SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL-KALP2

Başlatan edmontdante, 01 February 2011, 17:52:11

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Proje gerekli ilgiyi gormediginden şimdilik rafa kaldırıldıgını soyledi abim.

mehmet yılmaz

Tam olarak kalkmadı rafa...
Bakıyoruz son duruma.

misafir

Akyol

Arkadaşlar çok geç kalındı az önce konuştum Engin Abiyle zor yani kumaş alınacak dikilecek brandacıya gidip kulplar yapılacak ne karton baktık ne yer baktık bugün cuma yetişmesi imkansız başka maçlara inşallah...

babasamsunlu

HAFTA SONU İYİ EKİP KURULUR ALİCİM..SEN HALLEDERSİN BU İŞİ..
DEPLASMANDA KAYBEDİLEN 3 PUANIN SORUMLUSU OLAN MEHMET YILMAZ BU İŞTE EN BÜYÜK YARDIMCIN OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM  8) 8) 8) 8) :P :P ;D ;D

Dartagnan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 11 February 2011, 15:12:41
Arkadaşlar çok geç kalındı az önce konuştum Engin Abiyle zor yani kumaş alınacak dikilecek brandacıya gidip kulplar yapılacak ne karton baktık ne yer baktık bugün cuma yetişmesi imkansız başka maçlara inşallah...

yazık oldu o zaman...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Dartagnan - 11 February 2011, 15:18:19
yazık oldu o zaman...

Yaparsınız yaparsınız..Haydi bak Misafir'inizde var... ;)

Dartagnan

abi normalde paranın toplanıp en gec bugun kumasların  Akyola teslım edılmesı lazımdı.Acıkcası gec kalındı.Insallah yapılır ama bılemıyorum cok zor gorunuyor.

mehmet yılmaz

İptal edilmiştir beyler...
Geçen hafta stada sokamadığımız bayraklarla devam ederiz, görüntü güzel olur yine...

Akyol

Kareo başlı başına bir olay zaten hafta başından itibaren sıkı çalışmak gerekiyordu geç kaldık maalesef ama her işte bir hayır vardır demek ki 3 puan garanti :) 55 Tane büyük bayrağımız var bunların yanına konfeti ve babasamsunlu'nun fikri olan karanfili ekledik mi olay tamamlanmış olur bence.

Ertuğrul Sağlam

Böyle anlamlı bir gün için düşünülen  bu organizasyonu yapamamak gerçekten çok üzücü.
Herşeyi üç beş kişinin üzerine yıkarsak,  Sitenin büyük çoğunluğu taşın altına elini sokmaktan kaçıp ne etliye ne sütlüye karışmam düşüncesi taşırsa, böyle kös kös oturup herşeyi oluruna bırakıp bekleriz.

''Sözüm lafa gelince mangalda kül bırakmayan, Organizasyon yapıldığı zaman bu sitenin bir üyesi olduğu için bu organizsasyonu biz yaptık diye heryerde anlatan, İş icraata geldiği zaman ne maddi ne manevi nede fikri katkıda bulunmayanlara.''

Serkan

yani ertan abi geldik bizim savunduğumuz olaya ;)

fat55

tavşanlı ya da giresun maçında bu organizasyon olacaktır inşallah.bolu ve adanayı yenelim.gerisi gelecek.