2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

ugurozkan

ilki çok beğenildiği için ikincisi çekilen gerilim filmi. 12 maçta kazanılan tek galibiyet. son dakikada atılan maçtaki ilk şutumuz gol olacak mı?  :kafa:
inşallah yanılırım ama şu anda düşmenin en büyük adayıyız, getirebileceğimiz en kötü hocayı getirdik.

Raqua55

Öne Geçtiğimiz maçlarda Skoru koruma sevdasına devam ilk döneminde 12 Maçta 7 kez öne geçip sadece Bir tanesinde galip gelebilmiştik son dakikada atıp maç bitmişti ama olsun Erhan Altın Pozitif Futbol oynatıyor   :rulet: Ne diyelim Elde Erkan Sözeri Uğur tütüneker gibi Hocalar Varken Erhan Altın Gerçekten Hedefimiz Süperlig :( İnşallah Düşündüklerimin Tersi olurda Süperlige çıkmaya çalışan bir takım oluruz....

yavuzselim

inşaAllah hakkımızda hayırlı olur ama çokta ümitli değilim Emin Kar ve yönetiminin yapmış olduğu ilk icraat için cuk diye oturan bi laf var Cafer bez getir aman tez getir

Aslankaya

önemli olan transferler.erhan altın başarısız olsa 5-6.hafta gönderilse bile yerine gelecek teknik direktör durumu kurtarabilir.istatistik olarak iyi bir karnesi yok ama o dönem takımı iyi oynatıyordu.öne de geçiyorduk ama sonunu getiremiyorduk.bu sezon durumlar çok farklı.bekleyip görelim bakalım.hayırlı olsun.

Lusage

Hayırlı olsun Camiamıza. Bir önceki dönemde elinde ki mevcut kadro ve oynattığı futbol gözümün önüne geliyor o kadro ile büyük mucize başarmıştık bence. Erhan hoca ile gelecek sezona başlayacağımıza göre Doğan, Furkan, Ercan, Mehmet Yılmaz, Kemal gibi daha sayamadığım bir çok genç daha şimdiden hırslanmışlardır. Ve adım kadar eminim bu sezon Canberk hariç ilk 18 de 3-4 genç yeteneğimiz de olacak. Alt yapı demek borç yapmadan gereksiz para harcamadan hedefe ulaşmaktır. Bugün bu isimleri sayabiliyor isek Canberk bugün bizim son zamanlarda alt yapıdan çıkardığımız en büyük yetenek ise bunun yegâne sebebi Erhan hocadır. Bunu bilerek görerek yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Geçen sezon hepimizin ortak derdi Ozan, Turgay, Adnan, Serkan, Haluk, Şaban gibi yeteneksizlerdi. Düne kadar bir çoğumuz bu yeteneksizler Samsunspor formasını nasıl giyiyor diye hayıflanıyorduk. Şimdi mevcut durumda Erhan Altın gibi bir hocanın ben şahsen bu yeteneksizle ile çalışacağını sanmıyorum. Haliyle hepimizin istediği bir Samsunspor görmeye yakınız. Ama şunu da biliyorum burada ki çoğu kişinin ortak düşüncesi Erhan Altın'ın daha önceki dönem aldığı rekor beraberlik. Yani Skor. Kısaca Türk taraftar profilinin ta kendisiyiz aslında. Kimse o dönem ki futbola bakmıyor. Kimse o dönem ki forvet görünümlü ne yaptığını bilmez oyunuculara da bakmıyor. Hal böyleyken bu kadar eleştiri doğal gibi görünüyor ama bence haksızlık ediyoruz. Ben başarılı olacağını düşünüyorum.

Yukarıda yazdıklarım ile Erhan Altın'ın avukatı olduğum düşünülebilir. Avukatı değilim. Tanımam etmem. Bilginize.

Desiqner

Erhan Hocadan beklentim var arkadaşlar.Biz rekor beraberliklere bile giderken herkes Erhan hocaya beğenisini sunuyor kadroya rağmen güzel şeyler başardığından bahsediyordu.Ayrıca Adem Sarı gibi forvetle ne işler yaptı adam daha ne olsun ? Bu kadroya adam gibi izlenmiş oyunculardan 5-6 takviyeyle bu takım çok güzel top oynar.Ama hedefe gelince bazen istediğin gibi olmayabiliyor ve ne desen bu ligde boş...

