Faruk Özak; Samsunspor'un yanındayız!

Başlatan Sadece Samsunspor, 20 August 2008, 18:22:52

« önceki - sonraki »

kaan

21 August 2008, 21:22:05 #15 Son düzenlenme: 21 August 2008, 22:39:31 berusa55
Hani bin düşün bir söyle bu oluyor inşallah bizede faydası dokunur bakanın ama anılar için bizimle paylaştığın için sağol mehmet abi çok güzeldi.

Sadece Samsunspor

vayyy beee ilk başta önyargı ile yaklaşmıştım malum o günleri hatırlamıyorum helal olsun adama destek yapmasada gelip ziyaret etmeside inceliktir

**KaR6**

insanları yargılamayı o kadar cok seviyoruz ki.. trabzonluya ihtiyacımız yokmus.. ismail uyanık a niye yalvarıyoruz o zaman? ya da yeşilyurtlardan cengizlerden gelen parayı niye kabul ediyoruz? samsun defterdarından emniyet mudurune, yoneticilerinden mit sorumlularına kadar bircok trabzonlunun görev yaptıgını kaçımız biliyoruz? ben de istemem samsun dısından biri bu kulubu yonetsin ama 21.yuzyıl Turkiyesinde ve Dunyasında globalleşme böylesine ilerlemişken, artık herkes Dunya vatandası sayılıyorken hala böyle boş laflarla geri kalmamız düşündürücü.. Bu takıma kim 5 kurus fayda sağlıyorsa kim 1 adım ileri göturuyosa benim için ondan kalitelisi ondan adamı ondan Samsunlusu yoktur.. ne Samsunlular var Samsunspor maçına gelmeyip istanbul takımının kombinesini alan.. Saygılar..

AntZ

22 August 2008, 04:20:06 #18 Son düzenlenme: 22 August 2008, 04:25:59 Ant55
Sevgili Kar6 söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama bende Trabzonluya ihtiyacımız yok diyenlerdenim. Benim kastettiğim Trabzonlu Samsunda yaşayan gönül veren destek veren Trabzonlu değil. Onlar senin de dediğin gibi Samsun'da doğupta (Samsun'da doğmak Samsunlu olmak değildir) İstanbul takımlarının kombinelerini alanlardan daha çok Samsunspor lu benim için.

Ayrıca Faruk Özak değerli bir bakan ve kişilik olarak ta son derece düzgün ve sevdiğim bir insan. Bu şehir için bir bakan olarak birşeyler yapacaksa minnettar oluruz elbet. Ama bir Trabzonlu olarak futbolcu vs. yardımı! yapacaksa ona karşıyım. Daha doğrusu böyle bir beklenti içine girmeye karşıyım. Bu benim fikrim tabi.

Bazı şeyleri birbirinden ayırmak gerekir diye düşünüyorum. Açıkçası Başkanımızda Aslen Trabzonludur ama ben Samsunsporlu olduğunu ve bu şehre gerçekten gönül verdiğini biliyorum. Ama sizlerde taktir edersiniz ki Trabzonsporlu olup, Samsunsporla en ufak bir gönül bağı olmayan insanlarda yakın zamana kadar bu takımı idare! etti. Bu takıma ne verdiler, bu takım onlara ne verdi tartışılır.

Amacım düşmanlığı körüklemek, Trabzon düşmanımızdır demek, taraftarı birbirine düşürmek değil. Bende isterdim ki Karadeniz in iki güzide şehri bugünlere el ele omuz omuza gelsin.

Ama malesef Trabzonspor la aramızda nerdeyse kurulduğumuz günden bugüne olan rekabeti ve husumeti yok saymak, ezeli rakip gördüğümüz bir takımdan beklenti içine girmek bilmiyorum ne kadar doğrudur. Birazda geçmişe bakın derim ben.

Eğer Trabzonspor-Samsunspor kardeştir bu tür yardımları birbirlerine yapmaları normal diyorsanız, temenni olarak güzel bir temenni, gönül isterki kültürel ve sosyolojik olarak iç içe geçmiş iki kent kenetlenme içinde olsun.

Ama gerçekte bunun böyle olduğunu düşünmüyorum. Ortada sadece Faruk Özak ın söylediği yönetimin arkasındayım lafı varken, ortaya Faruk Özak Samsunspor a futbolcu gönderecek lafları attık. Faruk Özak iyi niyetli olarak hemşerisi ve siyasette aynı kulvarda yer aldığı başkanımızı desteklediğini söyledi bundan normal birşeyde olamaz zaten. Bir cümle üstüne Faruk Özak futbolcu gönderecekti söz verdi neden göndermiyor lafları dolaşıyor ortada. Kimi sorguluyoruz, neyi sorguluyoruz belli değil.

Bunun yanında ne Trabzonspor yönetiminden ne de başkanından buna benzer bir yaklaşım yok. Kadroda düşünülmeyen futbolcuları Karadenizspor a gönderecekleri haberlerini okuyoruz sürekli. Kusura bakmayın ama bu bizim beklentilerimizden ve düştüğümüz aciz durumdan başka birşey değil.

Anlatmak istediğim bir önceki mesajımda yazdığım gibi HATAYIDA ÇÖZÜMÜDE KENDİ İÇİMİZDE ARAYALIM.

Başkanımız gider ikili ilişkilerini kullanır, futbolcu ister TRANSFER EDER o ayrı konu.

kaan

Ben kar6 nın dediklerine sonuna kadar katılıyorum samsunda bi insanı araştırırsanız ya trabzonlu ya rizeli vs...Yanlış anlamayın yıllar önce göç etmişler.Samsunun merkezi bu durumda arkadaşlar bu kötü birşeymi tabiki hayır.Kendini samsunsporlu hisseden herkes samsunsporludur mantığıyla mustafa abiye katılıyorum

kuzey55

aman bakan bey karışma sizin siyasetinize bizi bulaştırma.git ts,eses,diyarbakıra siyaset yap bize bulaşma lütfen...

Pergani 55

Faruk ÖZAK çok deger verdigim bir insandır. aslında Trabzonlularla bir problemim yok. ben kimseyle problem yaşamam alevi kürt laz samsunlu trabzonlu mardinli nereli olursa olsun kişinin şahsiyeti önemlidir. ulusal bir takım olmak Samsunun yararınadır yerellikten kurtulmak gerekiyor Samunspora destek veren herkesin başımın üstünde yeri var

yaman55

samsunspor git gide akpleşiyor bilmem farkına vardınızmı

jean

abi bende sevmem akp yi de takim basarili olsunda pati onemli degil adamlar su an iktidar hersey ellerinde bu durum biraznormal anlican