Fuat Köktaş'tan Kazım Yılmaz'a Tam Destek

Başlatan mehmet yılmaz, 27 June 2012, 10:43:32

« önceki - sonraki »

mimar55

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 29 June 2012, 14:13:40
Bende az önce atilla cebeci'yi aradım.. Kazım yılmaz aday olmayacak dedi.. İnşallah bi sürpriz gerçekleşirde aday olur kazım başkan.. ;)

Atilla cebeci dusmeyecegiz de diyordu

mehmet yılmaz

Bu aksam ikili bir araya gelecekmis.  Fuat baskan, öncelikle kazim baskanin kalmasi icin israr edecektir. Cesitli yol haritaları belirlenebilir. Gonlumuz yilmaz'in devam etmesinden yana,  mevcut durumdan o cikarmali bizi. Ancak israrla birakmak istiyordu, bakalim neler olacak?

FaTiH_HaN

Bir yanım 'inşallah Kazım Yılmaz ikna olur ve tekrar adaylığını koyar' diyor diğer yanımda 'istemeye istemeye başkan olacaksa hiç olmasın daha iyi' diyor. Hayırlısı olur inşallah.

samisos55

Samsunspor Kulübü Başkanımız Sayın Kazım Yılmaz ile AK Parti Samsun İl Başkanı Sayın Fuat Köktaş, Nuri Asan Tesisleri'mizin Yönetim Binası'nda, Samsunspor Kulübümüzün sorunlarıyla ilgili bir görüşme yapmıştır.
Yaklaşık 2 saat süren görüşme olumlu şekilde geçmiştir. Toplantıda Samsunspor Profesyonel A takımımızın Teknik Sorumlusu Sayın Tarkan Demirhan, takımımızın şuanki yapısı ve futbolcularımızla ilgili Sayın Fuat Köktaş'a brifing vermiştir. Ayrıca toplantının ilerleyen bölümlerine futbolcularımızdan Murat Yıldırım ile Adem Alkaşi de katılmış ve transferleriyle ilgili istişarede bulunulmuştur.
Spor Kamuoyunun da bildiği gibi, Ak Parti İl Başkanı Sayın Fuat Köktaş, 29 Haziran 2012 Cuma günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da, Samsunspor Kulübü'nün sorunlarıyla ilgili her türlü desteği vereceğini beyan etmiş ve yapılan görüşme bu doğrultuda geçmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

55__Gurbet__55

Ben bu aciklamadan Kazim Yilmaz´in yeniden aday olacagini cikariyorum.

deli 55

bana da öle geliyo ki kazım başkan yanlıştan dönecek.tekrar aday olup tüm camiayı kucaklayacaktır.ona da bu yakışır zaten...

minci

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 03 July 2012, 18:31:21
Ben bu aciklamadan Kazim Yilmaz´in yeniden aday olacagini cikariyorum.
Ben de tam tersini çıkartıyorum. Başkan devam etmeyi kabul etseydi bunu özellikle belirtirlerdi. Dilerim siz haklı çıkarsınız.

burakbas

olumsuzu düşünelim de tersi olursa seviniriz...  :hnk:

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: minci - 03 July 2012, 18:49:57
Ben de tam tersini çıkartıyorum. Başkan devam etmeyi kabul etseydi bunu özellikle belirtirlerdi. Dilerim siz haklı çıkarsınız.

Bence tersi olsaydi böyle aciklama yapmazlardi. Ne diyelim hakkimiz´da hayirlisi.

minci

Öyle bir açıklama yapıyorlar ki ne tarafa çekerseniz o tarafa uzuyor.