2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

ask55

bu genel seçim değil yerel seçim.

yerelde kim daha Samsunsporluysa veya kendini öyle gösteriyorsa ona veririm oyumu.

büyükşehirde hepsi birbirinden leş.Hiçbirinin Samsunspor ile alakası yok.ama en azından yzy'den birşey olmayacağını anladık.

mhp'nin adayına vericem oyumu.

ilkadımda da bariz şekilde necattin önde.tabi oyunuzu Samsunspor merkezli verecekseniz.

il genel meclisinde kime verirsen ver.hepsi birbirinden hırsız, hepsi birbirinden çıkarcı.

Duško Milinković

Atakumda mhp'nin adayı Samsunlu,chp adayı Trabzonlu ve ak parti adayı Rizeli. Samsunlu kime oy vereceğini iyi bilmeli. samsunlu ve samsunsporlu aday gösterene oy verilmeli.yerel seçimlerde particilik yapılmamalı.

Atakumlu

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 19 March 2014, 01:05:43
Atakumda mhp'nin adayı Samsunlu,chp adayı Trabzonlu ve ak parti adayı Rizeli. Samsunlu kime oy vereceğini iyi bilmeli. samsunlu ve samsunsporlu aday gösterene oy verilmeli.yerel seçimlerde particilik yapılmamalı.

Evet Atakum için olay basit ... Ama Büyükşehirde durum ne ?  Çarşambalı Yusuf , Samsunlu Tarık ,trabzonlu Ferhat ama Samsunluların Samsunsporla alakası yok ...

altunay

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 19 March 2014, 01:05:43
tabikide atakumda Trabrumlu metin burma değil mhpli necdet çamaşş

cgr

Atakum'da Samsunlu olupta; "Gençlerle Trabzon-Juve maçını izliyoruz" yazan/yazdırtan bir adama oy vereceğime, Trabzonda doğup 11 yaşından beri Samsunda olan, futbolla hiç ilgili olmayan Metin Burma'ya veririm bende oyumu.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: cgr - 19 March 2014, 14:50:53
Atakum'da Samsunlu olupta; "Gençlerle Trabzon-Juve maçını izliyoruz" yazan/yazdırtan bir adama oy vereceğime, Trabzonda doğup 11 yaşından beri Samsunda olan, futbolla hiç ilgili olmayan Metin Burma'ya veririm bende oyumu.

Hakkaten futbolla hiç ilgisi yokmuş Çağrı.Çamaş ı da desteklediğimden değil , mazisi önmeli benim için , günübirlik Samsunsporlular zaten heryerde .

AlıntıSamsun'da gerçekleştirilen 12. Geleneksel Trabzonsporlular Gecesi büyük bir coşkuyla kutlandı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı gecede, horonlar ve kolbastılar oynandı. Gecede Ahmet Akyüz ve Kaptan Yılmaz sahne aldı. Ayrıca geceye Samsun Vali Yardımcısı-Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük'ün yanı sıra Atakum Belediye Başkanı Metin Burma da katıldı.

lato

Trabzonlu asker emeklisi bir komşumuz var. Bir akşam muhabbet ederken konu Trabzonluların birbirini tutmasından açıldı. Bir arkadaşından bahsetti şununla görüşüyor bununla görüşüyor her türlü işini hallettiriyor diye. Bahsettiği insanlar arasında Burma da vardı. Samsun'da Trabzon lobisi yıkılmalı deyip de Burma'ya oy verilmesi tam bir tezatlık olur. Yanlış anlaşılmasın Metin Burma'nın ilk döneminde de Atakum'daydım şoförü de Kavaklı bir komşumuzdu. Mahallemizin çoğu derdini çözüme kavuşturmuştu. Ama madem Samsunspor için diyoruz düşünülecek en son adaylardan olmalıdır.

sercan5592

Atakum da Metin Burma olmasında kim olursa olsun adamın çaktığı bi tane çivi yok Atakum için. ve belediye işlerinde kendi memleketinden olanları daha çok tutuyor

lato

Alıntı yapılan: sercan5592 - 19 March 2014, 17:40:20
Atakum da Metin Burma olmasında kim olursa olsun adamın çaktığı bi tane çivi yok Atakum için. ve belediye işlerinde kendi memleketinden olanları daha çok tutuyor

Çaktığı çivi meselesi siyasete girer konuşmaya gerek yok ama memleketçilik yapması burada konuştuklarımıza tamamen tezat ve önemli bir durum.

##kdc##

Koskoca 25 sayfa olmuş, herkesin ortak görüşü malesef şehrimizde Samsunlu siyasetçi bir elin parmaklarını geçmiyor. Geri kalanlar içinde de kime verirsek verelim Samsunspor'a elle tutulur kalıcı bir destek sağlamayacağı bir gerçek, kimse kendini kandırmasın.

Buraya mesaj atan abi ve arkadaşlarıma sadece bir tavsiye. Siyasi görüşleri doğrultusunda hayatlarında yüzyüze tanışıp muhabbet dahi edemeyecekleri siyasi kişilikler için kendi arkadaşlarını kırmasınlar. Bu adamlar ne olursa olsun bir süre sonra kendi lobilerine döner ve sizin ettiğiniz laflar ortada kalır.

İyi geceler, sevgiler, saygılar..  :P

Burak

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 March 2014, 16:44:50
Hakkaten futbolla hiç ilgisi yokmuş Çağrı.Çamaş ı da desteklediğimden değil , mazisi önmeli benim için , günübirlik Samsunsporlular zaten heryerde .

Vallahi abi oğluyla belki 20 kere görüştük ağzından bir kere trabzonspor lafını duyduysam bir kere trabzon maçını izlediğini duyduysam Allah beni bildiği gibi yapsın.Kendiside futbolla pek alakası olmayan bir adam . Seçilemediği seçimlerde Murat Karayalçın 'ın telkinleri olmayıp Chp'den seçime girseydi şu anda kesintisiz devam ediyor olacaktı. Shp Tüm Türkiye'de %1 oy alırken Atakum'da yüzde 21 aldı bence bu kadarda yermeyin .ayda 50 tl geliri olmayan otoparkı veren Osman genç'in burada çarşaf çarşaf konuşuluyor olması  lazım Metin Burma'nın konuşulduğu yerde

özkan

Bu yusuf ziya boy boy Samsunspor'un yanında diye reklamlar vermey başlamış gazetelere.Kendi kulaklarımla duydum o takımın adını bile duyduğumda kendimi zindanda hissediyorum dediğini.Adalet nerdesin la gel la gel gel.

55cem55

bana kalırsa ilkadımda oturanlar demirtaşa canikte oturanlar atıf yiğite oyunu atsın bu adamlar samsunlu ve samsunsporlu aksini kimse iddia edemez...büyükşehir malum yzy sonucta o da samsunlu en azından

Temiz bir samsun için Samsunlu seçin siyaseti geçin

Burak

Bugün 7730 kişiyle yapıldığı iddia edilen ama kimin yaptığı belli olmayan bir anket gördüm gerçi manipülasyon olasılığı yüksek ama yine de sonuçları şöyleydi %33,küsür akp  %32 küsür chp %27 küsür mhp olduğunu iddia ediyordu ankette ilkadımın

beşnumara

İlkadımda chpnin mhpnin önüne geçeceğini düşünmüyorum.
Anket bu işte :)