2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

80lerden

Orhan Taşdelen
Ersin veli
Abdülaziz
Agbetu gelirse şampiyon oluruz. Abdulkadire gerek bile olmaz ;) degil mi :(

oguzhann555

Zenke bizdeki halinden çok daha fit duruyor ama artık Zenkeyi çözdüler.Çözmemiş olsalar bile bize geldiği taktirde 2 adamı dikerler başına.Hiç gerek yok.

fanatik

yabancı oyuncu yazanlar 3 yabancı kontenjanımızın dolu olduğunun farkında değiller herhalde

celebi

Kim gelir yada alınır bilemem ama adnan s..... Gitsin

mimar55

Alıntı yapılan: celebi - 22 December 2013, 22:42:23
Kim gelir yada alınır bilemem ama adnan s..... Gitsin

Şimdi ben yazmak için girdim hislerime tercüman oldun

özkan

5 buçuk yıldır bu şehirde yaşıyorum,23 yıllık iyi bir Samsunspor'lu olduğuma inanıyorum.Her zaman ki ana fikrim,daha fazla trabzonlu almamız lazım.İflahımız anca kesilir bizim bu utanmazlıklar oldukça.

cezayir55

23 December 2013, 08:14:34 #66 Son düzenlenme: 23 December 2013, 08:18:09 cezayir55
stoper,ön libero,orta ofans ve forvet istiyor  takım ayrıca bu kadroyla bu puan büyük başarı

amisos5506

gençler de stoper ferhat görgülü,sol bek ilkay durmuş ve santrfor deniz naki.bir de eskilerden oktay delibalta. alınsın süper lige çıkarız.

mimar55

Samsunsporda doğan kemal ve canberk var genc iyi topcular alınırlarsa iş yaparlar nokta

ali ihsan

Stoper ve Abdulkadir şart.Sol bek keyfe keder...

Kodalak

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 25 December 2013, 18:03:24
Stoper ve Abdulkadir şart.Sol bek keyfe keder...

birde orta saha (şöyle koşan,boğan,pasları milimetrik)

ugrass

altunay

Hayrettin Yerlikaya transfermarkette klupsuz gözüküyor sol beke iyi bir transfer olabilir devre arası

Berat Dere

Ara transfer listemize bulunan Bucasporlu Umut Gündoğan Galatasaray transferi an meselesi.. :(

cembaba

Transfer tahtamız kapalı olmadığına göre transfer yapabileceğiz. Çok mutlu oldum  >l<