Mehmet Polat!!

Başlatan maviay55, 07 May 2006, 19:03:13

« önceki - sonraki »

supporter

AlıntıPOLAT ÖZÜR DİLEDİ

Malatyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla tepki toplayan Mehmet Polat, "Hırsımın kurbanı oldum. Maç sonunda yaptığımı düşündükçe kendime çok kızdım. Takım arkadaşlarım ve Samsun halkından özür diliyorum" diye konuştu.Mehmet Polat, "Aşırı derece oyuna konsantre olmuştum. O anki psikolijiyle hareket ettim. Biliyorum yanlış bir davranıştı ancak kendime hakim olamadım. Akşam televizyondan görüntüleri izlerken ben bunu nasıl yaparım diye kendime çok kızdım. Ama benim yaptığım hareketin arkasında kimse art niyet aramasın böyle bir şey asla olmaz ve olamazda. Samsunspor'u seviyorum" dedi.

Forvetim

Ben bir Samsunlu taraftar ve Samsunspor aşığı olarak özürünü kabul etmiyorum. Bu yaptığı bir özürle affedilecek yada geçiştirilecek bişey değil kusura bakmasın. O maçı kaybetmemizde en büyük rol sahibidir ve  o sıradan bir maç değildi kader maçıydı. Affedebilen affetsin ama ben bu hainliği silemem.

55_power

özür dilemis! özürünü götüne sok.bizi yakan sensin.

Vural temiz

DOĞRU, DÜRÜST, KALITELI futbolcu yokki A...K... Süperliginde

King Of The North

Kovulmalı hemen.

55.hakan

tecrübeli adamlar bizi bitirdi zaten..kenan yaptığı hareketle az daha kırmızı kart görüyordu.mehmet polat rakibe kafa attı.kırmızı kart görüp umudumuzu kırdı.celil 3 tane bariz gol şansını harcadı.tolga eliyle bilerek topa dokundu.neyseki hakem çarpma olarak değerlendirdi.ceyhun piknik yapmaya gelmiş gibi sahada geziyordu...güya bizi avantajlı duruma getiren tecrübe faktörü ters tepti...

34 SS 1965

Alıntı yapılan: "deli 55"adamın suratında meymelet sok yaaa.bu adam resmen sattı bu takımı.hemen defolup gitsin artık

haklısn kardesım adamın suratında meymelt yok