2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

bu anketi özellikle koymuşlar Chp seçmenini Chp önde olduğu için kendi partilerine oy verdirip aradan sıyrılacaklar.oyuna gelmemek lazım ilkadımda Chpliside Mhpliside Necattin başkana verecek oyunu

red_white

eğer ki Samsunspor tüm siyasi görüşlerin üzerindeyse herkes İlkadım'daki tanıdıklarına Necattin Demirtaş'a oy verdirsin.

Ayberk

Büyükşehirdeki oy oranı daha beter. Akp 42, Chp 38 görünüyor, yani inceden diyor ki iyi çalış teşkilat belki kazanabiliriz ;) Gerçek seçim sonucu da belki böyle olur bilemeyiz ama görür görmez manipülasyon dedim ben de.

özkan

20 March 2014, 23:33:18 #333 Son düzenlenme: 21 March 2014, 01:14:57 özkan
padişahımız twitırı kapatmış.ben kullanmıyorum umrumda değil ama özgürüğün bu kadar kısıtlanacağı aklımın ucuna bile gelmezdi.

evolution55

halk tvde chpli adaylar samsun hakkındaki projelerini açıklıyorlar,metin burma yarınki maç için önce ankaragücüne başarılar diledi,sonra düzeltti ankaraspora başarılar diledi,herkesten sonra herkesten bir uğultu! samsunsporumuza başarılar diyerek düzeltti,şok oldum,insanın fikri neyse zikri de o'dur derler   ??? hey allahım yaaa :suslen:

Desiqner

Alaçamdaki başkanımız fanatik fenerbahçeli.Hatta fenerbahçeli eşofmanlarıyla sabah yürüyüşlerinde göründüğü olmuştur.Bu sebeple siyasetten bağımsız olarak akp adayı Hadi Uyar'ın Alaçamda seçilmesini umuyorum.Seçildiği zaman gidip bizzat talebim Alaçamdaki gençlerin Samsunspor maçlarına ücretsiz otobüsle gelmelerini sağlamaya çalışmak olacak...

Ertuğrul Sağlam

Hadi Uyar, Yucel Uyar'in cok yakin akrabasidir ayni zamanda.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: uçarlı - 23 March 2014, 03:18:38
Ya öyle gelişigüzel konuşuyorsunuz ki,
ilk önce twitterin niçin kapatıldığını ve kim tarafından kapatıldığını öğrenin sonra yorum yapın.

neden kapatıldığını sende bal gibi biliyosun,pisliklerini gizlemek için kapattılar gün yüzü kadar gerçek

binikalamadım

İlkadım için yayınlanan son anket ne biçim öyle yaa..

AKP 32
CHP 31
MHP 30

özkan

Alıntı yapılan: uçarlı - 23 March 2014, 03:18:38
Ya öyle gelişigüzel konuşuyorsunuz ki,
ilk önce twitterin niçin kapatıldığını ve kim tarafından kapatıldığını öğrenin sonra yorum yapın.
niçin kapatıldı  :)

Integral

Alıntı yapılan: binikalamadım - 23 March 2014, 08:47:59
İlkadım için yayınlanan son anket ne biçim öyle yaa..

AKP 32
CHP 31
MHP 30

korktuğum da bu, oyların mhp ve chp arasında dağılıp, aradan erdoğan tokun sıyrılması.

Mert

İlkadımda MHP her türlü alır.Evet chp bölecek oyları fakat erdoğan tokun ciğeri yetmeyecek.

Sioux

Bu anket doğruysa ki doğru gibi görünüyor.
CHP'ye oy verecek arkadaşlar, MHP'ye yüklenmeli.
Samsunspor için hiç bir başkan YZY'den daha kötü olamaz.

Forvetim

samsunda bdp nin oranına bak, karadenizin göbeğinde bu oran çok fazla

Theofanis Gekas

geçende başka bir ankettede Chp Mhpnin yerindeydi.insanlar akpye karşı birleşiyor bazı anketler zexanformasyon amaçlı.bu işbirliğini bozmaya yönelik.hangisine inanalım hangisine oy verelim bilemedik