Adidas'a Samsunspor Forması Yaptırıyoruz

Başlatan kaan, 28 August 2008, 21:39:49

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

Recep

08 September 2008, 21:23:23 #211 Son düzenlenme: 08 September 2008, 22:02:27 samsuni
bir adet formada ben alırım arkadaşlar
listeye benide eklerseniz sevinirim

1 Kaan Acarel

54 Edmontdante I
55 Edmontdante II
56 Edmontdante III
57 Edmontdante IV
58 Bozkurt55_ccc
59 Recep55

samsunew

slm melih kardeş ben ist. oturuyorum bu formadan 1 adet bende istiyorum bu nasıl mümkün olacak acaba beni bilgilendirirmisin.birde beyaz ton ağırlıklı bir çalışma yaparsan daha iyi olabilir bu çok kırmızı kalmış yinede eline emeğine sağlık ...

**KaR6**

arkadaslar konuyu bi zahmet en basından okuyup ona göre forma siparişinde bulunun.. boş isteklerle mesgul olmayalım.. kimse size elden hazır forma teslim etmeyecek eğer biraz zahmet edip tum konuyu okursanız daha sağlıklı bilgilere ulaşırsınız...

Buyuk ihtimalle yarın bu olayı çözeceğiz ve gerisi forma isteyenlere kalacak.. yani forma isteyenin biraz hareket etmesi gerekecek bakan spora veya bankaya kadar :)

cgr

arkdaslar forma konusunda bikac sey soylemek istiorum.. adidas veya puma forma yaptırırken amblem baskı seklinde oluyor ve de yıkanma kullanma vs. durumlarda amblemin yani marka ambleminin kalkması silinmesi durumu olusuyor..hatta hatta smsunspor amblemi bile baskıdan olustugu icin o da aynı durumla karsılasıyor.. Orjinal adidas formasını yaptırmak birz pahallıya kacar cünkü elinde orjinal mac forması olanlar bilir ki  Marka amblemlerinin üstü kabartmadır ya da dikişlidir.. eger smsunspormz icin güzel bise olması gerekiosa biraz ugrasmak gerekir..Orjinal marka amblemi ve samsunspor amblemi bulmak gibi vs.vs. ama illa görüntü güzel olmsın diosanız elimden geleni yaparım samsn içinde..