PTT 1. LİG 21. HAFTA | Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan berusa55, 11 January 2014, 17:16:13

« önceki - sonraki »

evolution55

evolution55

>l< >l< >l< tebrikler samsunsporum samsunspor_x :_nazar

GurbetciFanatik

Önemli olan bu anlamli günde 3 puanda onuda aldik.
tebrikler samsunsporun

Duško Milinković

Çok zorlanarak 3 puanı aldık. Yinede takımı Tebrik ederim.

jean

10 kisilik rakibe karsi cok zorlandik dogrusu 2. golu bulmaliydik ne yapip edip neyseki kazanmasini bildik tebrikler samsunspor

evolution55

Tavşanlı hiç kontra atak fırsatı verecek şekilde oynamadı bizim hata yapmamızı bekledi skor bence bu yüzden kısır oldu. Sonuç olarak daha fazla gol atana 3 puanı veriyorlar.  Tebrik ediyorum takımı,büyük taraftarimizi..kareografi çok güzeldi emeği gecen herkesten allah razi olsun >l<

celebi

Samet Torun

Kareografi haricinde ne futbol ne de taraftar zevk vermedi. buna rağmen böyle önemli bir günde 3 puan sevindirici.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Samet Torun - 19 January 2014, 19:37:44
Kareografi haricinde ne futbol ne de taraftar zevk vermedi. buna rağmen böyle önemli bir günde 3 puan sevindirici.

Yok bence Taraftar cok iyidi bütün stadin inledigini evden duyduk. Haksizlik gibi olur. Kareografi yapanlarda zaten taraftarlarimiz.
Futbol olarak sana katiliyorum göze hos gelmedi ama 3 Puan alindi. Rakip maglup iken bile üzerimize gelmedi böyle oyun ortaya cikti .

brigand

Beklenen oyunu ortaya koyamadık. Tavşanlı'nın oyun anlayışı elbette etkili bunda ama 2.golü bulmak için oynamadık bu kesin. Yine de bu haftayı da 3 puanla bitirmek hedefimiz için gayet iyi sonuç. Ayrıca tribün anlamında doluluk oranı ne kadar yüksek olursa olsun etkili olamıyoruz.

mimar55

Alıntı yapılan: mimar55 - 16 January 2014, 01:19:50
Zor maçfavori olduğumuz tüm maçlardak gibi zor maç takım nasıl oynayacağını şaşırıyor inşallah rahat oynarız ve kazanırız allah bizi ıtandırmasın

Dediğim gibi rahat oynayamadık ama önemli olan kazanmaktı kazandık 3 puana şükürler olsun zaferi beğendim yanlız bu arada söylemeden geçemeyeceğim zafer akıllı bir futbolcu o cok belli verdiği paslarla cok beğendim umar aynı haken kartta doğru karar verdi macıda iyi yönetti bir kaç defa avantajı kullandıramadı ama genel olrark iyi maç yönetti

Furkan

Alıntı yapılan: Samet Torun - 19 January 2014, 19:37:44

fanatik samsunsporlu

3-0,4-0 işlerini bırakalım arkadaşlar artık.2.yarı maçları düşmemeye ve şampiyonluğa oynanıyor.fethiyeyi görmediniz mi son dakikada beraberliği kaptı.biz de öyle olacağız diye çok korktum maçta.

Sol Açık

Açıkçası takımımızı çok da beğenmedim. Tavşanlı'nın bizden birkaç gömlek aşağıda olduğu kesin. Maçın başlamasıyla maçı alacağımız belli olmuştu, ilk yarı sonuna kadar da bence fena değildik. İkinci yarının ilk 15 dakikasında takım sürekli pas yaptı, sanırım 10 kişi kalan rakibi yormak istedi. Ama sonrasında golü atmak üzere yüklenmeliydik, yapmadık. Oysaki yapmamız gerekti, tesadüfi bir gol yeseydik takımda kriz başlardı!

Yeni transferlerimizi ben beğendim. Tuna, Cemil'den farklı olarak güven veriyor. Zafer'i de oynadığı zaman diliminde beğendim, oyun kurma sorunumuzu çözebilecek bir isim.

Taha'ya çok sövüyoruz. Aslında daha önce de yazmıştım, Taha pek yetenekli bir oyuncu olmamakla beraber, ben rakip takım oyuncusu olsam karşımda Taha oynasın istemem. Bu "savruk çocuk" bu maçta ise oldukça iyiydi, golü de şaşırtıcı şekilde klastı.

Ekigho'nun yeteneklerine, beceriksizliklerine inandığım kadar inanıyorum! Takımın ihtiyacı var ve sorunu her neyse çözmeliyiz.

Fatih Kılıçkaya sezonun ilk haftasından sonra ilk kez sarı kart gördü. Kupa maçı da dahil 20 maç, 1873 dakika sonra. Bir stoper için ilginç bir istatistik.

Ahmet Burak Solakel "devre arası transferimiz" olarak geçen haftaki oyununu sürdürdü. Hem güven, hem de golün pasını verdi.

Ama herşeye rağmen, hem ligdeki konumumuz açısından, hem günün anlamı açısından 3 puan gerekliydi ve kazanıldı.

Koreografi gerçekten inanılmaz güzeldi. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Buna karşın maç içerisinde taraftarımızın oyuna etkili şekilde müdahale edebildiğini düşünmüyorum, bu sorunumuzu çözmemiz gerek.

mimar55

Bu arada her hafta bir topcumuzun cocuğu olsa iyi olur  :deli: :D