bu şehirdeki bazı kişilere bu işlerin yapılabildiğini göstermek istiyoruz

Başlatan fanatik, 29 September 2013, 12:12:21

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Samsunsporu bir güzel kullanıyor. Büyükşehire başkan olursa heryer trabzonlulara geçmiş olacak.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 02 October 2013, 12:42:06
Son 2-3 haftadır Osman Genç'i yakından takip ediyorum. Bütün haberlerde büyükşehir belediyesini eleştirme herşeyi büyükşehire yıkma gibi bi çabası var gibi. Osman Genç Allah razı olsun otopark verdi ama kesinlikle büyükşehir belediye başkanı olacak biri değil bence. Aday olursa kaybedebilir. Bu seçimdede Yusuf ziya hangi partide olursa olsun seçilir

bunu 2 ekimde yazmıştım. bugün 7 ekim ve aday olacağı açıklanmış.

Sadece Samsunspor

kazanırsa sırf akparti adayı olduğu için kazanır. yusuf ziya başka partiden aday olursa çekişirler yusuf ziya kazanır

Karabudun

Alıntı yapılan: serhatakkaya - 07 October 2013, 12:47:38
Ben tokide giden canları unutamadım.

Unutulacak gibi miydi ki? Bilmediğim için soruyorum: TOKİ' ye yeri Büyükşehir göstermemiş miydi? Bayraktar henüz TOKİ başkanı iken neredeyse her yerde Samsun Büyükşehir Belediyesi' nin TOKİ ile olan başarılı birlikteliği falan bir şeyler anlatıyordu. Canik' teki konutlarda da yeri Büyükşehir göstermedi mi? İlkadım' daki konutların yerini Büyükşehir gösterdi diye biliyorum. Tekrar ediyorum, bilmediğim için soruyorum.

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Stoper - 07 October 2013, 12:35:07
Şu Osman Genç'in Tsclub açılışında,horon tepen fotoğrafı arşivimde vardı.Ah ulan silindi fotoğraflarım.. Çakma Samsunsporlu,seçimler yaklaşınca hatırladı Samsunspor'u..
Ve ayrıca Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu gönlünden geçenleri söylemiş.Henüz kesinleşen birşey yok.

Alıntı yapılan: serhatakkaya - 07 October 2013, 12:47:38
Ben tokide giden canları unutamadım.

lato

Yzy'nin saltanatı son bulmalı artık en azından kulübe ambargo koymayacak biri gelsin. Yzy ile Genç arasında çekişme olacak gibiyse oyumu veririm. Ama başka güçlü bir aday çıkar kulübe yakın o zaman düşünürüz

Sercan

Osman Genç'in Canik ilçesine yaptığı yatırımları kimse inkar etmez herhalde. Ancak ben bu adamın Samsunspor konusunda samimi olduğunu düşünmüyorum. Kendisi kesinlikle bir Trabzonsporlu ve bunu süper lige çıkarken yakaladığımız hava öncesinde rahat rahat belli ediyordu. Ondan sonra kısaca YEMEDİ. Bazıları "ama adam otopark verdi" diyebilir. Seçim yatırımı da olsa Samsunspor'a fayda sağlayacak her olayı kabul edebilirim. Ancak ne olursa olsun insan bazı şeyleri kabullenemiyor. Bize samimi insanlar lazım. Kesinlikle siyasi bir fikirle yazmıyorum ama bize ts club açılışını yapan Osman Genç'ten daha çok, Samsunspor Store'yi veren Necattin Demirtaş gibi insanlar lazım.

beşnumara

Bu adam Büyükşehir belediyesinin başına gelirse samsunspor bir trabzonsporlunun daha eline bakacak keyfini bekleyecek. Tsye ihalelerden el altindan para akitilacak. Böyle adam olacagina yzy olsun size para yok desin razıyım.  Seçim twitleri atiyor. Bu sitedekiler cok iyi bilir seçim önceleri samsunspor ile alakasiz o kadar insan gördü bir sürü vaat dinledi.  Akıllı olan geçmişe bakar mukayese yapar.
Samimiyetine bir gram inancım yok. İnşallah Allah sana nasip etmez böyle bir şeyi.  

