Yeni Spor Bakanı Samsun M. Vekili Sn. Çağatay Kılıç

Başlatan YaSeF55, 26 December 2013, 00:16:21

« önceki - sonraki »

YaSeF55

Genclik ve spor Bakanlığına Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç getirilmiş

Theofanis Gekas

suat kılıç yalan oldu yine Samsunlu bir bakan olacak spor bakanı

Sadece Samsunspor

Suat kilic gorevden alindi yerine yine Samsunlu Akif Cagatay Kilic getirildi ins daha iyi olur

ChucKeR

spor bakani yine samsundan. sevinmek gerekirken  tirsiyom  :rulet:

kuzey55

Trabzonlu olmamasi sevindirici.ama.ne faydasi olur orasini tartışılır.en azindan spor salonu ve stadyum renkleri malum olmasin yter

King1965

Akif Çağatay kılıça yeni görevinde başarılar dilerim öncelikler İnşallah Samsunsporumuza yararlı olur
Babası geçmiş dönem galatasaray yöneticisi Dr. Sinan Kılıç, Kendisinin de bir Galatasaraylı olduğu biliniyor Ancak Samsunspor' a nasıl bir yaklaşımı olacak ilerleyen günlerde öğreniriz.

emre

Ataköy- Badıllı'dan bildiğim kadarıyla. Ancak bir taraftan malum şehirli olabilir gibi geliyor bana :)

Sadece Samsunspor

Almanyada dogmus ama aslen Samsunlu. Dedesi 5 donem Samsun chp milletvekilligi yapmis galiba. Suat kilic takima oyle yada boyle destek oluyordu insallah Cagatay Kilicta yapar daha fazlasini

kuzey55

Sadece Samsunspor

Kim diyor ya dedesinin dedesi trabzonluysa biz napalim bosverin sahip cikalim bakan bizim bakanimiz Samsunlu nerde trabzon ozgecmisinde bir trabzon kelimesi bile yok uydurmaca. Sahip cikalim

kuzey55

Evt dedesi surmeneliymis.ts ve trabzonla hic alakasi yok.Samsun tarafi agir basiyo.ins hayirli olur bizim icin.

Sadece Samsunspor

Bu sefer sahiplenelim o da bizi sahiplensin bence. Yeni bir bakan yeni bir umut isigi. Bu arada ustuste yazdim die yakini falan sanmayim hic bir tanisikligim falan yok

mehmet yılmaz

Suat Kılıç'ın yerine Samsunlu vekilimiz Çağatay Kılıç getirilmiş. :)
Sn. Çağatay Kılıç'a başarılar diliyorum.

jean

Sioux

Kıyamam... Yürüyen kibirin elinden makamını almışlar mı? Ay yazık...
Müdürüm benim.
Çağatay Kılıç da maddi olarak onun kadar faydalı olacak ama o parayı yüzümüze vurmayacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca Ç. Kılıç'ın dedesi İlyas Kılıç 1921 Samsun doğumlu. Mübadillerden bile önce gelmiş Samsun'a. Aslı isterse Marslı olsun, bu adam da Samsunlu değilse hiç birimiz değiliz demektir.