2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

nomak55

iki transfer yaptınız durdunuz meraklanmayada başladık böylede olmazki ama hadi bi forvet bi stoper bi sol bek hadi bekliyoruzzz. Hee unutmadan bide şöyle takımı oynatacak bi yabancı transferi mevkisi yönetim olarak size kalmış  :oyun: :--*

Nuri Asan

Önemli olan çok transfer yapmak değil, yerinde transfer yapmaktır.  Boluspor örneğini gördük.  Eğer stad önümüzdeki seneye kesin biterse bu sene çıkarız.  Aman play off tan olmasın bu sefer. 

Stoper

AlıntıŞuana kadar 2 oyuncu aldıklarını dikkat çeken çeken Erhan Altın, yönetimden 5 oyuncu talep etti. Deneyimli teknik adam yaptığı açıkklamada, 3-4 transfer yapacaklarını, ancak hazırlık maçlarında tespit edecekleri eksikliklere göre bir oyuncu daha alabileceklerini vurguladı.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/28920/bes-transfer-istedi/

umit

AlıntıHazırlık Maçları Programı

03 Ağustos / Samsunspor - Gaziantep BB Spor / Erzurum Kupası
08 Ağustos / Samsunspor - Alanyaspor / Erzurum Kupası
11 Ağustos / Samsunspor - Karşıyaka / Erzurum Kupası
13 Ağustos / Samsunspor - Bucaspor / Erzurum Kupası

artık 4 transfer mi olur 5 mi olur bilemiyorum ama karşıyaka maçına kadar transfer büyük oranda bitmeli.bir sezon da tam kadro giriş yapalım.

fanatik

sadece55

Videodan izlediğim kadarıyla tamamen aklıyla oynayan akıllı hamleli bir stoper

YaşarDoğu

Şaban Özel in sözleşmesi fesh edilmiş  , bonservisi elinde. Sol bek için alternatif olabilir bize.

cembaba

Timur Bayram Özgöz icin ne diyorsunuz?

* iphone 6 cihazimdan gonderildi

beşnumara

Alıntı yapılan: CemBaba - 22 July 2014, 20:35:51
Timur Bayram Özgöz icin ne diyorsunuz?

* iphone 6 cihazimdan gonderildi

Ayfon 6 cihazını yesinler :) tapatalk ayarlardan imzayı kaldirabilirsin camaşırcı başı :D
Timur geçen yıl bizle anlaşılmıştı hatta ucak bileti de alınmıştı ama o son anda yanılmıyorsam annem hasta deyip gelmedi bi baktık sivasa gitti oynayamayacagini bile bile.
Ahmet aras'ı sivas vermicek heralde bize.Oynatmayacak da.
Gecen yıl devre arasında Adsye kiralandi ama dağılmış bir Ads vardı kendini pek gösteremedi. Ankaragücü düştüğü halde daha bi takım görüntüsü veriyordu ve timur da iyi oynamıştı. Takım olabilirsek timurun performansı da artar.
Timur gelsin yedekte dursunama fazla bir beklenti icerisine giremem bu oyuncu için.

samsunum

cgr

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 22 July 2014, 20:29:37
Şaban Özel in sözleşmesi fesh edilmiş  , bonservisi elinde. Sol bek için alternatif olabilir bize.

Kocaeli Birlik ile anlaştı...

sadece55

Kocaelibirlikten Allah razı olsun Bu sene bizim için en iyi transferleri onlar yaptı :)

samsunmania

Ben Timur'u beğeniyorum. Bizim seyirci oynatır. Yararlı bir transfer olur.

Kaya

Ahmet Aras ile ilgili duyduğum,aşırı sorunlu bir oyuncu olduğu,hatta eski hocaları dahil alınmasının doğru olmayacağını belirtiyor.Bugün bunu başka birisinden de duydum.Hoca ve yönetim bu yüzden pek yanaşmıyor sanırım.Timur gelirse,Musa Sinan için Para+Timur transferi denklemi başarılı gerçekleşmiş olur.Sol açık mevkii oynayabilen bir oyuncu gole dönük öndeki üçlünün solunda başarılı olabilir.

Attamah bu lig değil süper ligde bile oynayabilecek bir oyuncu.Genç olması Umar gibi kendini gösterip,piyasa yapabilecek olması transferi açısından bir artı.Ancak yabancı stoper lüks mü ? sorusu insanı düşündürmüyor değil.

Aslankaya

timur bayram özgöz :

2013-2014 / sivasspor 2 türkiye kupası /adana demirspor 12 ptt ligi / 14 maç -  3 gol ( golun birini bize atmış )

2012-2013 / ankaragücü  34 maç - 13 gol ( 3'ü türkiye kupası,3'ünü bize atmış)

timur bize gelirse en az 10 golu var. istenileni veremezse şöyle bir artı yönü olur,bize gol atamaz. :)