Arena Gazetesi'nin Terbiyesizliği!

Başlatan Stoper, 26 July 2013, 16:48:19

« önceki - sonraki »

Cheregi

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 06 August 2013, 10:13:43
amacı ne bunların yaa nerden besleniyor bunlar allah aşkına ?

yzy  :evet: (açılımı; yazıyo yazıyo, yanlış anlaşılmasın)

samsunluerhan

kulubumuzun bir açığını bekliyorlar bu kadar terbiyesizler kulubu batırmak için elinden geleni yapıyorlar

HoliganSamSunLu

bunlar kendi egoları tatmin olsun diye kulübü ve şehrin yok olmasına göbeklerini kaşıyıp sırıtarak izzleyen dalkavuklar....

cgr

Şimdi burdan Emin Başkan'a sesleniyorum. Mustafa ve Erdem Abi'de Avukat oldukları için her türlü girişimleri yapacaklarını zannediyorum...

http://www.gazetearena.com/bunun-adi-acizliktir.html

Bir kimsenin şahsi, özel cep telefonu numarasını göstererek, ya da özel mesajların haber yapılması hukuka aykırı değilmidir ? Bilmediğimden soruyorum...

Kusura bakmayın da eşşeğin a..na su kaçırmaya başladılar...

lato

Abi bu iş böyle olmaz bir kere de olsa hep beraber tepki versek toplansak gazete binasının önünde tepkimizi ortaya koysak.

samuray

bu sade reklam işi değil samsunsporu sabote etmeye çalğışıyorlar yandaş yerel gazete sahi.bide samsunspor düşmanı yzy olduğuna göre yalan haberin u kadarınada pes ya yuh ulan size gazeteci diyene

Serkan

kendi çektiği mesajı da silmiş kurnaz...

Aslankaya

habere yapılan yorumlarda sormuşlar,

Alıntılatif diyor ki:
Taraftarın tepkisi daha sert olur sayın gazetecilik yapmaya çalışan arkadaşlar. Uğraştığınız takımın armasına gönül vermiş binlerce insan var. O kadar tarafsız haber yapıyorsanız Hayati Kaynar'ın mesajları da gösterseydiniz de bilseydik.. Bırakın kulüple başkanla uğraşmayı destek olmuyorsunuz köstek de olmayın bari ayıptır.

Alıntıadmin diyor ki:
Yayınladığımız mesajın resmine dikkatli bakarsanız Hayati Kaynar'ın Emin Kar'a hiçbir şekilde cevap yazmadığını göreceksiniz.

Alıntı* diyor ki:
Bizde inandik... YALANCILAR!

Alıntıadmin diyor ki:
Eğer mesaj yalan ise Emin Kar, delilleriyle bunu ispat eder. Emin Kar'ın ispatı halinde Gazete Arena olarak yayınlayacağımıza söz veriyoruz.

lato

Üstteki mesajı ben yazdım. Başkanın mesajında dans etmeyi severim gibi bir laf var. Mesajı atmıştır da durduk yere dans etmeyi severim diyerek hobilerini anlatmıyordu herhalde. Kesin bu godoş kimle dans ediyorsun sen gibisinden birşeyler yazmıştır başkan da cevap vermiştir.

feticalik

Ben de merakla bekliyordum ne zaman haber yapılacak diye.. Sitemiz üyelerinde bile bu durumu iki tarafa da şirin gözükecek şekilde söyleyenler vardı. Sağolsunlar onların sayesinde Arena da durmadı..

http://www.gazetearena.com/store-onunde-korsan-urun-satildi.html

seyf55

Arenanın ben taaaaaaaaaaaaaa ....................