PTT 1. LİG 2. HAFTA Albimo Alanyaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Umut ÖZEN, 31 August 2014, 09:29:51

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Umar 3 kisilik oynadi. Bu takimin cok uzerinde bir futbolcu.
Tesekkurler Umar.

cezayir55

Erhan hoca pempe boncuk dağıtmaktan başka bir şey yok

FaTiH_HaN

İlk hafta da aynısı oldu bu hafta da, maça isteksiz, ileri gitmek istemeyen bi anlayışla başladık, 2. yarı kurmaya çalıştığın baskıyı maç başında kur şu takıma 5 tane atarız, bi efecan var bi de forvet de ki kara çocuk, şu takıma gol atamadık ya şaka gibi.

cezayir55

Sene başında bas bas bağırdık ama anlatamadık derdimizi

uykan

Dünya kadar hoca boştayken hiç bir anlam ifade etmeyen erhan altını hoca olarak getirirsen aldıgın futbolcular sakat çıkarsa, biz kalparinyoyu minnetle ararız...!

berusa55

Ligin başında acı gerçekle yüzlestik. Erhan Altın'la bu kez beraberlikler silsilesini bile ararız.

nomak55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 15 September 2014, 21:34:15
İlk hafta da aynısı oldu bu hafta da, maça isteksiz, ileri gitmek istemeyen bi anlayışla başladık, 2. yarı kurmaya çalıştığın baskıyı maç başında kur şu takıma 5 tane atarız, bi efecan var bi de forvet de ki kara çocuk, şu takıma gol atamadık ya şaka gibi.

Guzel kardesim birak gol atmayi pozisyona giremiyoruz top yok takimda

Ölümüne sevda bizimkisi

orhan

İkinci yarı biz baskı kurmuyoruz adamlar geri çekiliyor .Bence bu takım iyi çalışmıyor futbolcuların antremanlarda kaçak güreştiklerini düşünüyorum o yüzdende kuvvetsiz gözüküyorlar

desperate1

ikinci yarı da iyi değildik.pozisyon bulamayan takım iyi değildir!

ngonge

Alıntı yapılan: orhan - 15 September 2014, 21:41:22
İkinci yarı biz baskı kurmuyoruz adamlar geri çekiliyor .Bence bu takım iyi çalışmıyor futbolcuların antremanlarda kaçak güreştiklerini düşünüyorum o yüzdende kuvvetsiz gözüküyorlar

Oyuncuların geçen yılki hallerini bilmesek bunlar nereden geldi deriz. Özellikle dikkatimi çeken oyunda mücadele olan yerde 2-3 oyuncu en fazla oyunun içinde. Diğerleri izliyor ve oyundan kopuklar. Alanya kendine  güvense rahat alırdı maçı da ismimizden korktu herhalde.

yavuzselim

Stadda maç seyretme zevkimizin içine tüpçü etti
televizyonda maç seyretme zevkimize futbolcular ve teknik heyet etti
aynı su ile iki kere abdest alınmayacağını herkes biliyor ama bizim yönetim daha önce göndermiş olduğu erhan altını yine getirerek harakiri yaptı yazık gerçekten çok yazık

maviay55

lige yeni çıkan iki takımdan 1 puan almak bi yana,şu 2 haftada doğru dürüst şut yok mücadele yok en önemlisi RUH yok..

GurbetciFanatik

Niyetim Erhan Hocayi korumak degil ,
ama ben önce su sakatlar iyilesin derim takim otursun derim öyle bakalim.
Tabi herkesin sabir siniri var , öteki takimlarda daha oturmadi.
Oynanan oyun igrenc 180 dakikada bir pozisyona girdik.
Serdar Musa Tuna ayakta duramiyorlar hepsi dogru.
Adilovic-Recep-Canberk -Talha bu dördü acilen Takima katilmasi lazim.

cezayir55

:)Bu erhan altını hangi mantığa sığınarak takımın başına getirdiniz adam kariyeri boyunca hiç bir takımda tek devre bile duramamış