PTT 1. LİG 18. HAFTA | Samsunspor'umuz - Manisaspor

Başlatan berusa55, 16 December 2013, 23:13:05

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

bence de o tepkiden dolayı direkt soyunma odasına gittiler.adnan .bnelik yapmaya başladı.ekighoyla birlikte kadro dışı kalmalı.orta sahayı erdem-doğan -musa-musa sinan-umar
(4-5-1) dan oluşturmalı.

red_white

bencede adnan cezasız kalmamalı kadro dışı bırakılmalı. Millet eşinden işinden çocuğundan vakit ayırıp desteklemeye geliyor maç sonu sevincini kutlayacak onu sabote edeceksin sen kimsin adnan efendi?

ngonge

Tam olarak anlatır mısınız maç sonu ne oldu Adnan ile?
Maçın özetini izleyebildim, gene şanslıymışız gibi geldi, maçın geneli hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

celebi

kuzey55

Adnan yüzünden 2. golü yiyorduk pas vermesi gerekirken artistlik yapacak diye.karşı karşıya pozisyonda ayağını uzatamadı golden olduk.geçmişine başlarım adam gibi oynasın.oynamayacaksa getirenler bi zahmet göndersinler jöleli kafayı.burası kimsenin babasının çiftliği değil.

mimar55

Maçın genelinde mücadele eden iki takım vardı penaltı bal gibi penaltı ama umar düşenken şekilli düştü kırmızı kartlar tartışılacak bir yanı yok hele ilkinde musa sinanı allah korudu gözü cıkabilirdi futbolda öyle bir giriş yok.. Ortasaha ile defansı birbirinden ayıran bir ip vardı sanki adnan oyundan cıkarken taraftarı alkışladı ama içtenliği olmayan artistlik bir hareketti bu takımı böyle oynatan hakeme kartları gösterten taraftar oldu yağmurda çamurda bu taraftar sizi yanlız bırakmadı bugün hava güneşli diyemi bu hareketler... Adnan takımla taraftarın arasını acmak istiyor galiba takım kaptanı olarak gidişattan memnun değil belli yazık diyorum ve şunuda söylemeden geçemeyecem
Bu taraftar formaya armaya aşık adnan gibi çapulcu yüzünden ne takımını bırakır nede desteklemekten vazgeçer...

ChucKeR

Alıntı yapılan: ngonge - 22 December 2013, 18:49:16
Tam olarak anlatır mısınız maç sonu ne oldu Adnan ile?
Maçın özetini izleyebildim, gene şanslıymışız gibi geldi, maçın geneli hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

kırmızı karttan sonra adnan-arif değişikliği oldu. adnan çıkarken yuhalandı, buna karşılık o da dönüp maratonu alkışladı. ama biraz ısrarla alkışaldı millet ona ayar oldu. maçtan sonra takım da tribünü dolaşmadan direk soyunma odasına gitmiş.

maçta dediğin gibi çok şanslıydık. özellikle turgayın sakatlanması maçı bize çevirdi galiba :)  kırmızı kartan sonraki takımın haline çok üzüldüm. herkes topu ayağına istiyo, topsuz koşu yapan yok. top bizde adamalr gelin atın dercesine savunmada bekliyo ama bir türlü organize olamıyoruz. bu takım duran top dışında hucum çalışmıyo anladığım kadarıyla :(

Kais

ayıptır ya adnan hata yapmış olabilir ama sonucta kendı topcumuz adam oyundan cıkarken yuhalanıyor ıyı mucadele ettı ben alkısladım

mimar55

Alıntı yapılan: Kais - 22 December 2013, 19:32:51
ayıptır ya adnan hata yapmış olabilir ama sonucta kendı topcumuz adam oyundan cıkarken yuhalanıyor ıyı mucadele ettı ben alkısladım

Oda seni alkışladı

Kais

yanlısın var o senı alkısladı yuhlayısan eger

Shane_Falco

Ben yanlış mı gördüm Adnan yuhalandı kendisi alkışladı felan taraftar ile onun arasındaki problem. Erdem efendi ne diye taraftarı alkışlıyor.Ona ne oluyor acaba ? Kime yaranmaya çalışıyor beyfendi ?

mimar55

Alıntı yapılan: Kais - 22 December 2013, 19:37:43
yanlısın var o senı alkısladı yuhlayısan eger

Ben taraftarı alkışladı diye gördüm kişi seçtiyse ben üstüme alıyorum ve gene söylüyorum İSTEMİYORUM hayallerinin takımına gitsin