YaşarDoğu

Kemal , Doğan , Ercan , Mehmet Yılmaz , Burhan , Canberk , Furkan ve Halil İbrahim ...

Bu sezon alt yapıdan daha fazla çocuk görmeliyiz.

Desiqner

Kemal , Doğan , Ercan , Mehmet Yılmaz, Burhan, Canberk , Furkan ve Halil İbrahim 'e öncelikli olarak biraz daha emek gerekiyor.Bu arkadaşların hepsi çok yetenekli ve kaşar topçu seven hocalar yüzünden tam yükselişe geçecekken gelişimleri durdu.Özellikle Doğan milli takımda kaptanlık yapabilecek kapasitedeyken bu takımda oynamalı artık diye düşünüyorum.

eprianu

Yanlış hatırlamıyorsam Erhan Altın döneminde takımın gol kralı defans oyuncusu Kere'ydi.
Çünkü takımda forvet dahi yoktu. Adem Sarı'yı size verelim istediğini taktikle oynatın, elde var sıfır.

Erhan Altın zamanı kadromuz çok kötüydü. Zaten alınan puanlar da taraftarın verdiği gazla, hırsla
alınan puanlardı. Bu sefer iyi bir kadro kursak ne olur acaba? İlerisi için çok tahminde bulunamıyorum.
Bakalım ne olacak? Ama daha iyi bir hoca getirilseydi keşke. Yılmaz Vural gibi ne bilim...

Lusage

Alıntı yapılan: eprianu - 23 June 2014, 16:44:15Bakalım ne olacak? Ama daha iyi bir hoca getirilseydi keşke. Yılmaz Vural gibi ne bilim...

İyi hoca getirmek için para gerek o para da bizde yok. Bence mevcut durumda getirilebilecek en iyi hoca getirildi.

vanlioglu

Kim olduğu hiç önemli değil, gençleri takıma kazandıracak birisi olsun diyordum öyle de oldu.

En son geldiği dönemde de gençleri sürekli 18'de görüyorduk zaten, bence isabetli seçim inşallah başarılı olur.

AhmetDenizci

İyi ya da kötü Haziran ayını bitirmeden bir teknik direktör takımın başında olacak. Transferler ve kamp programı alelacele olmayacak gibi duruyor, inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Ellibeş Numara

Öncelikle hayırlı olsun. Geçen sezon kalparinho'nun oynattığı korkak futboldan hepimiz sitem etmiştik.  Geçen sezon o kadronun başında kalpar hoca değilde erhan altın olsaydı ilk 2'yi zorlardık diye düşünüyorum. Kaldı ki kalpar hocanın eline ilk 2 için; 4-5 defa fırsat geçti ama ne yazık ki korkak futbolu ile hedefin play off'a kalmak olduğunu söyledi ve kaldık. Finalde elendik. Kalpar ile erhan altın arasında bence futbol açısından kocaman bir fark var. Biri iyi kadro ile korkak futbol oynattı, diğeri toplama ve ucuz kadro ile hücum futbolu oynattı. Erhan hocanın ne yazık ki tek dezavantajı o beraberlik serileri oldu.

Şimdi size soruyorum geçen sezon kalpar değilde, erhan altın olmuş olsaydı hem futbol açısından hemde sıralama açısından farklı olur muydu?

fanatik samsunsporlu

o dönemde erhan hoca mecbur oynattı gençleri.bu sene böyle bir risk alacağını zannetmiyorum.bu seneki  kadroyla nasıl bir iş çıkarabileceğini sabırla beklemek gerekir.hoca hakkında peşin hüküm verilmemeli.umarım hayırlı olur.
soner ve erdem i getirmişti gelirken.bu sefer kimleri getirecek görelim

5trawberry

Erhan Altın'ın başarılı olacağına inanıyorum. Oynattığı futbol kısıtlı kadroya rağmen güzeldi. Gençlere zamanla görev vereceğini umuyorum. Çünkü, gençlerin olası kötü performansı hem onların, hem de kendisinin fişini çeker. Tedbirli davranıp, kendisinden beklenen süper lig başarısına ulaşacağını umut ediyorum.