PTT 1. LİG 28. HAFTA | Balıkesirspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 24 February 2014, 23:44:34

« önceki - sonraki »

orucreis

Eğer bu maçı da alırsak bi dahaki maça kesin abayi verirler gittikçe hakemler kötüleşiyor

FaTiH_HaN

rize maçında zenkeye asist yapan hakem değil miydi Deniz Çoban  :)

samsun 55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 27 February 2014, 20:59:11
rize maçında zenkeye asist yapan hakem değil miydi Deniz Çoban  :)

bünyamin gezerdi o

mehmet yılmaz

Deplasman yemek masraflarımızı karşılayacak olan ama şimdilik bundan haberi olmayan samsunmania55 abimize teşekkürlerimizi sunarız.

ss.biz yiyici takımı  :P ;D :D

Not: Koskoca yönetici maratonton bey de bizimle olacak abi, sloganımız belli. 'yönetici değil mi? Ödeyecek daaa... :) :) O yüzden sıkıntı yok ;)

emre

samsunmania

Merhaba ben samsunmamamia, samsunmania üyeliğini silmiş karışıklık olmasın. ;D ;D
Ayıpsınız kardeşlerim benim. Beklerim.
Maratonton 1 haftadır yemek yemiyordur kesin. Besiye çektiğim ineği kestireyim yarın bari. :D

berusa55

Maçımız, Cumhuriyet Meydanı'ndaki dev ekranından da aktarılacak. Stadyum gibi olur kesin...

orucreis

Balkese çakarız  yine tepetaklak olurlar   :holey:

twitter

rüyamda ilk kez maç sonucu gibi şeyler gördüm

77'de 1-0 oluyordu sonuç yok ama aklımda

amisos5506

695 kişilik yer ayrılmış.biletler maç günü stad gişelerinden satılacak dediler.an önce balıkesir kulübünü aradım. tel:0 266 239 12 35

GençKozluklu

Adamlar zaten stadı dolduramazlar. Biz hertürlü yer buluruz. Bolu maçını hatırlıyorum, yer yoktu adeta parmaklarımızın üzerinde maç izlemiştik. Yeterki taraftargelsin biz oraya 1500 kişi de sığarız :)

Duško Milinković

Galip Öztürk Balıkesir ve Buca maçlarına 100 bin lira prim açıklamış. İki maçta kazanılırsa verilecek prim.

isyan

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 28 February 2014, 20:34:04
Galip Öztürk Balıkesir ve Buca maçlarına 100 bin lira prim açıklamış. İki maçta kazanılırsa verilecek prim.
Her mac öncesi reklamini yapiyor, parayi veriyormu acaba ?

özkan

Sabah yola çıkacağız,3 puanla dönmek umuduyla inşallah  :--*

jean