PTT 1. LİG 36. HAFTA | Samsunspor'umuz - Karşıyaka

Başlatan berusa55, 13 April 2014, 15:49:01

« önceki - sonraki »

samsunum

alın başınıza çalın 18 maçlık seriyi :kafa:

red_white

kalparın klasik maç sonu açıklamalarından kurtulduk!!!  18 maçtır yenilmiyoruz!!!

Forvetim

tebrikler, yenilmezlik serimize kendi evimizde veda ettik, yenildiğimiz takımda ayarımızda olsa, gerçi kazanmak içinde bir şey yapmadık

berusa55

Haftaya da Manisa'ya yenilirsek o zaman Maraş maçındaki sıkınıtıyı görün. Yüzüp kuyruğuna geldiğimiz şu ligde hala play - off'u garantileyemedik; ayıp hakikaten...

evolution55

İleri uç futbolcularımız son maçlarda cacıklar,paslaşmıyorlar bence,takımda rahatlama söz konusu.. Passolig uygulaması da uygulayanların bir tarafına girsin!!!

Forvetim

maç boyunca ve golü yiyene kadar afyon yutmuş gibi oyna sonra 3 dk. içinde saldır, böyle oyun olmaz.

furkan5534

özkan

konsantirasyon sıfır.bu takım manısada yenılır.

Sadece Samsunspor

Yenildiğimiz iyi oldu yenilmezlik serisi hep bi korku oluyordu bence gol atamıyoruz yemiyoruz mal gibiydik kendimize geldik bence. son 2 hafta yedekler gençler oynasın.

red_white

demekki neymiş bu puanı Taraftar aldırmış sayın kalpar!!!!  senin kabiliyetin değilmiş!!!

55.hakan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 20 April 2014, 15:26:39
Yenildiğimiz iyi oldu yenilmezlik serisi hep bi korku oluyordu bence gol atamıyoruz yemiyoruz mal gibiydik kendimize geldik bence. son 2 hafta yedekler gençler oynasın.
Daha play off u garantilemedik.Ne gençlerinden bahsediyorsun.

Forvetim

demekki neymiş, taraftar herşeymiş. kulüp bazında bu e-bilete karşı çıkılmalı. tüm anadolu kulüpleri anlaşmaya varmalı yoksa herşeyi daha zor olur.

Sadece Samsunspor

55.hakan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 20 April 2014, 15:29:17
playoff garantileriz o kadarda değil ;)a
Gençlerle garantileyemeyiz konuşacaksanız da mantıklı konuşun şurada.