Facebook'da ki Samsunspor Sayfaları

Başlatan Aslankaya, 15 May 2014, 17:10:25

« önceki - sonraki »

Aslankaya

cezanın kesinleşmesiyle beraber, insanları mersinlilerin arasından bilet alın diye yönlendiren,kışkırtan,rakibi tahrik eden başta 300 bin kişilik Samsunspor sayfası ve diğer küçük sayların adminleri,maçta yaşanacak her hangi bir olayın sorumlusudur.

kişisel egolarını tatmin etmek için tamamiyle kendi duygularıyla hareket eden sayfa yöneticileri rakibi tahrik etmek yerine daha akıllı başlı şeyler yazmalıdır.

mersinlilerin arasından bilet alırsın ama bu işler sessiz sedasız yapılır.açıkca bilet alınacağını söylemek maça gidecek taraftarlarımızı zor duruma sokabilir.tribünde kimin mersinli,kimin samsunlu olduğunu yıllardır maça giden insanlar çözer.skor olarak da geriye düşülmesi durumunda mersinlilerin yapacağı her türlü taşkınlıkta,samsunluların başına birşey gelirse sayfa idarecileri bunun vebalini ödeyemez.

ask55

Alıntı yapılan: Aslankaya - 15 May 2014, 17:10:25
cezanın kesinleşmesiyle beraber, insanları mersinlilerin arasından bilet alın diye yönlendiren,kışkırtan,rakibi tahrik eden başta 300 bin kişilik Samsunspor sayfası ve diğer küçük sayların adminleri,maçta yaşanacak her hangi bir olayın sorumlusudur.

kişisel egolarını tatmin etmek için tamamiyle kendi duygularıyla hareket eden sayfa yöneticileri rakibi tahrik etmek yerine daha akıllı başlı şeyler yazmalıdır.

mersinlilerin arasından bilet alırsın ama bu işler sessiz sedasız yapılır.açıkca bilet alınacağını söylemek maça gidecek taraftarlarımızı zor duruma sokabilir.tribünde kimin mersinli,kimin samsunlu olduğunu yıllardır maça giden insanlar çözer.skor olarak da geriye düşülmesi durumunda mersinlilerin yapacağı her türlü taşkınlıkta,samsunluların başına birşey gelirse sayfa idarecileri bunun vebalini ödeyemez.

tırsan adam gelmesin.
oraya gidersin 10 bin Samsunsporlu sonra bakarsın kim hangi tribüne gidiyo.
bizim feneriumdan bilet alacağımızı duyan mersinin taraftar grupları kale arkasına girerler zaten sıkıntı yok.

sayfanın admininden bende hoşnut değilim.bazı paylaşımlarına benimde itirazım oluyor ama bu o değil.

Samsunspor kader maçına çıkacak.bizde olay çıkar diye o maça gitmicez.

gerekirse dayağımı yerim yine de o maça gider armayı yalnız bırakmam.

brigand

Bu arma bu takım bu renkler ömrünü verdiğin varlık final oynayacak sen yalnız bırakacaksın ! Çin seddi olsa aşarım. Ayağım kopsa koşarım. Adaletin sağlanamadığı yerde süt dökmüş kediler gibi kabullenmeyiz. Hakkımızı yerlerken, o arma yalnız bırakılmak istenirken ben uyuyamam ! Herşeye rağmen Pazar günü Kadıköy'deyiz !

Musti

Tamam da bunu Mersinliler ile önce bi konuşup razı edilseydi daha doğru olurdu. Razı olunmadığı zaman da gidilecek elbet ama kışkırtarak bunu yapmanın iki tarafa da zararı olur. Vebalini kim ödeyecek?

brigand

Mersin'lilerin açıklamalarını şehir duysa tüm şehir İstanbul'a gelirdi. Razı olmayı bırak adamlar bam tellerimize basıyorlar !

twitter

bu yaptıklarımız bize yine kötü anlamda dönecek gibi düşünüyorum ama hadi hayırlısı.

Musti

Ben bam teli bir yorum okumadım şu ana kadar. Okuduklarım gayet sağduyuluydu. Adamları gereksiz yere galeyana getiren bizimkiler.

Umarım tribünlerde kötü olaylar yaşanmaz. Herkes sağ duyulu olmalı. Tepki TFF'ye diye Mersin ile birbirimize girmenin anlamı yok.

muzaffer4

Taraftarlarimiz zaten maca girecek sayfada da fenerium a girmeleri konusunda bilgilendirme yapilmis
migros tribunune girmesinler diye.

ramcQ_55

Zaten o sayfada Mersin tarafından bilet alın ama gitmeyin  az olsunlar biz gidemiyosak onlarda gidemesin diyo doğal olarak mantıklı ne var bundaki

Musti

Biz yapınca ne var bunda deyip başkaları bize yapınca ortalığı ayağa kaldıralım iyi mi?
İnternet ortamında herkes her şeye ulaşıyor. İtin gözüne sokar gibi yapmaya ne gerek var. Adamlar da haklı olarak tepki gösteriyorlar.

