PTT 1. LİG 28. HAFTA | Balıkesirspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 24 February 2014, 23:44:34

« önceki - sonraki »

samuray

Alıntı yapılan: King1965 - 26 February 2014, 17:45:04

SARI IHSAN DİYE ZAMANINDA BİZDE FUTBOL OYNAMIŞ BURDAN BEŞİKTAŞA TRANSFER OLMUŞ ABİMİZ BALIKESİRDE YAŞIYORMUŞ BİZİM MAÇI İZLEMEYE GELECEĞİNİ SÖYLEDİ.

Benim yaş genç olduğundan bilmiyorum .. Sarı İhsan Abi yı hatırlayan varmı ?

evet bu kadroyu iyi hatırlıyorum ayı ihsan top geçer adam geçmezdi santrahaf oynardı vay ,vay ne kadroydu kalede tekin altın çocuk sami temel rahmetli nuri asan ali hatırlayabildiklerim

SARI IHSAN DİYE ZAMANINDA BİZDE FUTBOL OYNAMIŞ BURDAN BEŞİKTAŞA TRANSFER OLMUŞ ABİMİZ BALIKESİRDE YAŞIYORMUŞ BİZİM MAÇI İZLEMEYE GELECEĞİNİ SÖYLEDİ.

evet ne kadroydu bizde sntrahaf oynuyordu top geçer adam geçmezdi sağlam adamdı sonra beşiktaşta oynadı kadroya bak temel sami kalede tekin rahmetli nuri asan sanırım cengiz ali rıfat hatırlayabildiklerim az zaman geçmedi 69 lu yetmişli yıllar sanırım teşekkür ederim bir kez daha o günleri yaşattın kardeşim

minci

Sarı İhsan'ı Balıkesir'den o zamanlar çok moda olan bir sistemle kaçırarak zorla yani silah zoruyla almıştık. Stoper oynardı ve çok sert şut atardı. Sahanın neresinden olursa olsun topa çok isabetli vururdu. Bundan dolayı frikikleri hep o atardı. Rakip takım önünde baraj kurmak istemezdi çünkü barajdaki oyuncuların sakatlanma riski çok yüksek olduğu için frikik atılırken baraj dağılırdı yani barajdan kaçarlardı. Böyle çok gölü vardı. Samsunda çok sevilirdi ancak gece hayatını da çok severdi. Bir gece eğlencesinde onu bacağından vurdular ve böylece futbol hayatı bitmişti. O dönem çok genç olduğum için hatırlayabildiklerim bu kadar. Ancak bize çok faydası olmuştur. Kendisini saygı ile anıyorum.

kuzey55

AlıntıBu maçı kazanmak bizim için müthiş bir avantaj olur. Bu tür maçları kazanmak rakibimiz olduğu için çok önemli. Sadece Balıkesirspor maçı değil, Ankaraspor ve Orduspor maçları da bizim için final havasında geçecek. Biz bu 3 maçtan da 3'er puanla dönersek hedefimizi tuttururuz diye düşünüyorum. Artık biz de şampiyonluk hedefini kovalıyoruz. Bu hedefi yakalamak için Balıkesirspor, Ankaraspor ve Orduspor maçlarından mutlaka 3 puan almalıyız."

bunların Kalpar'ın söylediğine inanamıyorum.eğer söylemişse galibiyet yakın :)

Ayberk

Bu arada İbb maçı olsun, (her ne kadar kaybetmiş olsak da) Miy maçı olsun deplasmanda direkt rakiplerimizle oynarken ilk dakikalarda baskılı oynayıp erken gol arıyoruz. Tuhaf şekilde orta veya alt sıralardaki takımlarla oynarken yaslanıyoruz. Ben de sormadan edemiyorum, acaba Kalpar değil de oyuncuların motivasyonu yüzünden bu işler böyle gidiyor olabilir mi? Buradan hareketle, tempolu başlayıp gol bulabileceğimize inanıyorum. Sonrası Allah kerim...

Levent ÖCAL

Balıkesirspor - Samsunspor maçı hakemi: Deniz Çoban

Dartagnan

Serkan Çınar gerekeni yapamadı sıra Deniz Çoban'da .Al birini vur ötekine.

##kdc##

Hakkımızda hayırlısı, nasıl Serkan Çınar bir şey yapamadıysa, bu maçta da bir şey olmaz istediğimizi alır geliriz inşallah.

55.hakan

Deniz Çoban'ı son maçında izledim.Gerçekten çok iyi performans gösterdi.Yine aynı performansı gösterirse bizim için avantaj olur.

mehmet yılmaz

Eyvah eyvah...
Tam bir beceriksiz. Bakalım hangi takımı yakacak?  :rulet:

cakir55

Deniz Çoban çok yeteneksiz bir hakem gerçekten inşallah yakmaz bizi.

# tapatalk #

Ollivanders

Burak

Hayati Tekin otobüs kaldırıyormuş maça galiba öyle bir duyum aldım

Stoper

Büyük handikap.Taraftarın etkisinde kalirsa bizi doğrar.Bu durum kötü oldu.

55MCİCOS55

Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın başarı sadece inananlarındır

berusa55

Bize sağ gösterip onlara sol vurur inşallah. Harbiden çok sakat bir hakem...