PTT 1. LİG 35. HAFTA | Orduspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 07 April 2014, 23:07:28

« önceki - sonraki »

seskat

beraberlik sevdası nedir aq, kafayı yedirtecekler illa  :kafa: :kafa: :kafa:

55.hakan

Resmen ilk 2 yi istemiyor kimse ne var bu play off ta anlamıyorum.Herkes puan kaybetmiş.Sen oynamıyorsun yazıklar olsun size.3 haftadır fırsat tepiyorsun.Sanki play off ta garanti çıkıyoruz.Utanın gerçekten utanın.

Forvetim

ekigho al da at dedi adile fakat es geçti, son dk.larda yine çok önemli pozisyonları değerlendirmedik, ordunun penaltısını vermedi, müdahale vardı. son anda kendini yere atar şekilde davranmasa çalardı, taha çok önemliymiş bizim için, solakel de öyle, kazanabilirdik. 18 maçtır yenilmiyoruz.....

evolution55

Taha,tuna,solakel..tuna diğerlerine göre çok elzem değil ama taha ve solakel çok önemli bunu gördük.inşallah canberkte ciddi birşey yoktur,sakatlanana kadar sağ kanattan etkiliydi,murat o kadar değil! 3 maç 9 puan..olur mu olur ama rakipler ne yapar önemli olan da o zaten

mimar55

Zorla biz ilk ikiyi istrmiyoruz diyor ya adamlar

Forvetim

playofff tan garanti var sanki çıkmaya, playoff bi satranç. gününde olan sakatlığı olmayan oyunu anlık iyi okuyan yerinde müdahale eden akıllı taktikle kazanır.

GurbetciFanatik

Ordusporu rakip olarak bende görmek isterim play offda. Ama bu saatden sonra kaptirmazlar galiba ikinciligi.
Dedigim gibi biz inansak bile yönetim kalpar futbolcular inanmamislar ikincilige.
Neyse gelsin play off tabi bi manyaklik yapmazsak oda garanti degil simdilik.

kıbrıslı_mete

Ne diyeyim bilmiyorum. resmen ilk 2 avuçlarımızdan kaydı gitti. resmen kaleye gitmemek için uğraştık. Cemil ve Furkan hariç savaşan yoktu. Hele Cemil, süper ligde bile onun gibisi yok. Ekigho, Umar ve Adilovic'in bu kadar beceriksiz olması çok ama çok sinir bozucu. Erdem'in tüm pasları rakibe gitti. Resmen bilerek pozisyon öldürdük. Yazıklar olsun. şu an puan farkı 3 olacaktı ya. Şu ligi yalandan yere beraberliklerle heba ediyoruz.

mimar55

Bide gerçekten dostluk adına yenmedik diye düşünen var mı

kıbrıslı_mete

Bir de dostluktur gidiyor. Bu nedir ya. Adamlar bizi sahamızda yendi, bizse top bile oynamadık. BalKes 3 yemiş hala aptalca hareketler. Sanki ordu süper lige çıkınca bize birşey katacak.

tankut

Bence bizimkiler bilerek golleri atmadılar.....play off ta ordu yerine balkesle rakip olmak daha ii diye düşnüyorlar galiba....

oguz_5528

Bu maç bize Cemil'in deli yürek olduğunu,Taha olmadan orta sahada tek bir olumlu hareketin olmayacağını.Furkan'ın da yüksek tempolu maçlar kaldırabileceğini ve kalede Furkan olunca defansın ne kadar tedbirli oynadığı,Play offlara kadar Musa Sinan'ı takıma monte edilmesini gösterdi.Kalpar ne yap ne et düzgün oynat şu takımı çıldırtma lan  :rulet:

maviay55

Sezonun 2.yarısında (İbb yi ayrı tutuyorum) Antep Belediye deplasmanı 1-0 a yatış şeklinde kazanıldı.
Fethiye, Adana Demir, Balıkesir, Ankara, Adana ve son olarak Ordu! yani son 7 deplasmanda beraberliğe yatış..
Bu 7 beraberlikten 2 sinde beraberlik istemeyip (yatmayıp) kazanmış olsaydık şimdi Şampiyonluk şarkıları söylüyor olacaktık 
Eyy Kalpar aklın mantığın çok zayıf kabulde hiç mi yardımcın yok hiç mi birinden hoca bak böyle böyle yaparsak böyle olur diyip devre arası bununla konuşan yok anlamıyorum çıldırdık kafayı yedik hasta olduk sayende! İkinci yarı o kadar boşluğu benim Samsunsporum değerlendirirdi bu takıma el frenisin..
Playoff'u garanti olarak görüyorsun ama bu taraftar sana güven-e-miyor. Playoff ta futbol şansı ve Allahın yardımını dilemekten başka çaremiz yok gibi 

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 13 April 2014, 15:22:00
maçı almadık resmen gözgöre göre şike var lan ilan ediyorum şike var yeter başlarım dostluğunuza kime yaradı aq dostluk. ordu süperlige çıksa bizene aq ne faydası var. ruhsuzlar

saçmalamaya gerek yok.
ne şikesi?
sezon başından beri böyle oynuyor bu takım!

furkan5534

bu maçtada yenilmediysek daha yenilmeyiz heralde.adamlar patatese çevirdi futbolcuları.valla ellerimizle puan verıyoruz kaleye 3 sut var o da aut'a gıttı.yazık yemın edıyorum yazık.18 mactır yenılmeyıp yerınde sayan tek klup olarak tarıhe gectık