Arena Gazetesi'nin Terbiyesizliği!

Başlatan Stoper, 26 July 2013, 16:48:19

« önceki - sonraki »

supernatural_55

bunlar hangi okuldan mezun olmuşlar, her ne olursa olsun, farz edelim ki kendileri bariz şekilde haklı olsunlar, yine de böyle bi gazetecilik anlayışı olabilir mi, bir gün herkes hak ettiğini bulur, kafa yormaya bile gerek yok..

HoliganSamSunLu

ahlakın olmadığı yerde haktan hukuktan bahsedemezsin sen samsunspor başkanına bu denli hitap ediyorsan insanlıktan nasibini almamış ahlaksızın birisin demektir haklı olup olmak pekte önemli değil

Karabudun

Uzun zamandır dikkat ediyorum. Nerdeyse bize dair her haberlerinde inceden inceden giydiriyorlar. Hani sanmıyorum tek sıkıntıları Emin Kar olsun. Topyekün camia ile sıkıntıları var zannımca.  ;) Kimin ayakçısı bunlar? Bu zamanda gazeteci dediklerimiz -dürüst ve mert olan azınlığı ayrı tutuyorum- sahibinin sesi.

feticalik

Yusuf Ziya'nın diyorlar gazete. Ne kadar doğru bilemem

ErkÇay55

Alıntı yapılan: feticalik - 01 August 2013, 19:03:36
Yusuf Ziya'nın diyorlar gazete. Ne kadar doğru bilemem

ta kendisinin hatta arena gazetesinin tüm ekipmanları büyükşehir belediyesinin desteğiyle satın alınmış
durumda.

seyf55

bunları ben iftardan sonraya bırakıyorum

cezayir55

lato

Beyler k bakmayın ama bize müstehak. Yzy'i sevenleri ayrı tutuyorum sırf partisi yüzünden bile içimizden oy atan çok insan var. Bu adamın tutumunu bile bile başımıza getirenler Samsunspor'a yazık edebiyatı yapmasın lütfen. Oy kullanırken Samsunspor kimliğini ön planda tutup birlikte hareket etmediğimiz sürece daha çok sıkıntılar çekeriz

özkan

Lato o dediğin ömrübillah olmayacak kardeşim,içimizdekiler de dahil Samsunspor'u severken Samsunspor'dan daha önemli beklentiler içerisinden olduğumuz için Samsunspor her zaman şöyle üç beş adım kenarda kalacaktır kalmak zorundadır. :)

feticalik

Sitede siyaset yasak ancak bu siyasete girmiyor. Seçimlerde YzY hangi partiden girerse girsin boykot kampanyası başlatmamız lazım. Bunu Bağımsız SS.Biz platformu değil bağımsız bir taraftar başlatmalı tabiki. Ben bu adamı bir dönem daha çekemem. Vururum yanlışlıkla

samsun 55

Sen gel aşağılayıcı haber yap sonra bizi tesislere almıyolar diye ağla

Başkan yasak koydu!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın spor kenti olarak nitelendirdiği Samsun artık sansür kenti olmaya başladı. Bakan'ın verdiği destekle kulübü yöneten Emin Kar kendini aşan bir davranışta bulunarak Gazete Arena'ya tesislere girme yasağı koydu.

BU İKİNCİ OLDU
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın 'Spor Kenti Samsun' kampanyasına destek verdiği bir isim gölge düşürdü. Bakan Suat Kılıç'ın desteğiyle Samsunspor'da başkanlık yapan Emin Kar, kendi egolarını tatmin etmek için Gazete Arena'ya ikinci kez yasak koydurdu. Kulüpte olan basın toplantılarını ya da diğer gelişmelerin Gazete Arena'ya haber verilmesine yasak koyan Emin Kar bu kez iyice kendini aştı.