Bir de adamlar görgüsüz güneyli gibi (tam olarak hatırlamıyorum bunun gibi birşey) itham ediyorsun. Üstelik adamlar bize TFF 'nin verdiği ceza konusunda destek verirken.

Bizim feneriumdan bilet aldığımızı öğrenip, migros tribünündeki biletlerin satışını durdurmuşlar ve herkesi feneriuma yönlendiriyorlar. iyi mi oldu yani?

En başta anlaşma durumu olabilirdi ama şu an o ihtimal kalmadı. Her şey ufak bir kıvılcıma bakacak.

Aslankaya

ben maça girilmesini eleştirmiyorum,facebook da yazılanları doğru bulmadığımı söylüyorum.
elmayla armutu karıştırmayın.
truva yapılacaksa bu işler el altından yapılır,açıkca meydan okuyarak yapılmaz.
biraz empati yapın.benzer şeyi mersinliler yapsa maç öncesinde nasıl bir havada olursunuz.
sivil olan 4-5 kişilik bir grup görseniz hemen çökmezmisiniz kafalarına.
bu mersin tribünlerinde maça gidenlerin %60-%70 doğu kökenli zaten.
konuşma şivelerinden bile nereli olduğun anlaşılır.
sanaldan geliyoruz aranıza giricez dersen en sakin adamı bile kışkırtırsın sen.
sanalda gereksiz işler yapılıyor.masum birisinin canı yanarsa o zaman keşke deriz.
aşırı ultras arkadaşlar sakin olsun.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Aslankaya - 15 May 2014, 23:26:16
ben maça girilmesini eleştirmiyorum,facebook da yazılanları doğru bulmadığımı söylüyorum.
elmayla armutu karıştırmayın.
truva yapılacaksa bu işler el altından yapılır,açıkca meydan okuyarak yapılmaz.
biraz empati yapın.benzer şeyi mersinliler yapsa maç öncesinde nasıl bir havada olursunuz.
sivil olan 4-5 kişilik bir grup görseniz hemen çökmezmisiniz kafalarına.
bu mersin tribünlerinde maça gidenlerin %60-%70 doğu kökenli zaten.
konuşma şivelerinden bile nereli olduğun anlaşılır.
sanaldan geliyoruz aranıza giricez dersen en sakin adamı bile kışkırtırsın sen.
sanalda gereksiz işler yapılıyor.masum birisinin canı yanarsa o zaman keşke deriz.
aşırı ultras arkadaşlar sakin olsun.

Pekala varmı bir önerin?
Samsun, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir vs yerlerden gelecek binlerce taraftarımız var sanaldan olmazsa nerden haberleşip ortak bir yoldan stada gireceğiz?

Dartagnan

Ben de aynı dusuncedeyım . El altından bu sekıl durum yapılabılse saglıklı olurdu.  Samsunspor sayfaaının da bu sekıl acıklaması yangına körükle gitmektir. Hesabını veremeyeceği zararların olmaması dileğiyle.

brigand

Eğri oturup doğru konuşmak gerek. Bizim kendi içimizde haberleşebileceğimiz, dışarı sızdırmadan organize olabileceğimiz bir platform maalesef yok. Birçok insan buraya gelecek. Ne diyeceksiniz o insanlara; ''Gelmeyin kardeşim, oradaki bayan ve çocuk taraftarlarda kendi başlarına kalsınlar bizi gram sevmeyen mersinlilere karşı, sessiz sakin kalsın takım'' mı diyeceksiniz.

Bundan dolayı yalnız bırakmak istemeyecek içeri giremese de o insanlar. Her yere gidildi bu armanın peşine. Çok şey harcandı uğruna. Şimdi belki de tarihimizin dönüm noktası olacak ve final olan bu maçta öylece yalnız bırakmak olmaz diye düşünüyorum. Keşke bizde normal bir şekilde gidip destekleyebilseydik. Fakat başka çare bırakmadılar. İnşallah uç şeyler yaşanmaz ama ihtimal fazla tabi durum böyle olunca.

ask55

ayrıca bu işler el altından olsa (ki olmaz nasıl saklayacaksın ? ) organize olamayız ki.
sen ben zaten o stada herturlu gırerız.
onemlı olan bızım kadar kafayı yemeyen gurbettekı taraftarları da organıze edebılmek.
300 bın kısılık sayfayı baska hangı gun kullancaktık kı ?