Şok! Rafael 2 gol birden attı

Başlatan samsunkral, 23 April 2006, 18:02:18

« önceki - sonraki »

55_power

ben ona gecen hafta mesaj göndermistim kendine ceki düzen ver diye.golünü atti,ancak daha görevini yerine getirmedi o.gollere devam etmeli.

samet

demekki bu takıma rafuelde lazımmış...

55_power

Alıntı yapılan: "SS55"hep sallıyorsunuz bu takım adına ter döken bir adam için demediğiniz kalmadı şimdide ondan iyisi yok .sanki takımı bu hallere getiren rafigol. defansın hatalarını yazsam burdan brezilyaya köprü olur.örnek son maçta yenilen kafa golü. İlk önce taraftar olmayı öğrenecegiz futbolcumuza sahip çıkacağız ONDAN NEFRET EDİYORUM, BUNDAN NEFRET EDİYORUM, la taraftarlık olmaz önce kendimize çekidüzen verelim BİZ NE KADAR TARAFTARIZ GÖREVLERİMİZ NE NELER YAPMAMIZ, NELERİ YAPMAMAMIZ GEREKİYOR ONLARI DÜŞÜNELİM.Selamlar

bak arkadasim,acaba rafi gol ikinci ligde samsunda oynayacakmi acaba,cok merak ediyorum o bir.iki taraftar geliyor stada zaten niye oyuncular kicini biraz yirtmiyor.icerde rizesporla berabere kayseriila berabere,herkezlen berabere.bursasporda evde berabere oynaya oynaya küme düstü,acildilar ama cok gec.bizede olmasin ben onu demek istiyorum.

Clint_Eastwood

Ankaragücü karşısında attığı iki nefis golle takımının galibiyetinde başrol oynayan Brezilya'lı oyuncu Rafael Marques, gece sevinçten gözlerine uyku girmediğini söyledi.Samsunspor'un Brezilya'lı forveti Rafael Marques, 11 haftalık suskunluğunu Ankaragücü karşısında attığı iki nefis golle bozdu. Ankaragücü maçında attığı kritik iki golle ligdeki gol sayısını 7'ye yükselten Rafael, çok mutlu olduğunu söyledi. Sevinçten gece gözlerime uyku girmediğini belirten Rafael, "Hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum, Samsunspor ve Samsun şehrini çok seviyorum. Takımımızın ligde kalması için ben ve takım arkadaşlarımız kenetlenmiş durdumdayız" dedi.

Kaynak: Haber Gazetesi

ngonge

gerçekten iyi niyetli bir çocuk. ama futbolunda daha çok eksikler var. vuruşları zayıf bilhassa, ikinci golde şansı yaver gitti. kendini geliştirirse faydalı olabiliceği kanısındayım. zira hava hakimiyeti çok iyi.

55cem55

Alıntı yapılan: "SS55"hep sallıyorsunuz bu takım adına ter döken bir adam için demediğiniz kalmadı şimdide ondan iyisi yok .sanki takımı bu hallere getiren rafigol. defansın hatalarını yazsam burdan brezilyaya köprü olur.örnek son maçta yenilen kafa golü. İlk önce taraftar olmayı öğrenecegiz futbolcumuza sahip çıkacağız ONDAN NEFRET EDİYORUM, BUNDAN NEFRET EDİYORUM, la taraftarlık olmaz önce kendimize çekidüzen verelim BİZ NE KADAR TARAFTARIZ GÖREVLERİMİZ NE NELER YAPMAMIZ, NELERİ YAPMAMAMIZ GEREKİYOR ONLARI DÜŞÜNELİM.Selamlar
1.si sen taraftarlık dersini bize veremezsin bizler her maç takımı her şart altında destekliyoruz şehir dışında olduğum yıllarda bile samsunspora kazanç sağlasın diye kombine bilet artı ürünlerini alırım..2. bu rafael yüzünden çok puanlar kaybettik bunuda görmeni dilerim örnek ankaraspora kaçırdığı penaltı erciyesspora kayseriye konyaya kaçırdığı yuzde yuzluk goller ve samsunspor ligin en fazla gol atan ekiplerinden olmasına rağmen forvet oyuncusu olan rafaelin 11 haftadır gol atamamasıdır..ankaragucu maçında attığı goller bize hayat versede daha önceki maçlarda o golleri atsaydı biz şuan zaten ligde rahattık

34 SS 1965

adam samsuna cok alısmıs ama elınden de bu kadar gelıyo galıba tam bır futbolcu değil galıba