BAŞKAN YASAK KOYDU
Başkan Emin Kar, bir kamu kuruluşu olan Samsunspor'un Nuri Asan Tesisleri'ne Gazete Arena'ya girme yasağı koydurdu. Dün Kırmızı-Beyazlı ekibin kamp dönüşü yaptığı ilk idmanı okuyucuları için takip eden Spor Müdürümüz Fatih Tutar'a idman sonrası güvenlik görevlileri tarafından, "Başkan Emin Kar yasak koydu. Yarından sonra sizi almayacağız" denildi. Başkan Kar bu hareketleriyle Spor Kenti Samsun'u, 'Sansür Kenti Samsun' haline getirdi.

http://www.gazetearena.com/baskan-yasak-koydu.html

SametYılmaz55

02 August 2013, 17:49:42 #26 Son düzenlenme: 02 August 2013, 18:06:54 SametYýlmaz55
Bir önceki Belediye seçimlerinde sitedeki bir çok insan Samsunspor kimliğini ön planda tutarak Mehmet Atalay'ı destekledi diye hatırlıyorum.bunu bütün Samsun halkına yaymamız gerekir ama oda maalesef olmuyor.Bunda bir çok etken var.En büyük etken Samsun düşmanlarının şehrimizde yürüttüğü lobi çalışmaları,diğer önemli bir etkende politikalarını desteklemesem de hükümetin yürüttüğü başarılı belediyecilik sistemi.Atakumda baruthane'nin geliştirilmesi,yapılan teleferik,raylı sistemle ulaşımın gelişmesi,Bulvar avm,yabancılar pazarının eski haliyle arasında dağlar kadar fark olması bunun gibi bir çok şey var.insanlar eski belediyelerin yaptıklarıyla şimdiki zamanı karşılaştırıp gözü kapalı Yusuf Ziya Yılmaz'a oy veriyor.Samsunspor kimliğini ön planda tutan insanlar zaten üstüne düşeni bir şekilde yapıyor ama en büyük sorun Samsun'da yaşayanların Samsunspor kimliğini daha geri plana atıp kararlar vermesi.Belediyeden destek almamızın tek şartı Yusuf Ziya Yılmaz yerine başka birinin aday gösterilmesi olur.diğer türlü kim olursa olsun Yusuf Ziya karşısında kazanma şansı çok düşük bence

HoliganSamSunLu

herşeyi geçtimde bu Yusuf ziya yılmaza samsunspor ne yaptıki bu hırs bu nefret bu kin ermeniye beslenmez bukadar kin

King1965

AlıntıBank Arena Gazetesini yalanladı...

Bank düzenlediği basın toplantısında,"Arena gazetesi son günlerde sıkça yaptığı yalan haberlerine bir yenisini daha ekledi. Alt yapıdan oyuncularımızın teker teker gittiğini yazıyor. Tamamen yalan. Oğuzhan Bulgan Beşiktaş'a gittidiyorlar. Yok böyle birşey. Çocuk idmanlarımıza çıkıyor. Şu anda yanımda oturan. Allah aşkına sorun nereye gitmiş. Mert Nuri Keskin Trabzonspor'a gitti yazılıyor. Bu çocuğu biz gönderdik. Neden. Bir maç sonrası hocasına ana avrat küfür ettiği için. Soruyorum size siz olsanız böylesine ahlaksız bir oyuncuyu takımda barındırırmısınız. Ya hoca gider, ya da oyuncu. Hatalı olduğu için tabi ki oyucu. Erdi Dikmen konusu ise şöyle. Erdi'nin babası bir hazırlık maçı öncesi geldi. Ben oğlumu hazırlık maçında oynatmam diyerek aldı tesislerden götürdü. Sonrada gazetelere yalan yanlış açıklamalarda bulundu. Oyuncuda internetten kulüp hakkında yazılar yazdı, bizde oyuncuyu kadro dışı bıraktık. Profesyonel oyuncumuz. Bu tür davranışlara girmesi cezayı gerektirir. Tabi ki affı da söz konusu olabilir. Bu yönetimin bileceği iş. Kampa götürülmedi, torpil var deniyor. Geçen sezon kampa ben gönderdim. O zaman torpilimi vardı. Hak etmişti gitti. Ama kampı kaldıramadı. Bu yüzden bu sezon gönderemedik. Daha yaşı küçük zamanı geldiğinde, hak ettiğinde tabi ki kampa gider. Buna kimse engel olamaz, ben dahi. Bu tür yalan haberleri yaparak spor kamuoyunun aklını karıştırmak, amaçlı bir davranıştır. Bunlara biz müsaade etmeyeceğiz. Gerçekleri herkes bilecek" diye konuştu.

HoliganSamSunLu

amacı ne bunların yaa nerden besleniyor bunlar allah aşkına ?