Bakan Kılıç'tan Tarihi Çağrı

Başlatan CeLL-O, 09 August 2013, 00:44:20

« önceki - sonraki »

CeLL-O

AlıntıBakan Kılıç, Samsunspor'dan alacağı olan helalleşme çağrısında bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Samsunspor'da geçmişten kaynaklanan alacağı olan yöneticilerin bir anlayış geliştirmeleri ve Samsunspor'un başarılı olması şartına dayalı olarak, onların da Bayram vesilesiyle Samsunspor ile helalleşme yoluna gitmek üzere bir adım atmaları yönünde genel bir çağrıda bulunuyorum" dedi.

Kaynak : Samsunspor Facebook Sayfası

Dartagnan

1 kişi dahi çıkacağına inanan var mı ?

ChucKeR

YaşarDoğu

Bu kaçıncı mevsim
Bu kaçıncı bahar
Bu sahte sözlerin  ne anlamı var
Yüzümüze bakmaya
Cesaretin yok mu
Yoksa gizlediğin bir şeyler mi var
Biz günahsız taraftarlar  
Sen sahte aşık
Vefasız sözlere inanmayız artık ...

Edit : Serdar Ortaçdan bana alıntı yaptırdınız ya helal olsun...

teksas3455

Çağrının samimiyeti tartışılsa da güzel bir olay. Ancak ve ancak kimsenin
bu çağrıya kulak asacağını sanmıyorum. İnşallah olur ama...

Cheregi

Bana daha çok Kazım Yılmaz'a çağrı gibi geldi. Hepinize sözlüyorum, Kazım sen iyi dinle  :suslen:

Sercan

Suat Kılıç neden tek cümle ile anlatabileceği bir olayı, 6274893 cümle kullanarak anlatmaya çalışıyor?

lato

Alıntı yapılan: Sercan - 09 August 2013, 10:11:34
Suat Kılıç neden tek cümle ile anlatabileceği bir olayı, 6274893 cümle kullanarak anlatmaya çalışıyor?

O cümleyi kurarken onun kafada ne tilkiler dönüyordur. Haliyle kafası cümleleri de karıştırıyor.

feticalik

Alıntı yapılan: Cheregi - 09 August 2013, 09:21:30
Bana daha çok Kazım Yılmaz'a çağrı gibi geldi. Hepinize sözlüyorum, Kazım sen iyi dinle  :suslen:

ve galip :)

mimar55

cembaba

jean

orucreis

Seçim yatırımları için SAMSUNSPOR elinden cim pamak ile tutma düşüncesi çünkü ses getirebilcek tek marka.....

seyf55

Şu Samsunspor her türlü şer odaklarına rağmen ayakta ya bu Sasmsunspor un büyüklüğünü gösteriyor

yirmiuc

Yönetim güncel temlik listesini yayınlasa ?