2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 31 August 2014, 11:48:11
Gol dışında ne istatiği var herkesin futbol görüşü farklı sana göre adiloviç iyi oyuncudur bana göre takımı frenleyen adam bu kadar sene sonunda kimin haklı olduğu ortaya çıkar inşallah ben yanılırım
Neden anlayamıyorsun sana göre kötü olabilir Adiloviç ama daha bir maçta Alperen bundan iyi demek hakka hukuka sığmaz bekle biraz adamın hakkını yemeden önce.Dünyanın en iyi forveti demiyoruz biz de Adiloviç e

##kdc##

Mbilla gündemdeyse Adanademir'e gitmesi yakındır :)

Bunu alabilsek bari..

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ollivanders

Sadece mbilla ile olmaz . Hizli bir stoper de alinmali

beşnumara

Mbillayi ads istese coktan alırdı. Bence mbillaya bulasmazlar ;)

55.hakan

Adana sınırlarına bir daha girmek istemez Mbilla Adanaspor daki vukuatından dolayı.

Sol Açık

O zaman ben de küçük bir istatistik vereyim.

Eldin Adilovic geçen sezon (Play-Off dahil) 30 maçta, toplam 1893 dakika forma giymiş ve 16 gol + 5 asist yapmış. 6 sarı kartı var. Adam bir santrafor olarak 118 dakikada 1 gol atmış ki bu gerçekten de hafife alınmayacak bir istatistik. Bir başka deyişle, 1893 dakika aslında 21 90 dakikalık maç demek ve gol+asist olarak 21 gole katkısı var.

Adilovic'in sorunu uzun topları vs indirememesi. Yani fiziksel özelliklerinden beklenen "pivot santrafor" olayında top indirme ve saklama konusunda (bence) biraz zayıf. Ama fiziksel özelliklerinden beklenmeyen şekilde bitirici ve pasları da hiç fena değil.

Alperen'i ben de çok beğendim, ama TFF sitesine göre 36 resmi maçta 3 golü var. Yani bence de çok faydalı olabilir, hatta direkt santrafor değil, forvet de oynatılabilir, ama şu aşamada abartmamak gerektiğini de düşünüyorum.

cezayir55

Sol açık tespitlerin doğru benim eleştirimin vbçoğu 193 boyla pivot görevi yapamaması ve ayağında top saklayamamısı hemen kaybetmesi O yüzden organize ataklarımız olmuyor bir takımın en önemli oyuncusu santrafor geçen sene mehmet yıldızı gördük çok mu gol attı  hayır ama santrafor özelliklerinden dolayı osmanlısporun ilk transferi oldu

55.hakan

Mbilla Geçen sezon da Lankaran da 35 maçta 14 gol atmış.Nasıl bıraktılar bu adamı hayret.

beşnumara

Mbilla haberi insallah doğrudur. Adanada hem kanatta hem de pivot santrafor olarak da oynuyordu. Her türlü isimizi görür. Hayırlısı olsun.

sadece55

Mbilla bugün Samsundaymış diye duydum.Olacak gibi duruyor.Şu aşamada alınabilecek en iyi isim.İnşallah iyi kamp dönemi geçirmiştir.

beşnumara

Alanya maçına kadar hazırlanır ;)

ask55

@beşnumara

abi kemal tokak ne iş ?
sen bilirsin bir soruştursan ya ?
doğru mu değil mi fln diye.

sadece55

Kemal de bu gece ya Urfa ile yada bizle anlaşacaktır diye düşünüyorum.

beşnumara

Alıntı yapılan: ask55 - 31 August 2014, 13:33:50
@beşnumara

abi kemal tokak ne iş ?
sen bilirsin bir soruştursan ya ?
doğru mu değil mi fln diye.

Kemalin gönlü bizden yana ama hem rakamda hem de pesinatta istekler örtüsmüyor diye biliyorum. Urfa bizim teklifimizin 200-250 bin fazlasını veriyor pesinati da iyi. Muhtemelen urfaya gidecek ama gönlü bizde olan, gelmek isteyen gelir. Bizim ölü halimizin bile piyasasi var. Kendisi hala bu durumun farkında değilse kendisi bilir ama bizim kemal gibi savunmaciya ihtiyacımız olduğu kesin.

ask55

açıkçası ben kemalin yerinde olsam urfaya giderdim.
zenke,abdulkadir tello gibi isimlerle urfa bu sene çok iyi kadro kurdu.
urfaya giderse süperlige çıkarlar ve orda devam edebilir.
bizim vermeye söz verdiğimiz parayı bile yarın bir gün verebileceğimiz meçhul.