2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Sioux

V. Yılmaz'ı bilmem de E. Tok'un gözü ekranın üst kısmında kalmıştır. ;)
Yani, Sn. Çamaş, poltikadan da anlamıyorsunuz demek ki. Adam takiyye de olsa meydanda, boynunda Samsunspor atkısı var. Büyük bir hayal kırıklığı maalesef.  :(

mehmet yılmaz

Sayfanın yeni hali bu...
Makul bir açıklaması vardır inşallah.
Sonuçta TS,FB,BJk,GS konularında hassas bir kitlemiz var ve görülen o ki mesaj yerine ulaşmış. Bundan sonra seçilse dahi çok dikkatli olacaktır Necdet Hoca.

##kdc##

21 February 2014, 02:42:29 #212 Son düzenlenme: 21 February 2014, 03:01:48 ##kdc##
Böyle kuşbeyinliler yüzünden partiler seçim kazanamıyor işte.
Sonradan yayınladığı haberle milleti kandırabileceğini sanması da daha da battığının resmidir..
Milleti kandırıp, soymaya gelen her türlü siyasetçinin Allah cezasını versin..

Musti

cgr

Vedat Yılmaz'ı iyi tanırım. Futbolla pek ilgilenmeyen birisidir. Ama etrafındaki kişilerde iyi Samsunsporlular var emin olun.

özkan

İçimizde gözü tok erdoğan tokun duruşu gibi eller önde bağlı hazır ol komutunda maç izleyen varmı.Çok samimisiziniz büyük travzansporlu erdoğan tok  :)

Atakumlu

bu seçimde bize yalan oldu bu atakumdan bi aday cıkmaz mı arkadas  :rulet:

Dartagnan

Su muhabbete de hastayım '' kim Bilir bu lafı diyenler bizim kadar deplasman yapmamıştır '' .Bir kişiyi şehrin değerlerine sahip çıkmamak nedeniyle eleştirmek için ölçü olan deplasman mıdır ? Belki Samsun maçını seyrettikten sonra Malum maçı seyretmiştir.Olabilir.Ben dahi bizim maçtan sonra Juve'ye destek için maçı açtım.Ancak siyasilerin vurdumduymazlığına o kadar alıştık ki Samsun maçını izlediğine dair olumlu bakamıyorum .Bu durumu dahi Sayfasında paylaşmak nasıl bir basiretsizliktir. Haberi bir anda kaldırıp Samsun'a yönelmek nasıl bir telaştır , yapmacıklıktır ? Bu hissi sadece ben değil herkes hissediyordur zaten . Ne diyeyim umarım değerlerine sahip çıkan birisidir.Bu durum da anlık bir hata oluversin.Ama çoğu kisinin gözünde kara leke olarak kalacaktır.Seçilse de Seçilmese de.

Bunun yanında Meydanda maç seyreden Erdoğan Karnıaç'ın anlamsız çabalarını da essekle kınıyorum  :holey:

brigand

Aday bile olmaları büyük tesadüf olan insanların bu kadar basiretsiz olmaları daha da vahim.

lato

Atakum'dan bir cacık olmayacak anlaşılan

jurista

üniversitede bordo mavi amfiler nasıl oluyormuş şimdi daha iyi anladım, bizim samsunlu dediklerimiz bile memleketine sahip çıkmaz olmuş.necdet bey üniversitede hoca üstelik ... samsunluyum diyen adam bile bunu yaparsa !!!

beşnumara

Hemen hemen herkesin söylediği şey aynı.  Necdet bey iyi bir Samsun'ludur. Peki sen maçı izlemedigin halde Samsunspor ile aynı saatte maçı olan tsnin maçını gençlerle beraber izledik izlenimi niye verdirir bir danışman? Atakumu yönetmeye aday olan biri böyle basit hatalar yapmamalı yaptırmamalı.
Bu haberi ben paylaştım ama Samsunlu bir aday olduğu için üzüldüm.
Yapacak bir sey yok. Danışmanınin bu hatasının elbet bir faturası olacak seçimde.
Hayırlısı olsun.

ramcQ_55

Baska ne diyebilir kim sucluyum derki yazik...

Kaya

Kişi yaptığı hata nedeniyle kovulmuş...Sırf bilişimci diye hiçbir şeyden anlamayan tipleri çok önemli bir noktaya koyarsanız olacağı buydu.Bu büyük hata yapıldıktan sonra neye yarar. :-X Konu ile ilgili açıklama yapılacak ve taraftar dernekleri gezilecekmiş

##kdc##

Abi taraftar derneklerinin gezilmesiyle benim kafamdaki soru işaretleri giderilecek mi? Taraftar dernekleri zaten bu takıma siyasilerden sonra en büyük zararı verenler bana göre. Mazotu biter cezası  başlar, cezası biter çorbası başlar.. Karşılıksız arma sevdalısıyız diyerek kulübü sömürmekten başka bir işe yarıyorlar mı?
Yanındaki danışmanlarını doğru dürüst seçemeyen adamlar 100 binlerce insanın yaşadığı ilçeleri yönetmeye aday oluyorsa bu işte bir yanlışlık var demektir  :o