22 - Arif Şahin

Başlatan germencisse, 03 September 2013, 19:54:33

« önceki - sonraki »

orucreis

Sana değil sir kalpara sovuyorum sadece :x((

GençKozluklu

Bu adamı hala kullanamıyor olmamıza inanamıyorum. Hoca da nasık bir saplantı ya da bizim göremediğimiz bir şey var da oynatmıyor anlayamıyorum. İy ibir Arif bundan sonraki zor maçlarda bizleri galibiyetleri getirir ilk iki çok çok rahat olur

eprianu

Rakip kırmızı kart yediği zaman orta sahanın ileri ucuna Arif Şahin hemen takviye edilseydi
bu maç çok daha farklı olurdu. Tabi ki Kalpar yine geç kaldı yine yanlış değişiklik yaptı.  :rulet:

jean

oynu toparladi girince yazik oluyor su adama

mehmet yılmaz

Tamam, 90 dakika oynatılmıyor ama en azından 45 dakika görev almalı.
Başkalarının arayıp da bulamadığı bir oyuncu tipi Arif.
İçimden bir his bize büyük bir kıyak yapacak diyor. Ya şampiyonluk golünü atacak ya bir şey yapacak Arif.

Integral

milletin messi dediği, 20 dakikada 3-4 net gollük pas çıkaran adamı biz kulübede bekletiyoruz. ronaldo ekigho ile ronaldinho taha varken ne gerek var ki zaten.

kötü dönemleri olmuştur ama haftalarca haluk'a, serkan'a tahammül eden kulüp, bu adama mı edemiyor?

lato

Canberk'e attığı pas en sevdiğim paslardan, gir topun dibine herkes seyretsin >l<

eprianu

Artık ilk 11 de başlamasının zamanı gelmedi mi?
Bir yıldızı harcıyoruz...

Sadece Samsunspor

ankara maçında eğer tıkanırsak oyunu açabilir ;)

orucreis

Ankara maçında kilit oyuncu olur salar zehirleri

55.hakan

Bazı maçlar vardır o maçları yıldızlar alır.Ankara tarafında Dilaver in karşılığı Arif'tir ve bu maçta 11 oynamalıdır.Ama Kalpar kafası hele de gol atarsak bu maça 70 te sokar.

beşnumara

Ankara maçı ve son 25 dakika tam senlik maç ;)

GençKozluklu

Canberk o golu karımasa 10 numara bir asist olarak tarihe geçecekti. Bütün defans bakakaldı. Arif bu ama hoca niye kullanmıyor bu cevheri anlayamıyorum

Kaya

Elimizde dünyanın en teknik ortasaha oyuncusu dahi olsa en az Erdem-Taha-Musa kadar koşmaz,rakibi bozmazsa Oy-nat-maz...

Kalpar istiyor ki bassın,top kapsın,rakibin oyun yapısını bozsun isterse kazma olsun.Anıl ve Dilaver gibi isimlerle bu yüzden sorun yaşadı.Hakan Bayraktar'ı bile oynatmamaya çalıştığı dönemler oldu.O yüzden Arif tam formuna ulaşmış dahi olsa en fazla oynayacağı yarım devre olur.

Ankara maçının kilit ismi olur mu oynatılırsa neden olmasın... :evet:

SametYılmaz55

şans versek çok şey katacak ama ne yazık ki gerekli şans verilmiyor