PTT 1. LİG 35. HAFTA | Orduspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 07 April 2014, 23:07:28

« önceki - sonraki »

samsunum

Integral

erdemden fayda yok. adnanı oynatmasının bir sebebi varmış.
defans yine darmaduman, takımın bu halini gördükçe play-off maçlarını düşünmek istemiyorum.

evolution55

Sonerin çıkmayacağı her topa furkan atlıyor,sonerde hissetmediğim bir güven hissediyorum furkanda nedense

cgr

Furkan bi topu sektirme be kardeşim...

İlk yarıda akılda kalan 3 isim; Fatih, Cemil, Adnan

Canberk'in sakatlığı kötüye benziyor.

Arif, dokununca yerde yatıyorsun biz bile sıkılmaya başladık bu durumdan...

kuzey55

bu oyunla playofflarda ne yapacağız merak ediyorum.3 pasla ceza sahasına girebiliyoruz ama akıl yok hırs yok takımda.ayağına topu alan duruyo

Gorkem

erdem ve umarın maç hiç umurlarında değil gibi

Ollivanders

Adili çıkarıp ekighoyu ileri çekse zaferi veya musa Aydın'ı alsa oyuna

Duško Milinković

İlk yarı takımı beklediğimden biraz daha iyi gördüm.Klasik Kalpar takdiği beraberliğe yatan bir takım. erdem çok kötü,pasları çok hatalı ve çok top kaptırıyor. Kaleye kesinlikle soner geçmemeli. İyiki bu hafta cezalı yoksa şuan mağluptuk. Cemil çok iyi,geçen hafta oynasaydı o maçı kaybetmezdik. Adiloviç berbat oynuyor. Şaban'a birisi orta yapmayı öğretse çok iyi.Şaban çok kötü ve onca zaman rağmen gelişme göstermedi.Canberk'in sakatlığı kötü oldu. İnşallah kötü bir sakatlık değildir. Umar ve ekigho bekleneni veremiyor. Bu takımın ikinci yarıda yapabileceği bu şekilde oynarsa ancak beraberliktir. Beraberlik başarı olarak görülüyor çünki,teknik ekip tarafından.

Forvetim

canberkin bileği döndü herhalde, inşallah çok önemli bişeyi yoktur, kendi pozisyonunda şut yerine pası tercih etse atmıştık golü, neyse 2.yarı inşallh atarız

Lusage

Kanatlarda olması gerekenler Umar ve Ekigho ama nedense Adil kanatlara kaçıyor. Neden acaba? Bir pas atın şu adama ayıptır be.

55ertan

cembaba

Gorkem

cakir55

GurbetciFanatik