PTT 1. LİG 23. HAFTA | Samsunspor'umuz - Tekden Denizlispor

Başlatan berusa55, 26 January 2014, 22:40:39

« önceki - sonraki »

elexir

elexir

Daha maçın başında maç bitse de gitsek ayağında hepsi.

SametYılmaz55

üst üste 4-5 tane pas bile yapamadık neredeyse.ne doğru düzdün bir pozisyon var nede şutumuz var adam gibi.oyuncular farkında değiller herhalde bu maçın öneminin.az biraz hırs,istek bir şey olur arkadaş.saçma sapan bir oyun izliyoruz sahada.inşallah ikinci yarı bu durumu değiştiririz.

Sol Açık

Bizim takım üst üste 3 pası hücum alanında yapabilse rakip sarsılacak, ama bir türlü olmadı. Ekigho, Umar, hatta Canberk bile adam eksiltmekte yetersizdi, pas yüzdemiz çok düşüktü.

Açıkçası bir ritm-uyum sorunu gibi geldi bana. İkinci yarı Zafer takviyesi ile (Musa Aydın'ın yerine) başlanabilir. Herşeye rağmen bu maçı alacağımızı düşünüyorum.

binikalamadım

55.hakan

Musa Sinan'ın olmayışı da etkilemiş takımı.hadi gösterin kendinizi ikinci yarı.Arif veya Zafer girmeli orta saha çok boş oynuyor.

ngonge

Gene çok kötü olduğumuz bir maç. Rakip biz kötü oldukça yüklenmeye başladı ve 30'unca dakikadan sonra oyunda üstün duruma geçtiler.
Musa aydın zemin kötü ya da hava şartları ağırsa sahada gömülüyor maalesef. Ekigho da top kaybetme ustası, Umar kendi ceza sahamızda çalıma giriyor. Acayip dengesiz görünüyoruz, sağlam bir silkelenmemiz lazım.

Ellibeş Numara

İlk yarı, ne yaptığını bilmeyen bir Samsunspor gördük sahada.. İkinci yarı kendimize gelmemiz lazım. Yoksa maç berabere bitecek. Play offtaki rakibimiz mersin ve balıkesir kazandı. Mecburen kazanmamız lazım.

Gorkem

Musti

Oyunun merkezi 1. bölgede kurulu. Topu daha çok 3. bölgede tutmamız gerekiyor. Bunun için de Musa Aydın'ın ve Umar'ın daha çok sorumluluk alması gerekiyor.

Duško Milinković

Şu adiloviç yerine daha becerikli bir golcümüz olsaydı.....

Sol Açık

Musti

O hareketleri Umar yapsaydı tribünler yıkılıyordu Umar diye. Kimse Kalpar'a kızmasın. Daha biz değer vermiyoruz ki altyapıya.

Sadece Samsunspor

Sol Açık

Denizli devre başından itibaren zaman geçirmeye başladı.

Az daha gayret etsek golü atacağız!