Kais

neyse ben adnanı savunmuyorum yapılan cok yanlıstı onu demek ıstıyorum

mimar55

Alıntı yapılan: Kais - 22 December 2013, 19:43:33
neyse ben adnanı savunmuyorum yapılan cok yanlıstı onu demek ıstıyorum

Kardeşim olayı şöyle anlatayım o zaman insanlar doldu artık yok anfi yok spor salonu zaten adnan benim ve benim gibi düşünenlerin bakışı farklı ı zaman koşacaksın cok iyi olan adnanı aldı dimi oyundan kalpar efendi ben mi göremiyorum ne yaptı bu adam bugün sahada bu adamın görevi ortasaha ile defans arasındaki köprü olmayacak mı sence bugün defansla ortasaha arasındaki ilişki nasıldı ne zaman kanatlara çevirdik oyunu yapmayın arkadaşım susa susa bu hallere geldik

AllydeenleaR

22 December 2013, 19:51:32 #209 Son düzenlenme: 22 December 2013, 19:56:47 AllydeenleaR
AlıntıKalpar, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, galip gelmenin güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Maçın başında 1-0 yenik duruma düştüklerini belirten Kalpar, "Maça 1-0 mağlup başladık. Böyle kötü bir gol yemek üzüyor bizi. Futbolda bu tür şeyler var. Futbolun güzelliği de burada zaten. Ben burada bir şey söylemek istiyorum. Bu takım Samsun'un takımı. Bu takım benim değil, ben burada çalışanım, oyuncularım da bir çalışan. Bundan öncede çok oyuncular geldi gitti, teknik adamlar da. Ama bu Samsun takımı burada yaşayanların takımı. İnsanoğlu biraz özeleştiri yapmalı. Samsun takımı çok kötü eleştirilecek şeyler mi yapıyor. Ben burada kalıcı değilim, hiç bir zaman kalıcı olamam da. Oyuncularım da kalıcı değil" diye konuştu.

Takımın ligde aldığı puanın çok iyi olduğuna işaret eden Kalpar, "Şu ana kadar Samsunspor'un hiç bir olumsuz yanını dışarıya yansıtmadık, yansıtmayacağız da. Ben bu oyuncularla çalıştığım için çok gurur duyuyorum, çok karakterli, çok seviyeli ve çok mutluluk verici oyuncu topluluğuyla çalışıyorum. Bu galibiyeti ben oyuncularıma armağan ediyorum" şeklinde konuştu.

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş çok güzel bir atmosferde mücadele ettiklerini kaydetti.

Manisaspor'un 10 maçlık yenilmezlik serisinin bu maçla son bulduğunu ifade eden Özdeş, şöyle konuştu:

"Maçın hemen başında 1-0 öne geçtik. Daha sonra pozisyonlar bulduk, 1-1 olduktan sonra da pozisyonlar bulduk bunları da değerlendiremedik. Maçta 2 tane kırmızı kart, bir tane penaltı oldu kaybettik. Ben bunları sorgulamıyorum. Benim derdim şu, 1-0'dan sonra her maçta hakem yönetimi değişiyor. Her maçımızda bu oldu. Skora göre değil, mücadeleye göre yönetilmesini istiyorum. 1-0'dan 1-1 oluncaya kadar ki hakemin kararlarının sorgulanmasını istiyorum."

Penaltı ve kırmızı kartlara itiraz etmediğini dile getiren Özdeş "Penaltıya penaltı değil demiyorum, kırmızı kartlara kırmızı kart değil demiyorum. Bunların ikisi de olabilir. Maç bittikten sonra hakemin yanına gittim, skora göre değil, oynanan mücadeleye göre yönetim göstermesini söyledim. Bana bir şeyler söyledi. Ben 19 senedir antrenörlük yapıyorum çok hakemlere itiraz ettim, hiç bir hakemin futbolcuya ve teknik adamlara cevap verdiğini görmedim. Bugün daha yiğitçe mağlup olmak isterdim. 10 maçlık galibiyet serimiz sona erdi, üzgünüz" ifadesini kullandı.

kalpar ve adnan işine baksın. sene başından beri taktik yok oyun yok. mersindeki rezilliği de unutmadık. ama yinede o yağmurda bu tribün doldu. kareo yaptı.
bu kötü oyuna rağmen her maç en az 10bin kişiye oynuyorlar, üstüne de tepki almıyorlar hakettikleri halde.

bu takımda kötü oynayan herkes yuhalandı bu zamana kadar, bu takım küme düşerken murat da yuhalandı, hatta başka şeyler bile oldu. celile serkana kenana da yeri geldi tepki gösterildi. adnana yapılan az bile.