Hele Şükür.."Haluk Ulusoy" tabelası kaldırıldı

Başlatan cem and naz55, 29 May 2006, 18:00:45

« önceki - sonraki »

akınyılmaz

oraya bir isim öneriyorum.HASBİ MENTEŞOĞLU.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"oraya bir isim öneriyorum.HASBİ MENTEŞOĞLU.

Sevgili AkinYilmaz, kucucuk bir hali sahaya efsane baskanin ismini uygun bulmuyorum. Ancak buyuk bir tesis yada stad icin onun adi verilir!

south_london

Alıntı yapılan: "merkez"
Alıntı yapılan: "55teXas55"ona oy verenler şimdi adını indiriyor.değişik bi durum

bundan öncede başkaları ona oy verirken ve oraya haluk ulusoy ismi verilirken nerdeydin.
indirseler suç indirmeseler suç,adamlar ne yapsa bişey buluyorsunuz siz bulunca bişey yok biz konuşunca adnan ölmezci oluyoruz.forumu ele geçirmişsiniz istediğinizi yapıyorsunuz.bu forumda ismail uyanık allah gibi kimse ona laf söyleyemiyor ama söyleyen söylüyor.Bugünkü haber gazetesinde 1989 yılında ismail uyanığa devredilen takım ve donrası hakkında geniş açıklamalar var.ben ekleyecem umarım admin demokratik görüşümüze saygı duyar ve silmez...

kus kardeş kus içindekileri ama ben pek konuşmuyorum bu konular hakkında.ama konuştukça cahilliğin ortaya çıkmasın.haluk ulusoyu federasyondan indiren kim.onu öğren sonra saldır tamammı.heryerde İsmail UYANIK diye çıkarıyorsunuz.bu kadar büyükmü nefteriniz.ama çok sallama bence...

cem and naz55

bence ismail başkanın en büyük hatası oraya o verdi o adı bence hakem sadık ilhan bana telkinde bulundular açıklamasından sonra onu yine ismail uyanık indirmeliydi ama yapmadı bence onun tek hatası

jean

olmuslerimizden biri olsun

senol55

mentesoglu tesisleri olsun