bu şehirdeki bazı kişilere bu işlerin yapılabildiğini göstermek istiyoruz

Başlatan fanatik, 29 September 2013, 12:12:21

« önceki - sonraki »

Sercan

Mehmet abinin dediği nokta doğru. Kazanan Akp'nin adayı olacak kesinlikle. İnşallah bizim için hayırlısı olur...

sadece55

Bırakın önce adaylar belli olsun ondan sonra konuşulur bu konular.

ult55ras

böyle durumlarda ana mualefet partileri bir aday çıkrabilirse alabilir, chp ve mhp necattin demirtaşı büyükşehirde aday gösterirse çok rahat alır.

Tufan

Yusuf Ziya Yılmaz'ın beklenmedik bir partiden aday olacağını tahmin ediyorum. Zaten siyaseten partisine oy vermem de Osman Genç KTÜ'lü hocalara yaptırdığı projeleriyle mi Samsun Büyükşehir'e aday geçiniz otoparkı niye verdiği malum gitsin Trabzonlular gecesinde yardım yapsın.

ayrıca bu başlığa bence gerek yok kırarız birbirimizi.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Tufan - 07 October 2013, 23:06:41

ayrıca bu başlığa bence gerek yok kırarız birbirimizi.
Adam sadece aday adayi ne gerek bu konuyu acmaya? Bos yere tartismalara sebep olacak.

brigand

Yusuf Ziya Yılmaz'dan çoğumuz haz etmiyor Samsunspor'luluk duygularımızdan dolayı ama nedense bu adam bağımsız da olsa kazanır gibi bir durum var. Sürpriz bir aday çıkar mı bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz.

Samet Torun

5trawberry

Yusuf Ziya Yılmaz'a milletvekilliği teklif edilmediyse eğer, AKP'den adaylık için çok mücadele gösterir. Çünkü iktidar partisinden başkan olmak çok daha avantajlı.

seyf55

Kim olacaksa olacak ama gercek bir samsunsporlu baskan olmayacagi kesin

sadece55

Beyler o bagimsiz olayını kazanmak o kadar kolay degil bu sefer secimde koylerde aktif rol oynucakki koylerde akpartinin gucu belli... yzy akparti disinda aday olursa kaybeder ve birdaha da hiçbir siyasi hayat bulamaz diye düşünüyorum bundan dolayi varini yogunu ortaya koyacak kesinlikle

emre__ss

Osman genç büyükşehir için %100 aday adayı olacak dün akşam twitter'dan yaptığı paylaşımları görünce bunu tahmin etmek çok da zor değil.Buna ek olarak Yzy ve tayfası da "A takımı" davasında beraat etti.Bence yzy milletvekili adayı olacak osman genç de bşb adayı.Kişisel görüşüm bşb başkanı olursa yzy den daha fazla katkı sağlar ama bizim ön planda tuttuğumuz değerler ve bazı takımlara bakış açımız onun da pek umurunda olmayacaktır.

since1965

Alıntı yapılan: Sercan - 07 October 2013, 16:12:50
Osman Genç'in Canik ilçesine yaptığı yatırımları kimse inkar etmez herhalde. Ancak ben bu adamın Samsunspor konusunda samimi olduğunu düşünmüyorum. Kendisi kesinlikle bir Trabzonsporlu ve bunu süper lige çıkarken yakaladığımız hava öncesinde rahat rahat belli ediyordu. Ondan sonra kısaca YEMEDİ. Bazıları "ama adam otopark verdi" diyebilir. Seçim yatırımı da olsa Samsunspor'a fayda sağlayacak her olayı kabul edebilirim. Ancak ne olursa olsun insan bazı şeyleri kabullenemiyor. Bize samimi insanlar lazım. Kesinlikle siyasi bir fikirle yazmıyorum ama bize ts club açılışını yapan Osman Genç'ten daha çok, Samsunspor Store'yi veren Necattin Demirtaş gibi insanlar lazım.

Samsunsporluluklarını inanmıyoruz,ama onlar Samsunspor'u kullanıyorsa bizlerde Samsunspor için onları kullanalım.Birileri teşekkür ederken,eleştirirken birileride bu adamlar ne olduklarını taraftarlarımıza anlatsın yeri ve zamanı gelince bizde gerekeni yapalım.Ama o insanları artık kullanmayı ögrenelim

minci

Alıntı yapılan: Sercan - 07 October 2013, 21:43:19
Mehmet abinin dediği nokta doğru. Kazanan Akp'nin adayı olacak kesinlikle. İnşallah bizim için hayırlısı olur...
Sevgili kardeşim bu kadar kesin nasıl konuşabiliyorsun? Yandaş medyanın yayınlarımı kanaat oluşturan. Bence daha köprünün altından akacak çok su var.

5trawberry

Yerel Seçimde işler çok değişir, particilik oynamaz diye düşünüyorum.
Mesela aileden bi tarafım komple iktidar partilidir, ama Osman Genç aday gösterilirse iktidar partisine 1 oy dahi vermeyeceklerdir.

Sercan

Alıntı yapılan: minci - 17 October 2013, 17:01:40
Sevgili kardeşim bu kadar kesin nasıl konuşabiliyorsun? Yandaş medyanın yayınlarımı kanaat oluşturan. Bence daha köprünün altından akacak çok su var.

Ben o akacak sulara inanmıyorum pek. Bana göre kesinlikle Akp'nin adayı kazanacak. Önemli olan, Akp'nin göstereceği adayın hem şehrimiz hem de Samsunspor için çalışacak bir adam olması. Çünkü Mhp ve Chp nin birbirlerinin oylarını bölmekten başka yaptıkları birşey yok..