeliyiz bilemiyorum. Hasan maç içerisinde formu yükselen bir oyuncu ama Hollanda ligi o kadar yumuşak ki bu lige alışması daha uzun sürecek gibi görünüyor. Mbilla yeni yeni ısınıyor takıma. Umar'a ise söylenecek söze gerek dahi yok.  Bırak 2 milyon'u 10 milyon'da getirseler önce bir düşünecek sonra satacaksın. Futbolu bilerek oynayan bir takım ile iyi bir hocanın elinde çok çok iyi bir oyuncu olma potansiyeli çok fazla.

Takım olarak rakibi daha fazla ısırmalıyız. Daha fazla önde baskı kurmalıyız. Sürekli gölge presi yapıyoruz. Pas aralarını kapatamıyoruz. Rakibin oynamasına izin veriyoruz. Bekler hücuma yeterince destek veremiyor. A. Burak sezona iyi başlamadı. Yeterli bir yedeği de yok maalesef. Murat ise idare edebiliyor ancak. Canberk en kısa süre de yerini alır umarım. Böylece kanatları daha efektif kullanabiliriz. Ama en önemlisi oyunumuzu pozitif yönde geliştirmemiz ve değiştirmemiz gerek. Takımımızda Umar olmasa bu oyun ile kümede kalmaya oynayabilirdik ancak. Sezon zor başladı rakipler zorlu. Oyuncuların en az Play-Off yapabilecek potansiyeli var ancak Erhan Altın bunu sağlayabilecek mi? İşte bu soru işareti. İlk sezonunda oynatmaya çalıştığı pozitif futbolun 'f'si bile yok şu an.

sadece55

Bu haftayı Galibiyetle kapatarak biraz Kredi topladık.Takım oturdukça iyi olacak ama açıkçası Hasan ve doğan ile bu iş olmaz.Recep Niyazı takıma monte etmeliyiz.Sol da Mbilla Sağ da Umar korkulan bir hucum hattımız olur.Defans konusunda Ercan veya Mücahit'in denenmesi artık şart oldu Defans problemini çözemezsek hücumun hiçbir katkısı olmaz bize.Beklerimiz Abs ve Canberk olunca daha etkili bindirmeler yapabiliriz.Canberk takıma katıldığı zaman daha efektik bir oyun anlayışı sergileriz.Bu takımın zamana ihtiyacı var.Defans konusunu halledersek özellikle Deplasmanda çok ekstra bir takım olabiliriz.

Sadece Samsunspor

arkadaşlar maçıın başından 90.dkya kadar top şişirdik. 1 tane organize atak yok. bu futbolla olmaz olamaz. 3 puan moral olur başkada bişe olmaz

orhan

20 September 2014, 22:37:51 #178 Son düzenlenme: 20 September 2014, 23:45:14 orhan
Takım ilk iki haftaya göre daha iyi gözüktü Umar,taha,ahmet burak,murat,fatih çok gayretliydiler,ahmet burak çok bindirme yaptı 90+3 deki bindirmesiyle penaltıyı aldırdı umarı ise allah nazardan korusun bugün gerçekten çok iyiydi ben ilerde takımın daha iyi olacağını düşünüyorum bu iş iki galibiyete bakar. hakem ise tam bir faciaydı oynamamıza hiç izin vermedi bütün takdir haklarını boluspordan yana kullandı oyunumuzun bozulmasının en büyük nedeni hakem diye düşünüyorum. Sonerin, recep niyazın ve canberk,in artık takıma girme zamanı geldi, hasana verilen şansın sefaya da verilmesi lazım hasan bu ligi kaldıracak gibi durmuyor.  

SametYılmaz55

Maçı izleyemedim ama kafayı yedim telefon başında.Foruma giriş yapamadım.Mackolikte bütün maçlar bitti bizim maç 90'da 2-2 gösterdi.golu 85'te yemisiz.oyuncu değişikliği Furkan çıktı Recep Niyaz girdi gözüküyor.dedim ne oluyor yedek kaleci mi yok diye düşündüm.sonra foruma girebildim penaltı olmuş.Ama bize mi verdi Boluya mi verdi onu anlamadım :) izlemedegim halde acayip gerildim,kafayı yedim  :)