Ayberk

Benim büyükşehir için gönlümden geçen kişi Necattin Demirtaş, ama büyükşehirden aday olsa dahi seçilebileceğini zannetmiyorum. Osman Genç otoparkı verdiği gün yazdım, isteyen arayıp bulur; çok güzel siyaset yaptı demiştim, sözümün de arkasındayım. Evet bu kulübe kim 1 kuruş fayda sağlıyorsa Allah razı olsun ama kim seçim zamanı kullanıp sonra 5 yıl hiç hatırlamıyorsa ona da eyvallahımız olmasın ;)

Ayrıca Osman Genç'i bilmem ama oğlu gsliydi hatırladığım kadarıyla

mehmet yılmaz

Son yerel seçimde Samsunspor mevzusundan dolayı Ak Parti adayı Y. Ziya Yılmaz yerine şu an adını bile hatırlamadığım MHP adayına oy vermiş birisi olarak şunu çok net söyleyebilirim, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni Ak Parti'nin adayı kazanacaktır. O yüzden dua edelim bu isim kesinlikle Y. Ziya Yılmaz olmasın ama yine dua edelim bu aday malum eşhastan biri de olmasın. Gel gelelim, kökeni neresi olursa olsun kendini %100 Samsunlu sayan ve samimi Samsunsporlu birinin çıkacağına da hiç ihtimal vermiyorum. Çünkü bütün yollar kapalı. O yüzden tercihim ehven-i şer olur.

özkan

Keşke e şıkkı Hiçbiri seçeneğimiz olsa.

oguzhann555

Benim de gönlümden Necattin Demirtaş geçiyordu ama Büyükşehire oynayacak bir potansiyeli ve isteği de görünmüyor bana göre.Aday olsa bile MHP'den olur şuan ki durumda Akp'ye karşı da şansı az gözüküyor.

5trawberry

Benim, Trabzonspor duygularından arınmamış adama verecek oyum yok. Hepsinin canı cehenneme.

lato

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 07 October 2013, 17:15:53
Son yerel seçimde Samsunspor mevzusundan dolayı Ak Parti adayı Y. Ziya Yılmaz yerine şu an adını bile hatırlamadığım MHP adayına oy vermiş birisi olarak şunu çok net söyleyebilirim, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni Ak Parti'nin adayı kazanacaktır. O yüzden dua edelim bu isim kesinlikle Y. Ziya Yılmaz olmasın ama yine dua edelim bu aday malum eşhastan biri de olmasın. Gel gelelim, kökeni neresi olursa olsun kendini %100 Samsunlu sayan ve samimi Samsunsporlu birinin çıkacağına da hiç ihtimal vermiyorum. Çünkü bütün yollar kapalı. O yüzden tercihim ehven-i şer olur.

Samsun'da ben de Ak partinin alacağını düşünüyorum seçimi. Bu yüzden Yzy dışında bir aday getirir ve Yzy ile çekişme durumu olursa destek veririm. Onun dışında seçim zamanı Necaattin Demirtaş ya da kulübe yakın başka bir isim olursa onu o zaman düşünürüm.

ramcQ_55

osman genc canikde ne yapmışda samsun büyükşehir başkanlığına aday gösteriyolar okadar büyük firmalar yatırım yaptı hangisi osman gencin adını andı samsunspor için şimdiye kadar ne yapmış bi tane örnek gösterin anca lafta ve fotoğrafta olan bi insan samsunsporu sadece ağzında olan ağzından düşürmeyen bi insan

bir ts fanatiği olan osman gence vereceğime yusuf ziya yılmaza gözü kapalı veririm ...