Hasan Şengün İstifa Etti!!!

Başlatan AllydeenleaR, 28 August 2006, 15:39:28

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

keşke ziya doğan gelse
hiç şüphem yok 1.lige çıkartır bizi

gyuksel55

insallah tecrübeli bir hoca gelir hikmet karaman olmasın bence giray bulak senol günesde olmasın ziya dogan gelirse çok iyi olur

yaman55

gigi gigi gigi multescu multescu multescu gigi multescu

hasselbaink

Alıntı yapılan: "yaman20"gigi gigi gigi multescu multescu multescu gigi multescu

@yaman 20
gigi multescu şu an Romanya 1. lig takımlarından Vaslui'yi çalıştırıyor gerçi takımı lige pek iyi başlayamadı ama bize acil hoca lazım o da hikmet karaman olacak gibi görünüyor

yaman55

Alıntı yapılan: "canikli"
Alıntı yapılan: "yaman20"gigi gigi gigi multescu multescu multescu gigi multescu

@yaman 20
gigi multescu şu an Romanya 1. lig takımlarından Vaslui'yi çalıştırıyor gerçi takımı lige pek iyi başlayamadı ama bize acil hoca lazım o da hikmet karaman olacak gibi görünüyor

teklif götürseler düşünmeden geleceğini adım gibi biliyorum

hasselbaink

aslında ne güzel olurdu be!
Hoca Gigi Multescu
yardımcı hoca Daniel Timofte
menajer Ercan Koloğlu...

ah ulan ah!.. ne hallere düştük? 85-88 arasındaki kadrodan geçtim Ertuğrul,Timofte, Osman, Bünyamin, Celil, Ercan, Kasım, Stelea, Tümer, İlhan, Cenk, Sinan'lardan Maricellere M.Şekerlere kaldık...

ölümüne 55

abi kesinlikle HİKMET KARAMAN...
müthiş bi güç ve hırs depoluyo çalıştırdığı takıma

King Of The North

Helal olsun Hasan Hocaya şimdi takdir ettim büyüklüğünü,2.hafta adam gibi çekti gitti,geçen sezon Erdoğan Arıca bunu yapsaydı 5 hafta daha erkenden şimdiye ligdeydik belki de zor da olsa.

oğuzhan55

Hasan Şengünle olmaycağı baştan belliydi.Geçen sezondan bu yana hep Hikmet Karaman hocanın Samsunspor'u çalıştırmasını istemiştim.Bu adam bambaşka bir hoca.Sanki sahada kendisi oyuncularla birlikte oynuyormuşçasına hırslanıyor.Eğer teklif yapılırsa ve gelirse gerçekten takımımız için iyi olur.Özelliklede 2.ligde Hikmet Karaman gibi hocalar iyi iş yapar.Ancak Hikmet Karaman gittiği takımın yönetiminden takımda istediği düzeni sağlamak için istekleri olan bir hoca olduğu için belki bu noktada sorun çıkabilir.Ama bunları takımı başarılı yapabilmek için istiyor.Hikmet Karaman'ın istdikleri yapıldıktan sonra gelecektir.Bu isteklerinin düzgün bir ortamda çalışıp takımı başarılı yapabilmek için olduğuda unutulmamalıdır.

bengülü

55ertan

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Kocaeli macini canli izledim ve inanin mac esnasinda baska seyler yapmaya basladim. Hayatimda bukadar kotu futbol izlemedim ben. Ardindan dusundum ve eger Dobi Hasan iyi oynadik gibi ifadeler kullanirsa muhakkak gitmesi gerekir dedim.

Aynende oyle oldu, Dobi oyunun hakimiyeti bizdeydi gibi aciklamalar yapti ve ben ona notumu verdim. Kac aydir hazirlik yapiyorlar ve sahaya yansittiklari futbol bumu? Birde ozur ariyorlar, hava sicakti yeniler takima uyum saglamadi. Diyelimki bunlar etken insan bukadar aciz top oynayamaz kusura bakmayin. Bunun bir sorumlusu varsa oda takimin basindaki hocadir.

Mactan once Mazhar Basoglu Gokhan Kaba hazir degil diyor, bakiyoruz adam ilk onbirde oynuyor. Takima genclerden 1 tane futbolcu girememis. Ben Hasan hocaya bu konuda guvenmistim ve takima genc kazandirir diye umuyordum ama bunuda basaramadi.

Lig A da en iyi kadro bizim elimizdeyse dedigi gibi ozamanda oynatacaksin hocam, bunun baska yolu yok.

Simdi ortalikta Hikmet Karaman adi geciyor. Benim anlamadigim bir konuda bu tip hocalardir. Istatistige bak, Hikmet Karaman gittigi takimi canlandiriyor ama bir takimdada 3/4 ay gibi birsey duruyor. Nerede bir sezon bitirmis ve dahasi ikinci bir sezona teknik direktor olarak baslamis. Gerci gelse gam yemem, bizide canlandirsin. Hakettigimiz yere gelelim. Giray, Sadi ve Senol gibileri gelmesinde yeterki.

aynen katiliyorum cok iyi oynamisiz :roll:

sezer-55

Hikmet hoca en iyisidir.iNŞALLAH anlaşma sağlanır.

lucapicola

İnşaallah Hikmet hoca gelir.Fatih Terim'in ruhu var onda.Başarıya aç takım olduğumuzdan iyi bir rüzgar yakalarsa kimse önümüzde duramaz.Bir de şu Rafael'in durumu netleşse.

bodensee55

rafaeli satailim mkurtulalim..untmayin ankaraspora pen kacirdi atsa ligdeydik......su hoca konusu ille de KRAL